Мегаагенция ще обедини военно и външно разузнаване

Министърът на отбраната Аню Ангелов иска да се създаде единна разузнавателна мегаагенция.

Обратно в новината

Коментари - Мегаагенция ще обедини военно и външно разузнаване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя съвсм е изперкал...кат му видя интелигентната мутра ми ставая сно всиичко

ТОЯ ПРЪДЛЬО НЯМА ПАРИ ЗА 5 ХЕЛИКОПТЕРА МЕГААГЕНЦИИ ЩЕН МИ ПРАВИ...СМЕШНИК И ТУЛУП....

На некадърните им дай да говорят глупости.Можели НРС да е под шапката на политически лидер това е абсурд президентската институция е тази която трябва да бъде шапката както е досега.Защото Президента се избира от политическа партия но е и обединител и надпартиен а премиера какъв е шут който плюе по другите. ТОВА ЩЕ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ КОЯТО ЩЕ НАПРАВЯТ ДА МАНИПУЛИРАТ ХОРАТА И ОПОЗИЦИЯТА.ВЪН ВЪН ВЪН ВСИЧКО Е ЗА ИНТЕРЕСИ И ПАРТИЙНОСТНА ВЕЛИЧАВОСТ.

Видите ли защо биле тея съкращения,а ? Да извадят на улицата работещите старшини и матроси и да назначи слагачи и дебелосерци.Защо оставихте Морско Училище без учебен кораб-ще дипломирате капитани без да са "близнали морска вода"?Хора ,протестирайте , че утре може и такива херурзи да се дипломират-тогава блазе ви!

Едно умно и дълго отлагано решение. Нашите крачоли навън да се поокастрят и подмладят, да се променят приориеттите. И вземат от модела на МОСАД, със силови операции по връщане на откраднатите и изнесени пари на държавата навън, на мръсните пари и т.н.

ти май си тъпунгерий ама карай))))

Пак глупости слушаме.Как не измислиха нещо наистина полезно .Какво е това разузнаване подчинено на МС.Кой кого ще контролира?Да си покриват по-лесно бакиите,по-точно да използват власта.Националната сигурност е към президенството,което е правилно,независимо кой е президента,и това е част от функциите му.А Мин.съвет са изпълнителна власт и нямат такива правомощия.Има вече ДАНС,а сега предлагат втора.Не значи ,че като една партия има власт,трябва да направи по-големи бъркотиите ,та нищо да не работи ефективно.В този дух,потъването продължава!

Вече мечтаят като изгубят властта,да продължат да гризат кокала,че който държи информацията,той държи и паричките...

Ей, мутро скапана,подлизуро срам че си БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ, защо днес в Държавен вестник е обнародвана наредба с която ми се намалява заплатата .......изрод небесен....явно искаш да пушим но следва после ти да ИЗпушиш.....

Аню Ангелов е глупак и некадърник, който изпълнява политически поръчки на чужди сили и държави! Предложената идея е поредния пирон в ковчега на системата за национална сигурност на Р България. Само формен глупак може да лиши командването на армията от стратегическото военно разузнаване, заявявайки, че за нейните нужди е достатъчно само оперативно-тактическото.

то държава няма ,тоя умник ще създава мег а агенция!!агенция за мега идиоти!!

Този пък какъв генерал е. Да му видим CV-to.Поредният посерко които бълваха военните училища при соца. Там не ги учеха на етика и морал, а да живей БКП и КПСС.Същите помияри научени само да ближат си намериха нови господари. Пълен отврат

Стига с тези мегаагенции бе - ДАНС-МАНС-ГДБОБ -ЗРЕЛБОБ а сега и М.О то армия няма вече в Ирак са. Тази мегаагенция армейски крадци ли ще преследва или ще преследва бояджии на BMW-та . Има ли реална нужда от такава или няма . Ако ще правите мегаагенция за да се надувате и да ВИ докладват каква е военнополитическата обстановка и да се правите на важни на гърбът на хората ще имате да вземате ! Борисов ще ви каже , ако иска всяка сутин каква е обстановката ...! Има нещо много сбъркано в следното изричение Цитирам : То няма да дава информация за военнополитическата обстановка, защото това ще прави мегаагенцията. Стига с тези мегаструктори не виждам коя от съседните държави се е юрнала срещу нас да ни завладява . Какви филми си вкарвате в главите не знам, но знам ,че много от хората започват да изнемогват .

Разбира се, че ще правят мегаагинция!Тези военни дето се пенсионират къде ще отидат да работят?!?!?Само за тях мислят, бъкано е с пенсионери,които на всичко отгоре и една компютърна грамотност не изкараха!Като могат да работят - там на пазара на труда с всички да се пазарят за работа и ако ги хареса частника да ги взема, а те все под крилото на държавата!

Аню се държи като шефа си, другарят Борисов, който винаги се е държал и е говорил като ударен от влак!

Поредните смешници. Една "държава" разграден двор. Или врата в полето. Писнало ми е от тъпунгери.

Аню явно е поредният самодеец и дилетант. Ако не му е поръчано да разбие и отдавна разбитото българско разузнаване, било то военно или политическо!

Министър Анев явно е любител на скандалите и иска да ги създаде там където в момента ги няма. Именно във външното разузнаване. Понеже там е мирно и кротко, дай да ги шитнеме под крилото на бате Бойко, че да почне и там да се вади мръсно бельо и да се шиткат кадрите. За справка ДАНС. Царе сме да съсипваме нещо, което работи и после да се чудим защо другите не ни уважават. Ами ние самите не се уважаваме. Даже и сомалийските пирати имат за цел основно наши моряци.

само шменти капели, искам си бат Ваньо да дойде и това си е!!!!

И за каквото и да става дума, наш хайрабедчо Ванко си иска! Те така се отработват парици!

браво ангелов,да се чуе вярно,точно и мотивирано изказване на министър е рядкост.

още един малоумник май...

На фона на числеността на българската армия и разузнавателна агентура думата "мегаагенция" звучи точно като на гол тумбак-чифте пищови. А като политическо хрумване е нескопосано.

Няма какво и кого да разузнаваме! По-добре да бъде наречена контраразузнавателна агенция! Иначе само ще си драпат онези работи или ще работят за други държави!

Хич не му е дошло на акъла на Аню, ами някой му го е подшушнал. Айде сефте комендантски.

В нашата държава започва да ства все по-страшно...На тези новите само "операции", "виновни", "отговорни","агенции" и все повече подслушване и контрол, а все по-малко граждански права им се искат и привиждат.