Израел: Жалко е, че България има за депутат Сидеров

Жалко е, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на парламента фигура като Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Израел: Жалко е, че България има за депутат Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да си изключителен боклук за да злословиш срещу Волен и АТАКА,защото само глух,сляп и умствено недоразвит не са в състояние да схванат прогресивното в тази партия! Що се отнася до въпроса какво е мафията? - това са всички партии и политици отвъд АТАКА!!!!!!!

Трябва да си изключителен боклук за да злословиш срещу Волен и АТАКА,защото само глух,сляп и умствено недоразвит не са в състояние да схванат прогресивното в тази партия! Що се отнася до въпроса какво е мафията? - това са всички партии и политици отвъд АТАКА!!!!!!!

Господин Петров, какво толкова добро сте направил на МВР и ЦЦ та ви ненавиждат?! Нали знаете, че нормален човек така пита: "Какво добро ти направих та ме мразиш?" Дано излезете от ареста жив и здрав и да бъдете все още добър, но към нормални хора! А Волен е болен, горкият от злоба ще умре и ако може ще се превърне в истински втори Хитлер! Запазете си 50 стотинки, ако ги получите, за спомен! Бъдете жив и здрав!!!

ЖАЛКО Е ЗА СВЕТА, ЧЕ ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КАТО ИЗРАЕЛ, която не спазва международните договорености и решения, и непрекъснато върши престъпления. Когато такава държава упреква някой, това е равносилно на комплимент и признание за правилното му мислене. НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ ВИЕ, ГОСПОДА ОТ ИЗРАЕЛСКОТО ПОСОЛСТВО, ХАРЕСВАТЕ ИЛИ НЕ ХАРЕСВАТЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ, ВАЖНОТО Е ДАЛИ ТОВА, КОЕТО ТОЙ КАЗВА Е ИСТИНА И ДАЛИ НАИСТИНА ВАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СА ПОЛЗВАЛИ УСЛУГИТЕ НА "ТРАКТОРА", КОЙТО ГИ Е СНАБДЯВАЛ С ЕЛИТНИ ПРОСТИТУТКИ. Ама както винаги чифутите бягат от неудобните за тях въпроси и вместо отговори чуваме дежурните поредни лъжи, набеждавания и демагогии. Продължавайте така, господа, бъркайте се където не ви е работа, поучавайте всички какво да правят и какво да не правят, опитвайте се да се качвате на главите на другите, които не мислят като вас, и сами ще си докарате за пореден път презрението и негодуванието на останалия свят!

www.extremecentrepoint.com/?p6094#more-6094 След като се оказа, че Алексей Петров е имал връзки с израелското посолство(интересно какви и интересно дали е доставял информация) и тези връзки бяха изнесени на бял свят от депутата от Атака Волен Сидеров и бившия шеф на НСС Атанас Атанасов, последва следното изявление от еврейските дипломати: Във връзка с последните разкрития на лидера на партия Атака посолството на Израел в София желае да информира, че не е изненадано от духа, речника, поведението и темите, които вълнуват г-н Сидеров, се казва в дипломатическото послание. В него израелските дипломати казват още, че Сидеров е познат и с това, че не пропуска възможността да открие факти и прикривани истини, които отговарят добре на неговите схващания, теории за конспирации и твърдения за участието на евреите или Израел в големите злини по света. Посолството на Държавата Израел се надява и иска да вярва, че българският народ е способен на правилна преценка и умее да прави добре разлика между фобии и реалности Какво не може да не ни направи впечатление: 1. Израелското посолство в България не отрича връзката си с Петров и не отрича, че най-малкото с Петров ги е свързвала афера с проститутки. Следователно това е вярно. 2. Отново от посолството използват втръсналата на всички реторика за даване акъл на българските избиратели, съжаления и т.н., както и стандартните обвинения за антисемитизъм винаги когато дори и за очевидно престъпни афери някой си позволи да критикува Израел. Какъв антисемитизъм? Октопода е свързан с проституция и каналите минават през посолството на държавата Израел в България. Трябва ли да мълчим само защото кръстникът на Октопода се оказва, че е израелското посолство? Това е криминално престъпление. Това че служителите на посолството се хвърлят на амбразурата с безпочвени обвинения показва, че вероятно истината за връзките им с организирана престъпност в България ги притесняват и има още какво да крият. Това пък ми напомня едно друго посолство руското, което използва същите методи за да дестабилизира България. Русия и Израел започват да си приличат по методите, които прилагат в страната ни. Тези събития обясняват защо до сега Алексей Петров е бил недосегаем и защо и по чия препоръка Атанас Атанасов го е назначил. Наскоро А.Атанасов каза, че е бил излъган и заблуден от хора, на които е имал доверие и спомена политическа партия в близки връзки с Израел. Има и друго Бойко Борисов направи едно от първите си посещения зад граница в Израел. Очевидно е информирал еврейските ни приятели, че на тази намеса във вътрешните работи на България ще бъде сложен край. Едва ли е имало особена съпротива защото със сигурност Борисов е предложил нещо в замяна, което да компенсира затварянето на Октопода работещ за Израел. Оказва се, че ГЕРБ наистина е най-българската партия във властта от 1989 година до сега. В случая Ц.Цветанов и Волен Сидеров постъпват като хора достойни за уважение.

Ако само бяха македонци щеше да е добре

Волен може да е болен, но в случая е казал не полуистина , а истина. И не става въпрос за фобии, а за реалности. Навсякъде по света, където става въпрос за печелене на много пари - на първо място е еврейската върхушка, независимо по какъв начин се печелят тези пари. С тях тя се меси в управляването на държавите и на света. Един път не успя и това доведе до печален край с много поуки за тях, за техните палачи и за целия свят. Затова, господа евреи, не подскачайте като ущипана мома, а зачитайте суверинитета и на другите народи. И без това ни промихте мозъците с вашите холивудски бози!

Жалко,че има такава измислена държава.Изрелците са македонците на арабите.Толкоз!

ПОКЛОН И ПРОЩАВАЙ, НАРОДЕ ИЗРАЕЛСКИ! Винаги ще се намери и у нас и у вас някой, който не знае мярка и добро! Но ние, българите ви обичаме, защото сте големи Хора!

Ами като ги обичаш, отиди врътни една устна на посланика. Но не разбирам, защо трябва да замесваш останалите българи. Ако не забеляза, хората са против и въобще не обичат Израел. А те наистина са големи, но не и хора. Те са все още далеч от това понятие.

Човеко, Пантерата се обръща към народа Израелски. И аз ненавиждам изродените съществата загубили човешко подобие, и превърнали себе си в придатък на парите. Ненавиждам (еврейския) капитал организирал и поддържал войната от двете страни на фронта. Ненавиждам политиците, които отрицават правото на държавност на Палестинците, при положение, че и в библията е вписано, че преди хиляди години, чергарският еврейски народ, отседнал в Палестински земи, което ще рече, че далече преди това, тези земи са обитавани от народ с отседнал начин на живот (а не скитници). И аз ненавиждам наглостта на гадостта - но в същото време уважавам трудолюбието и желанието на Израелския народ, да си изгради национална общност, а не да бъде разпокъсан и оплюван навсякъде по света, само и единствено като лихварин. На народа - уважение - на изродените ...

Защо ли по този начин не се реагира на непрекъснатата намеса на американския посланик у нас? Защото сега правителството е решило да сме техни подлоги. Не защитавам намесата на посланиците във вътрешните ни работи но АРШИНА ТРЯБВА ДА Е ЕДНАКЪВ ако искаме да устояваме нашата независимост

Не мога вече да понасям тия гадни чужди ментори дето все акъл? ни раздават, хулят и се разпореждат с България и българите както им изнася, а нашите политически послушковци и продажните журная БЕЗ СРАМ и чуство за национално достойнство им пригласят от сутрин до вечер!!! Какъвто и да е Сидеров винаги е прав, когато единствен от слугинстващата политическа класа се осмелява да защитава името на България и реагира на чуждите вмешателства. Та нека зомбираните с национален мазохизъм пигмейски душици да млъкнат! Ако на тях им харесва вечно да ги мачкат, ограбват и все да са виновни, защото са българи и защото чуждите са винаги нещо по-възвишено и нещо по-най, то все още има НОРМАЛНИ българи, които се гнусят от това унизително безгръбначие и затова все още има БЪЛГАРИЯ.

Ако това се случи в Америка, досега куките на Посланика да са ги спукали от телевизионни интервюта. В България най-много да ги спукат от бой. Демокрация , ех ....

Преди всяко интервю или публична изява на Сидеров е необходима задължителна проверка с дрегер!

Хохо, добро утро Израел! Ние съжаляваме ,че вие съжалявате!

Прав е Сидеров. А тия да престанат да ревът и се жалват за щело и нешело.

Чифутът не знае ли, че нарушава дипломтическия протокол и се намесва в във вътрешните работи на суверенна държава?! Ционистката върхушка от 70 години не се съобразява с нито една международна правна норма, не отговаряща на интересите на ционизма и въпреки това България не й се бърка в начина на водене на политика, равна на геноцид на арабите. Уважаваме тяхните постижения, но нека и те не се бъркат в нашите изяви!

Което доказва, че тези конспиративни теории, не са само теории, а и всички знаем че 2-те най войнствени държави в света са САЩ и Израел, както и знаем че именно евреи са на върха на всички системи, които всъщност управляват САЩ

И Яне Янев говореше истини и се разбра какъв е източника. Народното ни събрание е бетер куклен театър.

Горко ни щом все още има индивиди вярващи на един болен мозък.

Гн Сидеров е от партия АТАКА и като него има още 20 в парламента.Избрани са от хиляди българи. И за тях ли съжалявате.

Това показва, колко е прав Сидеров! Трябват ни повече такива политици, които мислят за България, а не се кланят на Запад, Изток, НАТО, СЕАТО...

личи си че още веднаж се е изложил! или това е обикновенната програма на "партията му"!?

Съгласен съм с предния коментар, пък може и да е прав като знам какви курви са израелците , нищо чудно г-н Алексей Петров да ги е ползвал ;-)

И НИЕ НЕ СМЕ ИЗНЕНАДАНИ ОТ ЕВРЕИТЕ.

Това си е избор на Българите , никакви посолства не трябва да ни казват за кой да гласуваме . Но си мисля , че в много случаи Волен е прав .

Цитат: [[Сидеров е познат и с това, че "не пропуска възможността "да открие факти" и "прикривани истини", които отговарят добре на неговите схващания.]] Ами ако тези факти и прикривани истина са вярни, то е без значение, че са удобни за позицията на Сидеров. Прочее, наистина е жалко, но за Израел, че България има за депутат Сидеров.

И тези почнаха да ни дават акъл... Преди време искаха на Славейков да спрат да продават "Майн кампф", сега Волен им пречи...