Българи от Босилеград се вдигнаха срещу Цачева

Българи от Западните покрайнини се събраха на протест пред Народното събрание, където внесоха декларация с исканията си.

Обратно в новината

Коментари - Българи от Босилеград се вдигнаха срещу Цачева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да очакваш от проста селянка.Акъл - къде ти.Преценка - боже господи.Далновидност - ти луд ли си.Патриотизъм - това пък какво е.Но уста и задник - широко отворени.

Правозащитната организация правилно е напомнила, но неправилно е издигнала плаката. Правозащитената организация много добре знае, че изискванията за членство на Сърбия в ЕС включват и предаването на военнопрестъпниците. "Безрезервна подкрепа" де факто означава, че ние ще подкрепим членството на Сърбия, когато тя изпълни изискванията на ЕС. В случая може също да означава че няма да правим някакви въртели относно членството във връзка със Западните покрайнини. Въпросният плакат го смятам за неоснователен, груб и отношението ми към него е негативно.

С депутатите ни всичко е ясно. Не е ясно обаче какво искат тези от Босилеград - в бивша Югославия се живееше по-добре, в Сърбия и сега се живее по-добре, а когато тя влезе в ЕС, пак ще си бъде по-добре от Б-ия.

Нашата пишман дипломатка Цачева направи един много показателен гаф тя нарече Сърбия Югославия това може да е просто гаф на езика но пък е много показатен къде е застинало мисленето на леля Цецка . Но проблема за мен е много по различен аз от леля Цецка не очаквам много дори и малко не очаквам но очаквах повече от Божидар Димитров . Аз не виждам по какъв начин той се грижи за българите в чужбина не го уведомили него как не ги е срам тея глупави българи да не се свържат с негово височество . А какво дрема как аз простия българин мога да гледам телевизия и да чета из нета и да знам че ще има протест а негово височество да не знае . С какво се занимава тогава Божидар Димитров когато разбрах че ще участва в правителството искрено се зарадвах защото мислех че ще свърши нещо полезно за българите извън границите на България . Но фактите са други тотално бездействие . Ето разликата Сърбите поставят въпроса за Косово а наша леля Цецка мълчи като насрана за западните покрайнини . Освен едно БРАВО незнам какво друго да кажа ....

и тези са поредните боклуци ,но късно ги разбра народа методите на клиентелизъм не им са чужди и много добре са ги усвоили от предходните управляващи партии но говорят пред народа това което народа иска да чуе ,а иначе си въртят техните далавери и хората са отново по -бедни и нещасни.

Гледах видеото, само едно мнение отрацено там, защо? Да каже господина с калпака от него,какво общо имат културните претенции на българите в Западните покрайнини със"сръбските военно престъпници за Хага" и "с членството на Сърбия в ЕС"? както е писано тук? Какво има общо Кимон Георгиев ( зърнах написано на един от платите) със сегашното положение на българите в западните покрайнини. За липсата на културна подкрепа на България има вина българския министър без портфейл Божидар Димитров, а не Цачева!Него разпъвайте на кръст!Аман от политически потсрекватели и манипулатори! Не случайно човъркате да намирате нови начини за отвличане вниманието на обществмото от касатрофалното вътрешно положение в страната! Хелзинския комитет -майстор на такива интриги!

Че са мърши, мърши са, а за тая Цаца Цацева най- голямата мърша, той Бойко си ги избира по свое подобие

Няма непросветени от тези в западните поктайнини

всичко сме оправили в разградения двор България та ще се занимаваме и с тия полубългари....

Ти си полубългарин даже никакъв, какво са виновни тия хора, че са изоставени.

Мърша са - не са депутати - но и ние сме мърша....

ХЕЛЗИНСКИА КОМИТЕТ ДА СПРЕ ДА НАСТРОЙВА ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА ДВЕ СЪСЕДНИ СТРАНИ, ЗАЩОТО ОТ ТЯХ ПО КОРУМПИРАНА ОРГАНИЗАЦИЯ НЯМА! СМУЧАТ САМО ЕВРОФОНДОВЕТЕ!

Цитат: "Българите от Босилеград и Цариброд изпънаха плакати "Депутати ли сте, мърша ли сте". Тия не разбират ли, че докато Сърбия не е в ЕС още повече ще ги тъпче. И им се пада, щом като ни наричат мърша.

Значи да си стоим кротко да чакаме Сърбия да продължава да тъпче нашите сънародници?

Абе говедо.Знаеш ли колко хиляди българи са изтрепали сърбите в Македония и Босилеградско за да задушат обичта им към родината. Това не е по-различно от арменския геноцид от турците, нито от Катин.Заслужаваш да ти счупят ръцете загдето си написал това.

ПОРЕДНО ОЛИВАНЕ НА ГЕРБЕР! ТЯ, ЦАЧЕВА ТОЛКОВА СЕ ЗНАЕ! ПОНЕЖЕ КОЛЕЖКАТА И БЕШЕ МАЛКО ПО-СЛАБОТЕЛЕСТНА ОТ НЕЯ, МОЖЕ БИ, ИСКАШЕ ДА Я ПООЩРИ! ИНАЧЕ ''НЕ СА Я РАЗБРАЛИ ПРАВИЛНО''! МАЙТАП БЕ УЙЛИ, МАЙТАП!

Тази разплута свиня, Цецето Цачевата е едно недарозумение. Мисля че Борисов ги избира по тъпотия, все пак глупавия човек не задава въпроси. Това което тя е направила е държавна измяна. Ако бяхме истински Българи да сме резнали тиквата.

тъпата цачева се е изходила по въпроса, без да има никаква представа от ситуацията! типично като вожда и огнеборец!!!

И защо в София, а не в Белград?

БРАВО, ЕВАЛА ПОКАЖЕТЕ ИМ НА ТЕЗИ ЛИЦЕМЕРНИ ДУПЕДАВЦИ КАКВО Е ПАТРИОТИЗЪМ

фалшив патриот с фалшив партиотизъм.Патриот който не може да мисли с главата си за какво става въпрос! Смешник!

Много гръмки думи"вдигнали СЕ СРЕЩУ" СМЕШНИЦИ!

Тръгнат ли да приемат Сърбия в ЕС няма да питат нито Цецка, нито мизерниците от Западните покрайнини. И сърбите няма да питат.

Братя Българи, не се хващайте това са тънки политически игри на измисления Хелзински комитет за права на човека,вижте кои са в ръководството му-всички НЕбългари! Какво общо имат човешките права на българите от западните покрайнини права с исканията да "предадете военнопрестъпниците на Хага"?Не служите ли на Карла Понти и американското ръководство на Международния съд на Хага? Станали сте маша в нечии ръце. Тук се е намесила дългата проамериканска компрадорска ръка на СДС. Стига манипулации и стига глупости. Вашите права нямат нищо общо с сръбските военнопрестъпници, точно членството на Сърбия в ЕС ще реши въпроса за "мирно присъединяване" на западните покрайнини към България. Между ЕС страни няма граници, границите са паднали, има свободно движение на хора и капитали. Така ще стане и между България и Сърбия като Сърбия стане член на ЕС. Така направиха всички западноевропейски страни още като основаха 1952г. ЕС- Границите между Германия и околните страни тогава паднаха и Германия си върна без бой Лотарингия и Елзас, загубени през време на вейната. Стига сте манипулирани редовите българи. На съд ръководството на измисления "Хелзинкския комитет" за лъжливи инсинуации и създаване на напрежение между двете съседни държави, които трябва да живеят мирно и заедно в бъдеще! ideyazabulgaria.org

Поредният гаф на Цецка.Прави са хората,това са МЪРШИ!Жалко,че ние в България не го разбираме това поведение на депутатите и не протестираме.

По-лицемерни от нашиге съседи гърците и сърбите няма

те говорят същото за нас

Излючително правилна позиция - Цачева да си вземе бележка за този дипломатически гаф /дори някой от съветниците и няма да е зле да си вземе нещата и .../. Хайде, да се вдигне сега и да иде на едно посещение в Босилеград на среща с българското малциство

Настоящото упраление да изработи ясна национална доктрина! Ние трябва да подпомагаме нашите сънародници извън страната по всякакъв възможен начин! Сега е момента да искаме по-голяма културна и административна автономия за нашите сънародници, които по силата на Ньойския договор останаха извън пределите на България!

Какъв професионалинст си бе нещастник, манипулатор си ти ,нито повече! Сега Сидеровци и други псевдонационалисти си правят гаргара с хората от западните покрайнини, да отвличат вниманието на българската общественост от участието си в катастрофално управление на България сега!

Не се хабете, хора от западните покрайнини - щом Сърбия влезе в Евросъюза, граници няма.

Браво на нашите сънародници! Време е да получат подкрепа от България.

Народе български защо в дванайста гина ти, навръх Великден ,теб свинар да безчести.... и дълги векове отплата ще да помни.. гърба на сърбина, коварен вероломни...1913