Съдът свали кмета Йордан Лечков от поста

Сливенският окръжен съд отстрани кмета Йордан Лечков от длъжност.

Обратно в новината

Коментари - Съдът свали кмета Йордан Лечков от поста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хората ( с изкючение на 200- 250 души) скандираха: Lechkoof, Lechkoof, Lechkoof...

След като го отстраниха от кметското място,той каза , че си остава законно избрания кмет и ще завърши успешно мандата си. Значи, решението на съда е невалидно за него. Той каза , че пред залата на съда са го подкрепили 2000 души . На снимките от други медии е видно че са се събрали около 200 цигани, спортисти и общинари /служебно присъстващи/. И друго, легитимно е избран за кмет с около 2000 гласа. А за свалянето му се подписаха 24000 сливналии. No coment!

За да се оправи град Сливен като град,този крадец Лечков трябва да влезе в затвора и да бъде настанен в килия само с турци.Т е ще му променят мисленето за живота!

Ха така Лечков! Кеф ли ти е сега, заради една газария да си покажеш колко мощна е колата ти, и да се правиш на тарикат пред полицаите, изгуби абсолютно всичките привилегии и активи които си откраднав! Това отдавна трябваше да стане ...шибан капут!

Ако някой работи и се опитва да направи нещо за обществото винаги се оказва, че пречи на някой и, че му разваля кошничката. Ако човек е съвестен, винаги се съюзяват срещу него, най големите далавераджии и мошеници, оплюват го, манипулират овцете и затова все ще сме в тинята. Така направиха и с Ж.Желев, Симеон и много други, които вече не се помнят само, защото обществото се е погрижило да ги омаскари и натири. Този подход не е само в политиката, това ссе случва и на раб.място във всяка сфера. Ако някой е правил нарушения има съд, който трябва да се произнесе. Защото никой не ни дава право на нас да обиждаме и да съдим по рекъл, казал. Обществото лесно се поддава на манипулации. Не забравяйте, че обществото е изгорило на клада не един мъченик, и дори Христос беше разпнат по желание на тълпата.

Удивително е как ние ,българите умеем да скъсяваме дистанцията от "Осанна!"до "Разпни го!".Всички дето плюят по Лечков нека си погледнат през прозорците в късна доба и да видят,че градът им е осветен.Да погледнат училищата и детските градини ,че са санирани и ремонтирани основно.Да,градът е разкопан,но има ли технология да се сменя канализация и да се газифицира без да се разкопава?Аз не съм чула да има.Вероятно е правил грешки,но кой от вас не е правил?Казват ,че 24000 подписа са събрали против него.Сливен обаче е почти 80000 жители.Трябва да се знае и как са събирани тези подписи.В моя квартал два пъти минаваха хлапета на по 16-17 години от врата на врата да ме агитират да се подпиша против кмета.Мисля ,че мястото на хлапетата е в училище, а не да участват в подобни инициативи.Вярвам,че живея в правова държава и който каквито ги е дробил ще си ги сърба.Лечков не прави изключение,но който го подценява по отношение на умствения му багаж ,греши.Ако докажат ,че е сгафил да го осъдят,но нека да не се правим на слепи за хубавите неща които са ни се случили докато е кмет.

Всички кметове пречат ,защото не могат да угодят на всички. Колко ще платя Аз данъкоплатеца след като Лечков спечели делото за незаконно уволнение? Давайте веселяци!Цирка е пълен.

А какво става с Търновския кмет.Нещо си замълчахте.Само дето махнахте Бареков.

Казано от кмета Лечков: 1. Никой няма да ми извива ръцете. Не ми дреме от никой, нито от Борисов, нито от прокурори. Само от смъртта ми дреме." 2. Виждам се с Бойко Борисов регулярно, на 10-15 дни Който иска среща с премиера, да кара утре след мен, когато отивам при него в София. 3. .Не се е родил още този, който ще ми каже какво да правя. Което куче ме е залаяло, хубаво не е видяло.,. 4.Аз съм в състояние да дам милиони, само и само да стане на мойта", отсече Лечков 5. Аз семейство нямам ли? Едното ми дете порасна с това, че съм наркоман, другото с това, че съм крадец. Какво искате да си дам и другата буза ли? Моята е наред много отдавна, дошъл съм да оправя вашия живот. За нищо не съжалявам, хиляда живота да имам, пак същото ще направя. А ние рабрахме: 1. Че нашият кмет е недосегаем, от нищо и от никой не му пука. 2. Че с ББ са приятели, а не врагове. 3.Че щом не се е родил тоя, който да му каже какво да прави, значи и съда не може да му каже да напусне поста- кмет. Както и Лече вчера каза, че си остава кмет?! Ние му казваме:Разбрахме всичко. И това как са те запомнили децата ти. Сега, Лече, внимавай тепърва те да не те запомнят като затворник

Бат Данчоу, наш,те хора от махлата ти казаха "матраша , не се бой, бе кмете ний сме с тебе". И ей,на вчера пред съда само сиганите и обшинарите те защитихме. Ти ни видя, че сме с теб, стана куражлия, влезе в съда, нарече магистратите "гадове" и като те махнаха им каза, че пак ще си останеш кмет,ако да са та махнали, щото ний сиганите сме те сбирали и сме много. 20000 сигански гласа са повече от 24000 български нъл, тъй и затуй ще си останеш кмет. Бат, Данчоу, дай някой кибабчи и мару ,ве, че децата са гладни . Такива работи, хубави ама сигански. Както га та сбирахме ни даде...

много добре! сега да го разништват и ако е крал да върне краденото и....и....и.... всеки кмет носи отговорности и не само една...а тоя??? време беше!!!

MacAllister ( нерегистриран ) 21.04.2010 19:54 Каквото и да е правил, преди да се радвате замислете се над нещо друго - разделението на властите. Започва да се превръща в практика съдът да променя решения взети чрез избори, от тук до следващата стъпка (вече наполовина направена) - прокурора да го прави не е много дълъг пътя, а това драги ми българи е все едно полицията да решава кой да управлява. Сигурен съм, че едва ли има и един човек сред радващите се в тия коментари, който да има лична (повтарям ЛИЧНА) информация за това кой е прав и кой крив, а да се вика срещу някого когото телевизията и пресата обявяват за злодей е опасно. Не познавам случая на Лечков и не мога да взема отношение, но да се толерира прокурор, който проявява очевидна лична емоционална пристрастност е много опасно явление. Борбата с корупцията по пътя на наказанията никога и никъде не била успешна и ако сега някой ми посочи Пиночет да вземе да се замисли защо само армията се съкращава ...

буньо, не виждаш ли, че докато лече се дърлеше с БСП, а подкрепяше мутрата нищо не му се случваше. Когато почна да критикува ГЕРБ виж какво му се случи! Сам си прави вече извода кой кого е монипулирал!

Не знам за кметовете на другите градове, но вярвам на хората, пишещи тези коментари, защото и ние си имаме един феодален дебил - кмета на Хасково. И аз се чудя кога и той ще си получи заслуженото.

"Кметът на Сливен изпълни малко от обещаното на избирателите си и много от договореното с приятелите си."

Усмихвам се. Усмихвам се.... Пак се усмихвам

Спрете да пишете на латинеца..а на Лечков.. квото сабя покаже..нека си понесе заслуженото...предлагам всички кметове с давност 20 г. да бъдат/ прегледани /, доста милиони ще излязат на яве..

Ямболския кмет е обвинен за злоупотреба над 2 милиона лева. Има още 5 дела. Той е посочен от Лечков за кмет. Познайте какво ще му се случи.

a zatvor shte imali ?

Интересно действат ГЕРБ. Лечков ги критикуваше и те му скроиха шапка. Егаси полицейщината.

Лечков не е престъпник, нито наркоман. Градът дръпна страшно много под неговото управление. Цялата работа е БСП-арска кампания - Сливен винаги е бил бастион на комуноидите, има техни хора както в прокуратурата, така и в съда. За съжаление, много хора се хванаха на тази въдица и тръгнаха да ритат Лечков, без да осъзнават, че са ги изманипулирали страшно елегантно.

Интересно ми е как и с какви очи Лечков ще отиде на работа утре. До колкото имам представа от закони решението на съде влиза в сила незабавно, така, че Лечков няма място в кметството,., пак ми е интересно , защо не наложиха мярка за неотклонение ,.,някаква???!!!!. Охраната на кметството трябва да се съобрази с решението на съда и да не допуска в сградата на кметството този вече не кмет Лечков. Дори и да бъде пуснат в сградата Лечков няма правомощия да подписва каквото и да е било, защото няма да има никаква стойност като подпис-валидност. Така, че Апелативния съд в Бургаз със сигурност ще се произнесе в ущърб на Лечков, защото ,.,повярвайте ми СРС-тата са достатъчно годни за доказателства, пък и свидетелите по делото са доста надъхани и убедени в правотата си ,.,. и не на последно място и бат Бойко вече е подписал за махането на Лечков,.,., и никой не може да се мери с него,.,.,решено е .

Този човек преди го харесвах и уважавах, но сега ми е много неприятен - адски арогантен и пропаднал тип. Но так е - дрогата не прощава! :(((

Защо така,коя партия го е издигнала.Да не би тая партия да е женен за него,че трябва винаги да го толерира.Щом е пикал срещу вятъра сега да се оправя.

Пътят от "осанна"до "разпни го" е къс и това трябва да го знае всеки.

Този шут от терените, който не може да си напише името, използва простаците от Сливен да го изберът за кмет.И сега да му берът срама всички сливенци.Нека данъчните да проверят данъчните му декларации и да проверят как си е построил хотела в Сливен и тогава всички ще разберът колко честен човек е този тъпунгер.

при наи вишия стадии на развитие на човечеството царвула си остава царвул.Вижте му държанието и облеклото

Всеки, който работи чистоплътно в България, не е видял добро.Моментално му образуват доноси, мръсотия и го прогонват.Подкрепям Лечков! Опитите му да изведе напред Сливен бяха напразни, щом така злословите в коментарите...

при наи вишия стадии на развитие на човечеството царвула си остава царвул.Вижте му държанието и облеклото

Кат' те гледам и ти не си дрАпнал по-нагоре от навущата...

честито на сливналии :):)

ВРЕМЕ Е И ЗА ОСТАНАЛИТЕ Хайде Гошо от Ямбол и той да си ходи, но в затвора!!!!!! наистина са крадяли в общините, но такова крадене като на тези от наистина е нямало!!!! Съсипа и малкото което беше останало!!! Набута Ямбол с огромен заем от 5 млн лева с помощта на зам. кмета си г-жа Данкинова - политика-банкер..., която пък къде ли не беше и в БСП и НДСВ, сега майе ГЕРБ, а след това откъдето й посвирнат

Мерак ми е да ревизират присъдите на усмихнатия крадец,най-корумпираният кмет за всички времена - Софиянски,за когото цяла София говори, че от всяка сделка е взимал комисионна. Да му направят сметка и на доходите и капиталите.Да изровят и финансовите потоци от общината към Раковски 134. Няма друго обяснение за бясната битка, която водиха сините за да го оставят за кмет, освен далаверата от наливаното в касата на СДС.Да не се забравя и ортака му Антоанчо.

Каквото и да е правил, преди да се радвате замислете се над нещо друго - разделението на властите. Започва да се превръща в практика съдът да променя решения взети чрез избори, от тук до следващата стъпка (вече наполовина направена) - прокурора да го прави не е много дълъг пътя, а това драги ми българи е все едно полицията да решава кой да управлява. Сигурен съм, че едва ли има и един човек сред радващите се в тия коментари, който да има лична (повтарям ЛИЧНА) информация за това кой е прав и кой крив, а да се вика срещу някого когото телевизията и пресата обявяват за злодей е опасно. Не познавам случая на Лечков и не мога да взема отношение, но да се толерира прокурор, който проявява очевидна лична емоционална пристрастност е много опасно явление. Борбата с корупцията по пътя на наказанията никога и никъде не била успешна и ако сега някой ми посочи Пиночет да вземе да се замисли защо само армията се съкращава ...

Време му беше на този наглец!