Обсъждат продажбата на държавния Ту-154

Правителственият ТУ-154 е в много добро техническо състояние, той има малко летателни часове. Проблемът е в безопасността, заяви транспортният министър Александър Цветков.

Обратно в новината

Коментари - Обсъждат продажбата на държавния Ту-154 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама много рабирате от самолети и авиация тука : тези друсали, онези хич, в едните стюардесите били дибдюс, в другите не съвсем...и всякакви подобни простотии. А простата истина е , че нито един самолет не се е задържал във въздуха повече от предвиденото ! Всеки може да кацне по този ничин , уви .....

То който може да кара ТУ-154 със сигурност може да кара и Еърбъс или Боинг. Виж обратното е невъзможно. А полският президент, както изглежда не за пръв път се е меслил в работата на по-знаещи от него кога, как и къде да се каца. За това предишният му пилот е уволнен (каква наглост да разбира повече от президента как се управлява безопасно смаолет!). Така че да не ни разправят врели -некипели и да се чудят как да печелят от нови самолетни поръчки на наш гръб.

Гоце да си пътува с Ту. Нали е русофил и комунист? Защо ще пътува на американски самолети? Трябва да вярва на руската техника.

продавайте го тоя карабатал.возил съм се на боинг и на руски самолети.от руските ми остана спомена ,че друсаха като в каруца.

ти май самолет си виждал само на картинка а???

Точно така. Купете няколко боинга и атакувайте на своя глава с цялото правителство вътре някое руско военно летище при гъста мъгла и забрана за кацане. Тогава ще си седнете на г...овете. Тия "нашите" искат да надминат и поляците по натегачество в международната политпропаганда.

НА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ ШЕ МУ ВЗЕМАТ БАЯ ПАРА :)))

Kak tochno Bulgaria e purvenec po zaginali na putiq !? Tezi jurnalisti razbrahme che sa maloumni ama i nas se opitvat da praviat na maloumni .... 7 000 000/900 zaginali za godina ..... Daite statistika nqkakva da vidim kak sme purvenec. Inache v sveta nai mnogo zaginali ima v INDIA :) Ima da gi gonim dosta vreme ....Tam i nai mnogo kravi ima :)

Изобщо да не обсъждат, ами да се качва на него Първанката със се всичката комунистическа сган и да заминават директно за летище "Северний" в Смоленск...

А некомунистическата сган заедно с тебе къде да я пратим?

Ама те Ербъсите изобщо не падат...хаха, смешници. Докато едни изгоряха в ада, нашите умници бързат да използват случая за пореднта си далавера.