5-годишно дете загина след падане от 14-я етаж

Момченце на 5 години е намерено мъртво на козирка на блок в столичния кв. "Люлин" 1 в София, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - 5-годишно дете загина след падане от 14-я етаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страшна трагедия. На никого да не се случва. За съжаление никой не знае какво го чака. Все пак не ми става ясно как едно малко детенце се оставя само. Защото е оставено само от родителите.Бабата е трябвало да отиде да го гледа, но те вместо да я изчакат, решили да остават детето и да отидат на работа. Милото детенце. Мойте съболезнование и за родителите, който са смазани и ще трябва да живеят с това цял живот. Една нелепа грешка и гледайте какво става. Всичко се случва и вкъщи да си, но все пак трябва да се мисли. Та аз съм ходила с една годишната си дъщеря в тоалетната, защото ходи и незнам точно какво ще направи докато ме няма за една минута.Така, че хайде да сме по-отговорни, а от съдбата си никой не може да избяга. Страшен ужас.

Дано детенцето да е ангел в небесата!Да не дава Господ на никой такава съдба!На никой не го пожелавам!Дано да е при Господ и да не се мъчи!АМИН!

Майка ми беше човекът,който подаде сигнала .. майка ми беше тази,която стана свидетел на тази ужасна трагедия.. Ужасът ,който изпитахме с нея,сълзите които изплакахме аз няма да забравя никога.Не винете родителите,защото не бяхте там да ги видите,не бяхте там да видите как бащата се опитваше да съживи детето си докато бършеше с ръце кръвта по лицето му ... Не бяхте там да чуете страшните крясъци на майката .. Има хора,които се подиграват със случилото се,но те не бяха видели телцето на момченцето,което лежеше долу неподвижно,покрито само със едно одеяло,което да скрива кръвта стичаща се от личицето му .. Трагедия,наистина голяма трагедия,съболезнования на родителите и близките и мир на праха на Алекс.. Почивай в мир миличък!

Много страшна трагедия! Много грозен коментар на този Цветанов. Това ли каза той като падна детето на Дянков? Не са виновни родителите, че политиците унищожиха държавата и родителите са принудени да рабтят като роби по цели дни, размазани психически от вечния страх за единия хляб... Или изобщо нямат работа и се чудят как да изкарат някой лев, за да нахранят децата си. Точно политиците направиха така, че ни детски лагери, ни спортни лагери вече има, ни паркове има днес - навсякъде застроено с молове, с паркинги, гаражи и друга "логистика" на всякакви чужди навлеци-"инвеститори", дето не спират да строят "бизнес"-центровете си на всяка свободна педя земя... Всяко живо същество в тази съсипана насила държава в името на 5% типове във властта или "бизнес" "елит", се бори за биологичното си оцеляване. Ужасно е, страшно е за тези родители днес. Трагедиите се случват за секунда. Децата все по-често растат хиперактивни и неуправляеми, хората се преуморени и разбити от невероятно тъпото и размазващо от грижи и страхове ежедневие. Това постепено убива и човешкото у тях както е видно от жестоките коментари тук. Да не говорим за коментара на самия този министър, за когото случката била просто един "неприятен" инцидент, ама родителите сами си били виновни. На това хубаво време, на това пролетно слънце, имаше ли къде да изведат това дете и кой да го изведе? Да потича, да поиграе навън, да отиде на едно кино, на или където и да е на детско забавление в София?! Съболезнования за родителите и всички близки. Жалко за невинния живот.

Бог да го прости

ЛЕСНО Е ДА КРИТИКУВАШ БЕЗ ЗА ЗНАЕШ ПРИЧИНАТА.МИР НА ПРАХА МУ!!!!НАПЪЛНО САГЛАДНА СЪМ С ИЛИЯН/18,21/

Няма по- голяма трагедия за едно семейство от това да изгубят детенцето си. Не обвинявам родителите, защото съдбата е по- силна от всички ни. Може ли да си над детенцето по 24ч от денонощието? Нали трябва да ги учим да се справят с някои пречки сами? В противен случай просто ги осакатяваме.. Като една дама тук, дето синът й е на 46 г, и тя не спира да се "грижи" за него както, когато е бил дете. Пази Боже от такива родители! Да почива в мир, невинната душица! А вие родители- пазете децата си, но без да ги осакатявате!

бог да прости невината душичка, малка звездица ще грее от небето

Бог да го прости милото детенце!Мъка!много мъка има!

Освен родителите и държавата има отношение към децата - след унищожаването на почти всички зелени площи и превръщането на кварталите в бетонени гета, единственото което могат да направят родителите е да държат децата си като в клетка в апартаментите (пред телевизора). Малкото градинки коио съществуват са претъпкани от деца и родители (поне в нашия квартал е така).

Много тъжно :( Подобна трагедия погубва детето на Ерик Клептън, след което той написва tears from Heaven :(

Милата невинна душица! Съболезнования на родителите. Към тези, които обвиняват родителите: Това, което правите, не е красиво! Може да се случи на всеки, абсолютно на всеки, колкото и отговорен родител да е и колкото да внимава.

изпитвах ужас, когато малката започна сама да си отваря вратите на балкона. влачех я насила с мен в другата стая, за да не е без надзор. много скоро сложих ключ на прозорци и балкон и сега съм по-спокойна. но родителите ми живеят на 5 тия етаж и блконите са вечно отворени. обещавт да ги затварят в присъствието на детето, но си правят тяхното.

аз като маика казвам,че родителите са тези които трябва да пазят децата си.жялко за детенцето...,да почива в мир. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жалко,много жалко за момченцето.Не може дори да се каже за него "Бог да го прости",та каква вина има то,че да му се прощава? Децата са невинни ангелчета,пазете ги,бе,млади родители!Моят син е вече на 46 години,има дъщеря за омъжване,но го пазя също както когато беше малък.

Родителите са виновни.Тяхна грижа и ангажимент е да гледат децата.

Бог да го прости!

Боже, какъв ужас! Бог да те прости, мъниче! Хора, пазете си децата!

Имало е да става и е станало. Не си мислете, че винаги може да сме крачка напред и да знаем какво ще се случи. Жалко за детето.

Ужасна трагедия! Най-искрени съболезнования на семейството! Не обвинявайте родителите - болката и без това е страшна! Един миг е нужен за нещастието! Ако можеш помогни на човек, ако не можеш поне замълчи!

Каква ужасна трагедия!

да бяхте попитали и Б.Б.

Простотията на някой е безгранична.. Ако не може да напишеш нещо смислено не пиши.Тъпанар смотан!!!

да бяхте попитали и Б.Б.

Простотията на някой е безгранична.. Ако не може да напишеш нещо смислено не пиши.Тъпанар смотан!!!

Съболезнованията, които най-вероятно ще са хиляди, не връщат детето. Тогава къде е превантивният контрол върху тези малки слънчица, неразбиращи нищо. Знам, че се е прилагал и тук, но за случая е бил изпуснат. Сега тази трагична грешка е заплатена с живота на дете. Моите съболезнования!

изобсто недеите да обвинявате родителите застото за детето е трябвало да се гризи бабата а тя разбира от полицията за нестастният инцидент с внучето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не обвинявайте родителите. Кой знае какво ги е разсеяло. Белята става много бързо, на всеки може да се случи. Бог да го прости горкото детенце.

Пореден нещастен инцидент породен от родителка немарливост.Представям си как такива хора ще пазят живота и здравето на околните след като толкова лекомислено се отнасят към собственото си потомство.За това толкова често стават такива неприятни инциденти.Позволих си да оставям двете си деца сами в къщи едва когато бяха над 10 години ,като се погрижих да не отварят вратата към терасата (заключвах я с ключ)и обезопасих опасния прозорец и непрекъснато ги препитвах за забраните които въведох и за опасностите в дома и навън.Всеки може да пострада в ненормалния ни свят но значителна част от бедите могат да бъдат предвидени и избегнати дори в разграбена държава със заспало и оглупяващо общество.

тъпак и ти си част от това общество...

колкото и да си обезопасил апартамента си винаги има как да пострадаш без да падаш от прозореца ,така че и ти си част от оглупяващото общество

Недейте, не обвинявайте родителите. Лошото става понякога за секунди. Детето може би е имало отговорни и любящи родители. Проявете съпричастие и уважение към огромната им мъка.