Бум на раждаемостта през 2009-а

През 2009 г. са родени 81 572 деца, с 3244 повече от 2008 г., като това е най-високата раждаемост от 1995 г. насам.

Обратно в новината

Коментари - Бум на раждаемостта през 2009-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи вярно казват, че да се яде едновременно риба и кисело мляко е вредно. Тогава сигурно може да се роди нещо, което да не знае момче ли е или момиче, с други думи дупетат. Или както е модерно да ги наричат днес ГЕЙ.

Гадни комунисти! Видяхте ли докъде ни докарахте! Излъгаха очакванията не само на бизнеса, но и на хората. С какво ще ги храниме СЕГА тези деца, а ?

Това е защото ние взехме властта. :)))

Сигурно Станишев е "виновен"!

Тоя Франсоа Папа що не се скрие някъде - това дали да имаш момче или момиче въобще не зависи от храната...

И колко са циганета от тях? Броя на циганите повишил ли се е? Това е важното!

Нормално е повечето деца да са извънбрачни. Тази отживелица наречена /граждански брак/ е абсолютно ненужна в съвременното общество. Един подпис не означава нищо. Само бабите се радват на сватбата. Това ме радва, защото виждам че повечето хора мислят като мен. За да се роди дете не е нужно да има брак. Важното е партньорите да се разбират по между си. Ако няма разбирателство просто всеки тръгва по пътя си без да дава пари за адвокати. Хората явно поумняват.

След като един подпис не означава нищо , защо банките искат да подпишеш а не ти дават парите ей така, бе тъпанар!! Един подпис означава много, но посерковците като теб не искат да носят отговорност.

И аз съм на същото мнение. Брака е една пълна глупост! Веднъж ми разказваха една история как мъж и жена живеели без брак 6 години и решили да се оженят, след като се оженили се разделили... направо се втрещих като го разбрах!

Аз пък искам децата ми да имат пълноценно семейство, закрепено и официално. Те са ми по-важни от това да си взема шапката и да избягам от отговорност като ми скимне. 30-годишния се обажда по всеки такъв повод и никога не е казал и една дума за децата - боли го само за хонорара на адвоката. Пълна скръб...

Светна му малко на народа през 2008-ма и започна да ражда! Ха да видим как ще е през 2011 година!

tova e hubava novina. vapreki 4e ima nqkolko dyrveni filosofa v toq forum koito sa gotovi da o4ernqt absolutno vsi4ko. da vidim sega kvo 6te izmisliqt.

Това за храните, за да бъде момче или момиче , е голяма заблуда - не се е родил още този, който ще прелъже природата

Напротив, система за избор на пола (която не е генно инженерство или инвитро) е измислена и се прилага успешно близо 25 години вече