Разкриха самоличността на атентаторките в Москва

Взривът на станцията на московското метро "Лубянка", извършен на 29 март, е дело на родената в Дагестан Мариам Могамедова Шарипова, родена през 1982 г.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха самоличността на атентаторките в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само мюсюлманин може да се крие зад полите на жените! Що праща на смърт жени, а? Щото няма гащи сам да гледа смъртта в очите! Иначе жените нямат право вън от къщи да излязат без разрешение, обаче когато се търси балама да мре, там може! И после ще ми разправят, че дагестанците били мъже! Истинските мъже защитават жените и децата, а не ги пращат на смърт! Кой го знае шефът на смъртниците къде се разполага като пет пари в кесия, докато жените ходят да мрат! Принципно тая фанатична гад по нищо не се различава от сутеньорите, които също живеят за сметка на жените. Подъл страхливец! Тая, що му е рязала пъпа, да му е отрязала главата! Жените воюват заради него! Пфу!

Съчувствам на всички борещи се за лична и национална свобода. Кавказците , както се вижда са родени воини. И мъже и жени. Жалко за младостта им ,но те поставят пред себе си висша цел - освобождение на земите си и народа си . И се обричат и отиват на смърт. Доскоро на прицел бяха чеченците . Днес още по самоотвержени в битките се оказват ингуши и агестанци. От това ,което чета почти винаги блокираните дагестанци се бият до смърт . Не се предават. Силни са кавказките синове и дъщери. Окупаторите ще си идат. Победени и унизени.

Дааа, много добрички са това славяните, особено руснаците. Питай поляците, прибалтийските народи, чехи, унгарци.

До OZZY: Здравей, аз съм славянка (още повече - рускиня) . през целия си живот не убила или завладяла никого. А относно горкичките прибалтийски народи -само да те информирам за следното. Отиди в Естония на остров Сааремаа - там в момента обучават военни и се поинтересувай кои са инструктори в тези бази.

Znae li niakoi dali i kade moje da se vidi spisak s imenata na jertvite! Blagodaria!

Славяните са хора сърдечни, гостолюбиви и прощаващи. Но ако в теб се впие кърлеж няма да го дундуркаш и да му пееш приспивни песни. И за това тези кръвосмучещи паразити (за съжаление кавказците не произвеждат нищо освен проблеми, наркотици и фалшиви долари) трябва да се заличат от лицето на земята. Е, разбира се има и алтернативи - резервати, Сибир и т.н., но това ще бъде само временна мярка. Нека ФСБ изчисти родата на тези девойки до девето коляно, да интернира (или поне да изсели от големите руски градове) техните десети и петнадесети братовчеди. Чеченците са мюсулмани, но обичат повече парите от Аллах!

ти що имслиш че има още някой жив...?))))

i sega e pri alaaah s 100 maje...nali takakazvat manajete..samoubii se ubii nevinnihora i otivash pri alahs 100 jeni ?!?!?! psihopati maloumni

Какъв контраст между име и постъпки име Мариам постъпки Дяволам

Е колко пъти ще им разкриват самоличността?

За свободата и независимоста на своята родина и народ щом като такива млади хора се жертват те ще победят. Желая им успех!!!!

ти си болен!

глупоста не е болест

Йово,българските турци също се борят за "свобода".Ако попаднеш на техен терорист друго ще пееш!!!

ти глей наште мангали "борци за свобода"да не те набарат в тъмното че тогава като заквичиш чак в Анкара може да те чуят )))))

Тъпо говедо, като искат независимост да ходят да се борят в Чечня, а не да убиват невинни хора в метрото! Ти да си чувал някои от нашите борци за свобода да е отишъл в някои турски град и да се е взривил там?? Боклук!

Наште са взривявали магарета по Македония.

Тоя Дагестанския университет май по нищо не се различва от Магаданския такъв :) И като гледам, освен да изкарва шахидки и терористи, с нищо друго не е известен. Може пък и нашия Трактор да го е завършил. Не е лошо Цветанов да провери това нещо.

браво,така се действа