Взрив в американска мина уби десетки

25 миньори са загинали, а 4 са били останали блокирани под земята след експлозия в каменовъглена мина в Западна Вирджиния.

Обратно в новината

Коментари - Взрив в американска мина уби десетки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разликата е, че взрива в Русия е вследствие на замислен терористичен акт,а този във Виржиния. на немарливост на работодателя. Но това няма да попречи на американците да го изкарат"терористичен акт" на неизвестен извършител.

След взривовете в Москва нямате търпение да да кажете за някъкв инцидент ва САЩ Ама не същото в Руси я хората го правят защото се борят срещу подисничеството ,а в САЩ е производствена ама тези неща няма как да се случат в любимата ви Руси защото просто там никой не работи

ARRI, душо погубена, днес е Велик Вторник! Не е ли по-христианско да кажеш : Бог да прости загиналите в Москва и Западна Вирджиния!?!

Баси нищо не ти разбрах.

Arri, като не са ти ясни нещата не се обаждай от коневърза.

Естествено, че в Русия нищо не работи. То този нефт и газ, от който е зависима цяла Европа и Азия извира и тече като реки към континенти и държави. Пък и оръжия никой не прави в Русия, направо се чудя на американците защо протестират срещу сделката с Венецуела.

Малко е грубо ARRI твоето изказване но не за това пиша възмутен съм от кретенията и идиотщината на редакцията която е поставила снимка от Челопеч Майнинг за трагедията в САЩ, та за редакторите пъпанари амм с много голямо "П" мамка му едното е рудник за полезни изкопаеми където няма грам метан за разлика другото е каменовъглена мина дето основното е метан. Така и така плащате луди пари за консултанти поне си намерете читави дето да различават поне кон от магаре :)))))