Борисов: Кирил Добрев го спаси името на баща му

Стоян Сарийски няма нищо общо с метрото. БСП имат тактиката да прехвърлят своите недъзи върху другите. Сега Кирил Добрев ще се измъкне за този Стенли, не могат да го съдят, защото казва някакво име - няма фирма, няма нищо.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Кирил Добрев го спаси името на баща му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЛО, КОМЕНТАТОРИТЕ С ЧЕРВЕН БИЛЕТ.., НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ НАПЪНИТЕ ВИ СА СМЕШНИ И ЖАЛКИ? ВЧЕРА ГЕРБ ВИ РАЗМАЗА ПАРТИЙКАТА И В СЕЛАТА. ДАЖЕ И БАБИТЕ НЕ ВИ ВЯРВАТ ВЕЧЕ. А С ОТКРОВЕНИТЕ ЛЪЖИ, КОИТО БЪЛВАТЕ, СТАВАТЕ И ДОСАДНИ И ПРОТИВНИ. НЕЩАСТНИЦИ!

Абе, хора вие не видяхте ли, че Светла Петрова дори не му беше задала неудобния въпрос за далаверата. Това беше последната тема включена в анонса към предаването и в момента, в който включиха студиото ББ скочи да се защитава без дори да са го питали... Далаверата със Бул лес строй е грандиозна и пожелавам на всички защитници на пожарникаря, зетя му да си премести под техните прозорци грозния бетонов възел(който си е вдигнал под ботаническата градина). Този бетонов възел е построен в противоречие със забраната за строеж на такива на територията на София на същия ББ(тогава кмет на столицата)...

КОЕ Е ГЛАВНОТО ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ?

ДРУГАРЮ БОРИСОВ, Не е красиво да се плюе срещу майката която те е отгледала и направила човек. Ако не беше БКП и твоя баща Живков ти нямаше да си това което си. Наблюдавх клипчето в което успокояваш застаналия пред съда през 1991 година вожд на партията. Наблюдавайки поведението ти и нескритата тревогата за съдбата на Живков се питам - КАК Е ВЪЗМОЖНО В ЕДНО ТЯЛО ДА СЪЖИТЕЛСТВАТ ЕДНОВРЕМЕННО ДВЕ ЛИЧНОСТИ - ЕДНОТО НА КОМУНИСТА БОРИСОВ КОЙТО ДО ПОСЛЕДНО СТОЯ ДО ГЛАВАТА НА ПЪРВИЯ И АНТИКОМУНИСТА БОРИСОВ - ЧОВЕКА КОЙТО ГРОМИ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ. Мисля, че в случая се касае за тежко психическо заболямане свързано с раздвояване на личността. ТИ другарю Борисов си и комунист и антикомунист. Същото е поведението ти и с фискалния резерв. На единия ден той е окравен от мръсните комунисти, на другия ден той е цели 8 млрд. лв. Възможно е да има и хипотеза при която комунистите се делят на мръсни и чисти. Към вторите със сигурност ще сложим партийната секретарка кака Цецка. Другарката Цачева е много добра комуниска, за разлика от другаря Румен Петков, който ти създава главоболия със разни сръбски мафиоти. ЗНАЕШ ЛИ БОКО, ТЕАТЪРА СТАНА МНОГО ТЪП, А ПЪК РЕЖИСЬОРИТЕ СА ТОЛКОВА НЕКАДЪРНИ, ЧЕ ПО ГЛУПАВ ТЕАТЪР ОТ ТОЗИ НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ. Крайно време е да се затвори бърдака , а политическата проституция да бъде забранена със закон.

Много,много си задават въпроса - Защо на опозиционно мислещите им се казва че са КОМУНИСТИ ? Отговора е - ДУХОВНОТО ЗАБОЛЯВАНЕ на всеки живял при соцкомунизма, а особено за тези които са заболели духовно над 50% Това са особен тип хора КОМУНОИДИ със симтомите - ЗЛИ,ЗЛОБНИ, ЗАВИСТЛИВИ, ПОДЛЕЦИ И ДВУЛИЧНИ КРАДЦИ. Всеки може да прецени кои от пишештите са КОМУНОИДИ. Това е и отговора защо сме на последно место в ЕС. Не търсете обективност , срам, съвест и достоинство в КОМУНОИДИТЕ. Към всички останали борете се и подкрепяйте ГЕРБ и Б.Б. това в момента е пътя към европейските ценности и благополучие на Вас и поколенията. Нека и Бог е с ГЕРБ и Б.Б.

И като няма нищо общо, защо като попитаха Борисов кой е този Стоян Сарийски се опули като настъпена жаба? Определено съм убеден, че е същия като предишните. Просто сега почнаха да му излезат и неговите бакиите на яве. Интересно ми е защо съм по-склонен да повярам, че зетко е гушнал някой и друг милион, отколкото твърденията на Борисов?

Браво на Бойко Борисов !! Кефи ме като го гледам. Да е жив и здрав да издържи на плюнките на хора, които не знаят какво искат и които вечно са недоволни(хора без достатъчно ъкъл да вършат каквато и да била работа с умение и с добри резултати за себе си обществото). Не съм прост човек-инженер с 2 дипломи и 2 западни езика и се възхищавам от бързата мисъл, точните отговори и блестящата памет на Б.Б. Кефи ме и директния му и точен език. Бързия и адекватен начин да се измъква от всякакви ситуации. Умен и практичен човек. Разговаря с хората откровенно и право куме в очи. Радвам му се и му желая успех. Бих го искал и за президент, но само ако е със статута и пълномощията на американски президент т.е. ако станем президентска република. Иначе президентската институция в една парламентарна република е като конституционна монархия т.е. излишно харчене на пари.

Светлето пак върза бюджета за коледните празници с тая нерегламентирана рекламка на книжката с илачите против рак. Верно, че е криза. Верно, парете не стигат, ама поне капчица морал трябва да има човек да си изкарва масрафа за новогодишния банкет на гърба на чуждото нещастие.

Всеки ден се обърква,занимава се с дреболии,говори глупости,но най-важното е,че нищо не чете!Не чете учебници,не чете книги,дори онова,което сам е произнесъл,някъде на откриване.Първо не искаше да е премиер,след това му се видя лесно,а сега смело ни резили по целия свят.А софийския боклук? Време е да привлече във властта и Сашка Васева за да си партнира с хер Флик и тогава всичко ще си е намясто.

Престанете по български да плювате. Пожелавам успех на новото правителство, не е удобно, като наричат с истински думи и право в очите нещата - Феодални старци, то си е точно така. До кога ще получават заплати за нищо по комунистически ще симулираме дейност.ПРЕХОДА МОЖЕ БИ ЗАПОЧВА СЕГА, А НЕ ПРЕДИ 20 ГОД. Стига с този български песимизъм.

Milichka, ti javno i haber si niamash kakvo oznachava maj, oste po-malkoto silen... Dano niakoga imash stastieto da se osaznaesh i da razberesh sto e tova dostoen chovek i maj!

се занимава с политика, като се очаква да се заеме с развалено стопанство? като стане президент тогава ще видим дълбоките му политически идеи, ама чисто български, не американски.

Борисов защо не си признаеш че крадеш? Как Дянков ще обясни ,че фирмата на това 25 годишно момченце Стенли,което е гадже на дъщерята на Борисов,претежава с техника за 40-50 милиона евро.

Вероятно ще го направя за първи път и еднократно. Лиза, ти грозна и дебела ли си? Кумири бол. Точно този ли бе моме!?

здържавна поръчка печели фирма която е дала да се разбере че е съгласна да взиме Зетко като подизпълнител.

ПЪРВИЯТ министър преседател КОЙТО не напарви КОЯЛИЦИЯ с ДПС се казва КОСТОВ. Но за ББ всичко ЗАПОЧВА ОТ НЕГО.

А теб другарю пожарникар ТЕ КОМПРОМЕНТИРАТ ДОСТА ДРУГИ ИМЕНА...КОИТО ИЗЛИЗАТ НА СВЕТЛО...а дали си спомняш драги ми Смехурко, коя година влезе в БКП...?

Точно ти ли Бойко говориш за имена и връзка...та твоето име се свързва отгодини с ПАШАТА И ДР Човече, ти срам нямаш ли...? Не усещаш ли,че не тежиш на място...? На моменти дори си смешен и жалък...просто забавляваш хората, без това да оправя хала им.

Бойко лош си! Разваляш рахата на комунистическата сволач?Те все още си мислят, че си един от тях. А ТИ ?

Ние не сме унгарци, чехи и поляци. Да не говорим за сърби.Така хипотетично/пък де да знам.../ , само десетина руски танка в София и всичкото антикомунист ще се завре в тоалетните за да сере от страх. И дълго няма да излезе от там, миришейки собствените си лайна. В България антикомунисти има, колкото антиСПИН таблетки. На умряло куче нож да вадиш. Това е сега. Но знае ли човек, какво може да се случи. И тогава ще разберете от къде пикае кокшката.

Премиерът се държа много добре и беше точен и аргументиран, въпреки тенденциозното остро поведение на водещата. То, разбира се, беше съвсем обяснимо, да влезнем в положението на госпожата. Доста обременена е откъм семейство:). Нямаше как да е обективна. По едно време посред предаването имах желание да звънна по телефона и да му пожелая в ефир да издържи на огромния натиск, на който е подложен постоянно. Много силен мъж е, много! Друг не би издържал и два дни на чудо като неговото. Агресия и нахалство всяка минута, всеки ден, отвсякъде. Да ни е жив и здрав, и аз като възхитен от снощи го харесвам и приветствам

Червените крадци и некадърници се опитват да му напомнят на Бойко, че има обща история с тях. Да, обаче той, както и всички други хора видяхме, колко е безобразно всичко, което, е сътворено от червените. Хората имат собствено въждане по повечето въпроси или трябва да имат такова, без значение дали на някой комунист му се вижда правилно или не!!!

До BIG AL ::))))) и Неутрален, съгласен съм с вас момчета! До преди изборите всичко живо плюеше черената зган, сега се навъдиха някви мразещи, избиващи чак на ня'къв фанатизъм олигопати, на които лично според мен им се плаща за което, другия варянт е да има толкова много дефектирал народ, че само да чака някой да седне в парламента за да го мрази и плюе като програмиран за целта вече... Смешно е... Аз се радвам на правителството на ГЕРБ, оптимист съм, за пръв път от 20 години насам!

Абе не зная ти на кого се смееш,ама всички ние можехме да се смеем на теб,ако не ни се повръщаше от теб и всички останали зомбирани бесепарченца,като теб.Я ми обясни ,че с олигофрени много трудно се разбирам,с какво те разсмя пак Борисов? С това,че на прост и разбираем български език всеки път ви затваря плювалниците ли, с това,че не му минават вашите комунистически номерца ли,или се смееш от нерви? Май на нервен смях ви избива нещо а?И защо мръсно,долно комунистче, не си пишеш името? А чакай,сетих се.Защото така си свикнал от едно време,когато си пускал анонимни доноси срещу родителите и братята си,нали? И оня папагал оооо (21.11.2009 г. 19:15ч.) и той анонимен (поне псевдонимите си използвайте бе) като си наясно с всичките далавери на Борисов,какво си ми седнал пред компа да пишеш по форуми-бягай в прокуратурата.Ако имаше ташаци да си напишеш името всеки можеше да ти ти спретне някъкво компроматче.Но за теб няма страшно,защото ти винаги си бил,си и винаги ще си останеш анонимен тоест НИКОЙ. МАЛОУМНИЦИ,а сте си въртели някъква далавера до сега с комунистите,царедвор и манафите и ви е яд,че Борисов ви я секна по-добре свиквайте,че и по-лошо ви чака. Отивам да драйфам,че само като си МИСЛЯ за вас ми става лошо.

Бойко Борисов трябва на всяка цена да помогне на правосъдието да осъдят министри от тройната ламя, за да му повярват хората, включително и лаещите дежурни по форумите от бившата тройка!

СВЕТЛА ПЕТРОВА ТАКА, КАКТО ВОДИ ПРЕДАВАНЕТО В СЪБОТА ВЕЧЕР , САМО МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИ С ПРИЯТЕЛКИТЕ В НЯКОЕ КАФЕНЕ. ТОВА НЕ БЕШЕ РАЗГОВОР НА НИВО ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ. И ПОНЕЖЕ ТОВА НЕ Е ПОВЕДЕНИЕ НА ОПИТЕН ЖУРНАЛИСТ, ОСТАВА ДА КАЖЕ СРЕЩУ КОЛКО И КАКВО СЕ СЪГЛАСИ ДА СЕ ИЗЛОЖИ ТОЛКОВА МНОГО.

тия от герб приличат на нас след 09 09 1944год. браво !така се защитава партия и лидър! не забравяйте ,че бойко си е наш партиен член и сега изпълнява партийно поръчение! браво бойко ,громи лошите-клана луканов! те ни предадоха!!

Абе стига с болшевишкото мислене - щом някой пише срещу бойко, значи е комунист или от ДС или от дпс - абе вие не пораснахте ли бе псевдо-демократчета ? Нали сте демократи - свикнете най-после с мисълта, че има и хора с различно мислене - или за вас има само 3 вида хора - гербери, бесеп-ари и депес-ари - то интелекта не е присъща черта на дясното, но е хубаво да се образовате малко, прост демократ на прост комунист ! Простите хора нямат партия - те са си прости, арогантни и алчни ! Свикнете и с факта, че разочарованието от бойко тепърва ще расте - вероятно и с темповете, с което набираше сила, защото бойко е преди всичко комунистически възпитан милиционер, без необходимото образование и опит и не можа да събере грамотен екип, защото критериите му за избор са на ниво ... милиционер ! А това че говори простичко не е умение - той и да иска по друг начин не може да говори, а и ако каже 2-3 срожни думи ще си загуби електората - досега образован и интелигентен човек, който да харесва бойко не съм срещал !

По времето на комунизма всеки, който не е бил съгласен с властта е обявяван за ВРАГ НА НАРОДА. Сега всеки който не хвали ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ е комунист. Историята се повтаря, само думите са променени. Сериялът БАТКО И БРАТКО е лош, а продължението му ЗЕТКО, БУЛКА И МУТРА е добър.

Никъде не прочетох мнение, че ББ не е парашутист. Каквото и да намирате негативно в него, то е неизбежно поради лидерската му позиция. Той сам последователно, методично,за дълъг период /повече от 20 години/ мина през няколко сфери в управляващата власт- от бодигард, полицай,кмет......За казвам методично, защото не ви ли е ясно, че през всичките години е изучавал всичко и най-вече персоните....че е работил сериозно върху своята програма и ../защо вие мърморковци не саздадохте партия и програма на управление/ Но сам стигна до тук, никой не го спусна с парашут. Не го познавам, разбирам , че позицията ми в момента е в негова защита, но на мен ми харесва това, че ако е измамник, то то е честен измамник.

БРАВО НА ДОБРЕВ - ПРАВО В ДЕСЯТКАТА! НАБЛЮДАВАХМЕ ОЩЕ ПО-НЕПОДРЕДЕНА МИСЪЛ И ИЗКАЗ НА ПОЖАРНИКАРЧЕТО. НЕКА ДА НИ Е!

Съжилявам ви.Бяхте много злобна.Явно изпълнявахте нечия поръчка,щото да накарате Б.Б. да си изпусне нервите,както навремето се случи с Петър Стоянов по време на дебата му с Г.Първанов.Това е позната комунистическа тактика.Никога не съм ви харесвала като водеща в такава голяма медия.Не ви е мястото там.Работата на водещия е само да задава въпросите , а на госта да отговаря.Направете си предаване-монолог.Аз исках да чуя Б.Б ,а не вашето самовлюбено жълто бръщолевене.Браво на Б.Б.,че така ясно ,разбираемо за обикновения човек и без мъгляви фрази назовава нещата,случвали се и случващи се в нашата ограбена от комунистите държава.Не надигайте вой в защита на престъпниците-тройна коалиция,а подкрепяйте усилията на правителството да направи нещо добро за нас и децата ни.Браво на Симеон Дянков-само човек необременен от комунистическо възпитание може за опразни сметката на президенството.Сигур и там има много 70 годишни старци,които трябва да си ходят у дома.Постъпката на Симеон Дянков не е неуважение към институцията,а ясно казване че хората обитаващи президенството не заслужават тези пари.

А какво стана със синчето на водещата Светла Петрова (съпругът й е евродепутатът Станимир Илчев, когото наричат Стенли бел.ред.). доказан престъпник за испанските власти?! Ами самото ти мъжле Стенли, как се докопа до евродепутатин???!!!!

Ха, ха, хахааааа...ДС-БКП крими креатурите са нападнали форумите..)) ...... им се засилва...ЗАЩО ЛИ ??? Да не мислите , че са загрижени за България?? ЗА пенсионерите ?? За социалните мерки ?? Колкото Гоце , 'социалния-ловеца и туриста, колкото и Добрев или Р.овч-криминалните.. са се ЗАМИСЛИЛИ. загрижен за ОБЩОТО БЛАГО !!?? Няма такова нещо..:)) А гея- е пак на инструкции в Масквъй... Пак ли мангизите НЕ достигат , другари ??? :)))

Много от коментарите тук са копие на позивите от преди 09.09.1944г.на една нелегална по това време Партия. Явно някой е разровил старите партийни архиви.

ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИ, КИРИЛ ДОБРЕВ НА ВЪРХА В БСП, СЕСТРА МУ - ПЪРВА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО . ХАЙДЕ МЛЪКВАЙТЕ, ЧЕ ОЩЕ ЦУЦАТЕ ОТ НАРОДНИТЕ ПАРИ.

И Бойко Борисов много приятно се изненада от грешката на Светла Петрова за сумата 50 хил. вместо 50 млн. за Бул лес строй.Тази фирма имат незаконен бетонов център в София и Господари на ефира правиха предаване ,но го спряха под натиск на кмета Б.Борисов

На Бойко му се усладиха агнешките глави по хаджийски и сега се прави, че нямало лобита ... Ами направете предсрочни избори, за да видим дали онези 77 % са реални или виртуални ! Обзалагам се, че резултатът на герберите ще е по-нисък от последните парламентарни избори ! Хайде, Бойко, сега всички тебе гледаме ! Направи нови избори, ако ти стиска ! Много станаха котараците, зетковците, капиталите !?

Светла Петрова иззлобя.Личеше си,че беше в услуга на бившата коалиция.Ха, ха.Колкото до Кирил Добрев - в цялата страна синовете на бившите партийни величия правеха едно и също - носеха пари с чували от границата. Мисълта ми е например за бившето партийно величие на Стара Загора - Иван Колев.И неговия син започна преди години със заложна къща и те пренасяха парите в чували от границата, а сега притежават имоти в центъра на Стара Загора и Казанлък.

Светла Петрова беше много зл е не можа да си изпълни поръчката. ЕВАЛА БОЙКО Съединението прави силата, братя българи роми (цигани) български турци арменци руснаци.

Светла ОТРОВА да си спомни , че синчето и беше закопчано от испанците.Как се уреди освобождаването му.Защо такива компрометирани личности са на екрана на национална телевизия

Добра хранилница е майката-партия за някои фамилии. За това,че Добрев старши върнал мандата,сега и сина,ъщерята и майка им са на възлови длъжности и се хрантутят от партията. Така е и с фамилия Станишеви и други фамилии-комунисти

О`кейк ! , както би казал един класик ; значи всъщност вратата/масата/диску се отвори . Хайде сега нека г-н Борисов не се възмущава, а да започне да управлява . А това, че никой не е перфектен, е ясно .

На Бойко му се усладиха агнешките глави по хаджийски и сега се прави, че нямало лобита ... Амо направете предсрочни избори, за да видим дали онези 77 % са реални или виртуални ! Обзалагам се, че резултатът на герберите ще е по-нисък от последните парламентарни избори ! Хайде, Бойко, сега всички тебе гледаме ! Направи нови избори, ако ти стиска ! Много станаха котараците, зетковците, капиталите !?

Много добре го каза, Бойко..Това комунистическо изтърсаче е по-нагло и от Гоце..Баща му поне имаше някакъв морал..лека му пръст..Краде,като истински комунист и следва принципа,че най-добрата защита е атаката !!

Срам ме е, че имам такъв премиер - хора толкова ли сте заслепени

защо в тоя тъп форум някои като не харесва тъпира ББ, и го обвиняват за комунист! мноо страно!

Г-н Борисов, не давайте коментари, на които на никой не му пука. Ако гледате научнопопулярния филм Zeitgeist ще разберете, че сте една съгласна буква. С цялото ми уважение заявявам, че каквото и да искате да направите, ако не Ви го одобрят от Президента на Евросъюза и външния министър, нищо няма да може да направите. Трябва да можете да играете ИГРАТА.

Става все по весело