Меглена Кунева - кандидат за президент?

Меглена Кунева е богатство не само за НДСВ, но и за държавата; стига да пожелае, за партията тя би била един добър кандидат за президент.

Обратно в новината

Коментари - Меглена Кунева - кандидат за президент? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мерака е голяма работа.

Мадамите на Симеон се подкрепят-нещо като в харемите на султаните. Не им пука с коя е бил последно султана-само и само да са добре поствени и осаналите в царството да имат страх от тях. Така е и с Христина и Меглена и с другите-знаят се мадамит му-жалка картина е. Говореше се, че е продала доверието на Иван Костов-когато била в Министерския съвет с него. Не знела английски тогава-превеждали и. Известни юристи казват-боса като юрист в конкуренция с други. Издигана като снаха на ЦК на БКП Секретар Иван Пръмов, постигала успехи с хвтки под кръста и други женски хватки- така е известна сред запознати. И после-сагата за народа със Симеон-това е то у нас качествени хора. АМА ТЕ СА СЕ ЗАБРАВИЛИ-толкова подценяват народа, че и за президент я мислят Меглена. Това е като няма истински медии които да дискутират реални факти. Като няма првосъдие да поиска сметка.

Имахме една кандидат снаха.Много обичаше шоколад,до такава степен ,че твърдеше че серяла щоколадови бомбони.Дали г-жа К... сере злато????

Добре си го казала, ама забрави да споменеш Соломончо и Гергана Паси, оти ги забрави-за 800 дни правят чудесий.

Да! Да го каже в Кърджали - може! Нека погали ухото на донора на гласовете си ДПС! Обаче ако сама си вярва, че би успяла на последните избори за ЕП. Предстои `и голямо разочарование! Многотия личности вече са изхвърлени в историята на РБ. Фурнаджийска лопата, само и само да е вътре на топло, като котка!

По конституция всеки пълнолетен български гражданин има право да се кандидатира за президент. А останалите имат право да избират. Не е нужно да се обижда една или друга личност още повече, че дотогава има 2 години и нищо не се знае/ Борисов може да промени закона и той да заеме поста без избор/. Когато дойде времето пускате бюлетината за този когото харесвате. Това е демокрацията. Няма нито една личност, която да се харесва от всички хора.

Жената става. Сигурно ви притеснява , че е интелигентна. Пък не сте свикнали на това. Вие си избирате простотия, адекватна на вашата. Сакън, да не си подбиете простотията. Нормално за комплексари от ББ тип.Ей, никога няма да заобичам милиционери. Пък вие си ги върнахте.

Глупости! Тая е много нахална, а партията и се чуди как да се каже нещо за нея, че съвсем ги забравихме.

Не президент комунистическа издънка .

КАДИДАТ ЗА ЗАТВОРА В СЛИВЕН СПОРЕД МЕН ?????? ВРЕМЕ Е И СРЕЩУ ДРУГАРКАТА КУНЕВА-ПРЪМОВА ДА ЗАПОЧНЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ Й КАТО ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ И ЗА ИЗМЯНА НА СТРАНАТА ...

КУНЕВА - КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА КОЯ ПАРТИЯ БЕ ХРИСТИНКЕ ? НА СИМЕОНЧО ЛИ , ДЕТО НИ ОПРАВИ ЗА 800 ДНИ ? ИЛИ НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ , НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ, ЛЮБКА КАЧАКОВА, КАРОЛЕВ И ВСЕ КОМПАНИЯ НА ПРИНЦ КИРИЛ, КОИТО ОПОСКАХА ДЪРЖАВАТА КАТО СКАКАЛЦИ ?

КОМУНИСТИТЕ ПОДХВЪРЛЯТ РАЗНИ ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ В ПРОСТРАНСТВОТО , ЗА ДА ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО ОТ СТРАХОТНИТЕ ЗУЛУМИ КОИТО СА ПРАВИЛИ. МЕГЛЕНА КУНЕВА ПРЕЗИДЕНТ ? - САМО НА КУКУВО ЛЯТО !

hahahahahahahahahaha ayde mahayte se veche, elektorata si go umorihte sami- koy shte vi izbira , drugari cherveni burjoa!!!!!!!!!!! minavayte veche u desno.

Наглостта на комунягите е безгранична. Никога няма да гласувам за нея.

Тая всеки случей, голям нахалник! Знам какво искам да постигне моята страна и знам как можем да го постигнем. И к'во постигна, ма??? Всичко е против моята страна, а за себе си си постигнала много знаем!

Бат Бойко ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ!!!

Не се иска само активност и не се самоопределяй ти остави това да го направят другите иска се и външност с интелект

Да не стигнем до позицията на книгатаДобре охранявани мъже.Май се завръща матриархата.Ама като все повече мъже са обратни или импотентни,защо ли се учудвам.Жените са много по организирани и амбициозни,когато решат.Освен това са по-комуникативни и толерантни.Определен имат шансове.

президент та детските учителки са даже по-словохотливи от нея не ги обиждай и сравнявай дори с нея . Да си седи на това ниво и едостатъчно няма визия горката я виж Първанов има външна мъжка красота а тя ......нямам думи

Един наблюдател писа,че Ренета Инджова е станала случайно министър-председател е прав,защото тя беше най-мъжкия председател,който сме имали ,не се вписваше в крадливите схеми и набързо я изхвърлиха от политическото пространство.Останах крадците и мижитурките като Миглена Кунева-Пръмова .Колко пъти тая кифла удари по масата,защити България и българските потребители ?Че и президент да станела! Ама празни лейки много- да изберат Дим Дуков,Евгени Минчев или Азис за президент,че да им отива на държавата !

Ако бъдем пределно откровени (със самите себе си поне), ще отбележим, че това което липсва засега - е прозрачноста . И след като вече имаме дама, която не се стресна от имена и/или проблематики, и постигна да се заговори за България с надежда за положителен потенциал -- защо да я забравяме !? (някой/я дали би се направил/а, че не разбира за кого става дума ?)

И кое бъдеще ще върнете на народа, онова светлото ли?!

М. Кунева е нива в интелектуално отношение над бърборкото от Банкя ... Тя определено е по-добрият вариант, а и ще получи европейска подкрепа !

Пази България от алчни кариеристи.Тя друго не може ли да работи ??? Или ниското заплащане не е по вкуса и ....

Кунева - президент, Гергана Грънчарова - Паси - вицепрезидент! Се вече наистина ще напусна България!

Sa vsichko i na vsichko sam saglasna i kasvam: DA: s tova li e ozenihte Miglencheto ? Blagovidna bila i tolkos.Ot takiva i podobni BG be sasipana potana sa vek v bednost.Koi dava tesi pari na nejnata ledi tesi pari---parite nai-napred sa vseti ot Bg horata. ,,,,Eh narode balgarski sashto si tokos tarpeliv sashto ne vastanesh is edin samah da ischistish tasi sgan------Pomogni si sam ta i Gospod da se smili i da se priteche na pomosht

Къде са съпругът и децата и,нищо не се говори за тях.

КОЯ ОТ ТЕЗИ НА СНИМКАТА Е БЪЛГАРКАТА МИСЛЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ ??!!

ТОВА Е ДОБРА НОВИНА-

До: наблюдател (21.11.2009 г. 17:17ч.) Ренета Инджова поне не беше продажница, нали? Прав си иначе за това, което казваш!

врякате, ако се кандидатира имате сериозен опонент на ББ. Вижте изборите за европарламент и ще видите, че и хората на ББ не могат да и се опрат на малкото пръстче. А пък вие си простейте колкото искате.

Какъв президент, какви пет лева?

Ne stava!

манталитет, визия и лексика на детска учителка.

Вземете си го този крадец Милен Велчев, но ти се научи че варналии не се пише с й.

СТИГА СТЕ СЕ ГАВРИЛИ С НАРОДА - ЩЕ СИ ПЛАЩАТНЕ НЯКОЙ ДЕН. САМО ТОВА ОСТАВА - КОМУНИСТИЧЕСКАТА СНАХА НА ИВАН ПРЪМОВ -МЕГЛЕНА КУНЕВА ПРЕЗИДЕНТ. ДРУГАТА СНАХА УЛЯНА ПРЪМОВА - ДИРЕКТОР НА БНТ. НЕ МОЖЕМ ВЪЗДУХ ДА СИ ПОЕМЕМ ОТ ДЕЦА ВНУЦИ, СНАХИ, ЗЕТЬОВЕ И Т.Н. НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ВЕЛИЧИЯ И АГЕНТИ НА ДС.

О, знаеме я ние Кунева (Пръмова). Сроди се с видна комунистическа фамилия и после като се започна една кариера...

Споко, президент ще стане Боко!

Точно обратно! Българинът не вярва нито в едното, нито в другото!!! За да има бъдеще България, трябва да смени тотално цялата си политическа система, създадена в криминалния ни преход -партии и политици от прехода-всички до един на боклука на историята и да се отвори пространство за истинските нови партии на България и истинските нови политици-демократи, които ще върнат бъдещето на народа ни!!!ideyazabulgaria

Меглена Кунева напусна поста си на еврокомисар, след като Бойко Борисов тактично обясни, че мълчанието й за нередностите на НДСВ е непростимо и тя не бива да ни представлява повече пред Европа. Почитатели и съмишленици на Мегленчето обясниха смяната й с поредната политическа чистка на премиера и много хора не одобриха нейното премахване. Сигурно добродушното й излъчване и нежната й външност са размекнали много сърца, заради отстраняването й, но не бързайте да я жалите. Гладна няма да остане. Кунева се пенсионира с 25 000 евро, пише в Уикенд. 705 000 евро си е изкарала с пот на челото еврокомисарката само за три години. По принцип не бива да има нищо смущаващо, като се има предвид, че това все пак е заплата на човек, който ни представя пред Европа и се бори за интересните на българите. Друг е въпросът, че с подаденото на Тройната коалиция много кирливи ризи излязоха на бял свят, а сред тях се показа и тази на Меглена Кунева. Оказа се, че царистката е прикривала далаверите на НДСВ, доказателства за което изложиха от Би Би Си с техен документален филм. Освен тези 700 хил. евро, с оттеглянето си от поста Меглена Кунева получава още 322 000 евро под формата на компенсации, продължава Уикенд. Т.е. след време годишната й пенсия ще бъде 25 000 евро. При средна продължителност на живота от 70 години, Кунева ще прибави към банковата си сметка 426 хил. евро. С това Мегленчето ще си уреди старините, както подобава за един еврокомисар. За сравнение годишната заплата на Жозе Барозу е 296 000 евро. Нека да припомним как бившата еврокомисарка все пак си заслужи златното възнаграждение. Пред време Клюки.Бг писа, че Кунева била замесена в пране на пари от страни извън Еврозоната и Съюза. За тези дипломатически далавери се разказваше и във филма на Би Би Си. Името й се спрягаше в пряка връзка с Габонската афера, в която с пари на български данъкоплатци бе платена концесия на дърводобив. С тези и още много други дела в помощ на България и нейните граждани Меглена Кунева уреди старините си и вече спокойно може да се пенсионира.

НДСВ е най-добрата партия с най- способните политици. Манталитетът им обаче не се вързва с нашата простотия. В България се тачат скандали, обиди, удари под кръста, всичко мръсно. За този живот и тези възможности, които имахме при управлението на царската партия само ще мечтаем, защото това, което се случва сега е отвратително.

Управляващите да прокарат закон за лустрация.В него да е отбелязано ,че всички бивши ръководители -комунисти и членовете на техните семейства /Меглена Кунева е в действителност Меглена Пръмова и снаха на бившия секретар на ЦК на БКП Иван Пръмов /нямат право да заемат ръководни постове ПОЖИЗНЕНО.

Защо изобщо трябва да се споменават някакви си имена, които да участват в избора нза президент. То се знае, че избор няма да има, защото всички длъжности ще се заемат от Борисов. И сега всичко живо се страхува от него и му лижат краката, за да му се харесат. За демокрация вече не може да се говори, клакьорите от форумите помагат. На почит са тъпите и некадърни послушковци. Още малко ще ни задължат да слагаме портрета на новия тато над главите си.

Кунева е 100 пъти над ББ, който се готви за бъдещ президент! Но ще баде Бойко- на прост народ, просто му харесва! А да питам: Новата външна министерка с какво право се натиска за член на ЕК? Толкова е елементарна горката... А на Кунева-Thank you dear! Thank you very much!

На Николай Василев мога да кажа, че не партията му, а България изпи горчивата чаша, в която като отровни маслинки се плацикаха такива като него, Велчев и патрона-цар! Нагло създание - има очи да се кандидатира за глава на партията си, Боже, Боже, опази!

Тези хора не разбраха,че българинът все още е под въздействието на морфина наречен комунизъм в мисленето!Ние не вярваме на личностите ,а на партиите!Например бойко Борисов е една изключителна личност ползваща се с подкрепата на почти 85 % от българите!Ако тази личност беше член на БСП нямаше да спечели повече от 15-20 % ,защото БСП се ползва в момента с изключително висока антипатия заради далаверите,които осъществи като управляваща сила!Меглена Кунева може да има качества ,но е член на една партия намираща се в тотален упадък,поради алчността и егоизма на лидера й!Ето защо е обречена като политик!

тази кукла да се пенсионира - стига с тази наглост

И аз искам да се занимавам с политика и да работя за страната си.Знам какво трябва да правя,за разлика от тези обещавам да не крада,да защитавам интересите на народа и да се храня само от заплатата си.А Кунчето да ходи на село да пасе овцете.

Аз лично бих гласувал за нея без да се интересувам коя партия ще я подкрепи

ТАКА Е - КАТО НЕ ГИ НАТИКАХТЕ ПО ЗАТВОРИТЕ КРАДЛИВИТЕ И КОРУМПИРАНИТЕ ОТ БСП, НДСВ, ДПС, СЕГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАРОДА И УПРАВЛЯВАЩИТЕ.