Опразниха сметката на президента

Твърде неприятен инцидент се е случил в сряда с банковата сметка на президентството, съобщава вестник “24 часа” като се позовава на два независими и добре информирани източника.

Обратно в новината

Коментари - Опразниха сметката на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ШУМ ДО НЕБЕТО ЗА ПАРИЧКИТЕ НА ГОЦЕ, А БЪЛГАРСКИ ДЕЦА УМИРАТ ЗАЩОТО НЕ ИМ ГИ ОТПУСКА ФОНД, ИЛ ИИМ ГИ ОТПУСКА КОГАТО ВЕЧЕ МНОГО КЪСНО...СРАМОТА И ПОЗОР, ГЛЕЗЛЬОВЦИ ТАКИВА...ХОРА ГОРЯХА ВЪВ ВЛАК , А НАШИЯ Е НА ЛОВ..ЛОВУВА СИ ХИЩНИЦИ..КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ Е ТОВА???

Сложете акциз на банковите сметки,както и акциз на акциза!!!!! Напред към построения комунизъм!

Aman ot teatyr i cirkovi izpulnenija.

Takova chudo moze da stane samo v Bulgaria. Ministyr Djankov da vlese v chas ili da si xodi obratno v Amerika.

А всъщност как трябва да се разбира Вашият коментар - До Khan Krum и Дървосекача (21.11.2009 г. 17:03ч.) ?

Този е луд за връзване...нищо чудно че щатите са в криза -нали бил от 100 най-цитирани икономисти...моля ви се ... иди изтегли сметките на президенството...и що ...било бюджетно време и бил изнервен...егати глупака...ми то ако има власт и ако се ядоса може да изкара и танковете ...добре че са кът...ама де е шефа му оня дето го докара

Браво Роки, най-накрая някой се е усетил! Поздрави на всички! Гражданскот общество се създава с борба на повечето членове, а не с приказки от типа на тези на царя и Бойко! Ние нямаме гражданско общество! Roki (21.11.2009 г. 13:24ч.) възмутен, Дянков живее със семейството си в дом 8 в резиденция Бояна.Но не се казва за чия сметка.Кой плаща за обсужващия го персонал,за чия сметка е обзавеждането, за чия сметка са 8-те скъпи телевизора,компютрит 10-те изсечени дървета,които му правели сянка. Нали и Бойко е от същото комунистическо котило, както и Серго, както и Иван Костов, и Жан.И всички, които минаха през управлението на държавата,и които тепърва ще ни управляват.Разиграва ни театри за комунизъм и антикомунизъм,а си пият заедно уискито и си разпределят баницата.Хвърлят ни от времв на накое зрелище,а ние им се вързваме на акълите.

ДА НЕ ИСКАТЕ ЗА БЪДЕЩ ПРЕЗИДЕНТ БОЙКО БОРИСОВ? МАЙТАП БЕ, УЙЛИ!

По-кротко бе колега ,ти си сътворил цял роман!Що не вземеш да напишеш и една ода за президента, за неговите ловни подвизи например, а сега по-същество и аз мога да изложа моята гледна точка надълго и на широко , но няма да си губя времето, само едно ще ти кажа , да новите не са толкова префинени лъжци като старите,които бяха много възпитани и възпитано ни крадяха!Да те не правеха гафове ,защото са добре обучени в това да говорят много,а да не казват нищо...........

Това е президентска инситуция,това не е лукова глава. Кой ще понесе отговорността!? Пре защо мълчи! Еййй,това ако се беше случило в Америка/и там не всички харесват президента си,но това е без значение/,досега Дянков къде щеше да се намира,питам аз!?

Ние сме една голяма техническа грешка в резултат от пиянството на един народ.

Това е определението за новото правитество начело с ББ - циркаджии, ание сме публиката. На някои им е весело, но докога?.... Съмнявам се, че е грешка, но ако е така Дянков е вече национално опасен с неговите грешки. Най-малката грижа ми е сметката на президента, грешка с друга сметка ако стане ... тогава какво ни чака?!!! Господина Бойко не знам каква я мисли, мисли ли я изобщо, или сеир да става, нали вече е премиер и никой вече не трябва нищо да му казва - той коли, той беси. Ако пък някой се опита да му възрази - ще го гони до дупка. Той го казва: Доган и Царя си мълчат и той към тях е добър, а Станишев и Първанов не и за тях ...

Гласуваха за Първанов, защото се изплашиха, че Сидеров може да стане президент. А комунягите го представяха като демон, който иска да предизвика етническа война. Електоратът се хвана на въдицата и -хоп- втори мандат за БСП в президентството.

Президентската институция олицитворява националният ни суверенитет,независи от това коя личност е предпочел народа за съответния мандат.Всички съзнателни или неволни грешки против институцията се превръщат в измяна или в пряко посегателство върху националният ни суверенитет.Всички държави наказват такива посегателства с най-тежкото си наказание.Но ние държава ли сме?

KRAJNO VREME E DYANKOV DA MINE NA PSIHO TEST PRI D-R MIHAJLOV NIKOLAJ /OT DSB/! TOJ E PSIHIATYR! SAMO SE VGLEDAJTE V JESTOVETE I 4UJTE GLASA MU! ZA DEJSTVIYATA - NA PSIHIATYR!

Изпуснала съм- каква работа свърши президента в Австрлия-нали там ходи?....

Абе не е трябвало да му ги връщат, да се оправя както може.

Е това е у нас. И на мен Първанов не ми е на сърце, но като го е избрал народа е подигравка на Дянков такова поведение пред света. Както трябва да уважаваме избора на всеки друг в държавата. Иначе сме племе от камената епоха. Въпрос на друг тип коментари е за бюджета дали е много или малко. Но такова поведение не е морално от позицията на политик или политика не е компетентен или се подиграва с българите и институциите. за Дянков е въпрос на вероятно комплекси да унижава хората. И вчера колегата от Дарик, една част от БАН. Да тези от БАН старци направиха възможен о проекта в ЦЕРн. Всъщност знаете ли за него господин Дянков? Не ви и трябва. Вие у нас само ядете без пари, спите без пари, говорите без пари, пътувате без пари. Докога и необходим ли сте ни? Правителството на Борисов да, но вие НЕ

Не се бутайте,ще ви качат на продънената лодка,защото там непотъващите са много ценни!Направо са животоспасяващи!

Прочетете отзивите и наистина им спрете парите на Гоце и компания! Понякога грешките могат да бъдат много полезни! Да се възползваме от грешката!!!

Само така!Зарадвах се изключително много!

Абе, 500 лв. за да не закрият сметката??? Какво по дяволите е тая сметка? Що за скъпо обслужване?!

ТОЗИ ДЯНКОВ, АКО ИМА МАЛКО ПРАВДИНА В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ТРЯБВА ДА ПОЛОЖИ ПУБЛИЧЕН ИЗПИТ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ: ЗНАЕ ТАБЛИЦАТА ЗА УМНОЖЕНИЕ, ЗНАЕ С КОЛКО НУЛИЧКИ Е МИЛИОНА И С КОЛКО НУЛИЧКИ Е МИЛИАРДА, МОЖЕ ДА СЕ ХРАНИ ПРАВИЛНО НА МАСАТА, ЗАЩОТО ВСЕКИ ДЕН ДОКАЗВА, ЧЕ Е ПРОСТО КУХА КРАТУНА ЗАПОМНИЛА НЯКОЛКО ФОРМУЛКИ И ЧУЖДИ ДУМИ. ОБИДНО Е ЗА ВСИЧКИ НАС КАТО РОДИТЕЛИ ДА ВЛАГАМЕ ПАРИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ДЕЦАТА СИ, А СУТРИН И ВЕЧЕР ДА НИ СЕ ВТЪЛПЯВА, ЧЕ САМО НЕГРАМОТНИТЕ И ПОДЛОГИТЕ ЩЕ ЖИВУЧКАТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА. ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ ИМА ЗНАНИЯ ПОНЕ НА НИВО 4-ТИ КЛАС. МНОГО ЖАЛКА ИСТОРИЯ ДОПУСКА ОКОЛО СЕБЕ СИ Г-Н БОРИСОВ. ЕДВА ЛИ ВЕЧЕ НЕ Е УСЕТИЛ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК, ПРОСТО ДА НАПРАВИ НЕЩО.КРАЙНО ВРЕМЕ Е. ЗА ТОВА ЛИ БЕШЕ ЦЯЛАТА НАРОДНА ЕУФОРИЯ, ДА СЕ ИЗЛАГА ОТ НЕГОВО ИМЕ И ЗА НЕГОВА СМЕТКА ТОЗИ НЕДОРАЗВИТ ЧОВЕК. ТА ЕДНА МЕНДА Е ДЕСЕТ ГЛАВИ НАД ТОЗИ МАЙМУН.

На мен лично ми е чудно колко хора (на трудов договор + съветници) получават плащания (заплати + хонорари) в президентската инстируция. Този интерес е провокиран от факта, че има президент и вицепрезидент. Общо взето президентт не е толкова натоварен - с оглед на това което му е възложено по конституция, та той сам може да изпълява цялата възложена му работа. Вицето има една единствена функция - ако не дай си боже се случи нещо с президента, едва тогава да го замести (т.е. да е в готовност). При това положение, ми се струва, че 10-15 човека на трудов договор и още толкова съветници, са напълно достатъчни за президентската институция. Що се касае до вицепрезидента - струвами се, че той само трябва да се избира, като продължава да си върши старата работа, и едва ако президентът умре, да всътпва в някаква роля. За какво да си хаби човека времето, а на нас парите, да раоти като вицепрезидент, докато президентът е дееспособен. Това ще доведе до икономий. Иначе този антураж в президентството или нищо не работи, а ако пък весе пак прави нещо, то явно е в частна полза на някого.

Благодаря , че те има Дянков! След теб и храбрият войник Швейк може да ни бъде финансист! Ха ходи си, де! Сбогом за винаги!

Тежко ни и горко с този Дянков и с тази Желева .

DIANKOV E NE SAMO NEVEJ NO I PROSTAK ! I MU SE PLASTA S MOITE DANACI ! AZ PARI ZA DA PLASTAM NA PROSTACI DA VARSHAT PROSTOTII PROSTO NIAMAM !

няма нищо случайно,някой има интерес от криза между институциите.

Браво, Дянков - точно така!!!А освен соц БАН-а и президенството е измислено, ненужни хрантутници ..180 съветника има Гоце на тлъсти заплати на гърба на народа, а говори ..болшевишки глупости!? А той няма и качества за обединител на нацията ..защото е зависим агент-единствени сме в Европа!!! Срам и позор!!!Кукла на конци!!! И нека да го издържат тези които му дърпат конците ..да видим как ще ходи на лов сега!?

Никой до сега не е улучвал толкова точно момента и не правил такава голяма услуга на БСП,на Станишев и компания!Колосална грешка,която ярко блести с феноменалната си простотия!А скромният и автор е отново бащата на онази жалка пица,който смело се опълчи,дори срещу БАН.Благодарим ти Big B. за талантливия подбор на кадрите,за твоите и за техните умни изцепки!Станишев вече чака,за да ти се поклони и дори да ти целува ръка!ЗАЩОТО ТИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ!Наистина, невероятна простотия!

Брей че се завихря блатната повърхност ! Защо ли !? Нека се опитаме да оставим настрана емоциите, сензационната тръпка и пристрастията . И да си отговорим сами на няколко въпроса : - как точно би станало нещото (трябва да има реална операция, т.е. да е наредено а иии да са преведени някъде парите, нали ? ) ; - кой би имал достъп за това (марсианци и полудели ИТ системи няма, нали ?) ; - защо и кому е нужно да се вменява взаимосвързаност на нещото с МФ (и още с министъра, та дори и съвсем другопосочни негови становища, нали ?) . А пък като прочетем странностите около функционирането на Борика (всички знаем чия е и чии интереси пази ... и помага най-вече) -- неминуемо ще се сетим как през 90те, някои много умело направиха пълен 100% взлом (не-физически де) на току-що тръгналите МастърКард и Виза у нас, включая и картите на всички туристи/посетители у нас (и съвсем закономерно България бе моментално вкарана в списъка за неприемлива/отхвърле за опериране страна .... което освен на имиджа, ни навреди и на много други неща) . Та накратко -- би било прелюбопитно да научим какви ще бъдат разкритията по темата на материала (но без самохвалско-хамалски опити за продаване краставици на краставичаря) .

Тоя Дянков на цяло се е побъркал. Сигурно е от вегетарианските пици.

това министър ли е, това премиер ли е, това държава ли e - това е един безумен народ

Защо му е на този измислен турско-циганско-кому президент сметка ? Какво прави с нея ? Троши народна пара ли? Финансира си курвите и разходките до екзотични места ли? Нека обясни с прости думи какво точно прави с тази лична сметка която всъщност е държавна.

Абе, хора, няма ли умни хора в тази държава! Финансовият министър е пълен малоумник! Няма ли кой да го изправи пред съда за уронване на нечий престиж?! И не само него, а и безмозъчния му вожд!!! Безпогрешният ББ така ни е забатачил, че може да се наложи да плащаме по 50000 евро на ден за софийския боклук. И защо - защото докато беше кмет нищо не свърши. Той с една София не се справи камо ли с цяла България. За разсипия може, но за оправия - не! Срам!!!

Президентската институция е необходима. Тя трябва да има контролиращи функции спрямо парламента и изпълнителната власт. Друг е въпросът какви хора са се настанили в президентството. Дали те са честни, справдливи, народолюбиви, компетентни и т.н. Ако президентството получава мого пари от бюджета и е затънало в охолство, то неминуемо ще се отдалечи от народа. Правителството, в новия бюджет, трябва да намали парите за президентството (петкратно или десетократно) толкова, колкото ще са им необходими за дейността, биз излишен лукс, без излишни харчове. Колкото по-малко пари получат от бюджета, толкова по-близо ще са до народа.

не е техническа а генетична грешката и природна и се казва Симеон Дянков...и е толерирана от селяци от Банкя

много му станаха грешките на дянков всеки да си гледа в неговата паничка,а не в паничката на другия,че да не остане без паничка

Хубаво, де, те всичките спонсори на президента са за затвора, под натиска на Германия Стойков и Николов ги съдим, вече някакви си две годинки, а няколко вече ги отстреляха техните си колеги, ама там Гергов и останалите бизнесмени няма ли да му снесата ПАК малко щом няма джобни.

nezavisimo koi kakuv e,biva li taka da se izlagame s tiq skandali,v evropa pak ni vijdat kolko struvame,sto za stoka sme,kak da o4akvame finansirane i polojitelno ocenki,cqlata ni politika e osrana s tiq s tiq tupo slovestni politicheski bitki

Когато г-н Петър Стоянов беше презедент имаше нужда от тази институция,а сега изведнъж вече е излишна.Стига с тази злоба и омраза.

Нещо много често започнаха да стават грешки и да чуваме извинения. На Дянков нещо му липсва..дали първите 2 х 7 годинки, дали здрав разум?

da mu ja opraznjat zavinagi dano, toj si ima dostata4no........ap za kakvo ni e prezidentska admin. na nas za da har4at po 800 000 leva na mesec li .......a kakvo var6i tazi admin. nikoj neznae ...hajde referendum da gi izmeteme tezi tunejadci...nali sme v kriza ...ikonomij sakra6tenija a pri prezidenta njama ...

До Гербаджия Дянков може да е идиот но твоят ПРЕЗИДЕНТ е един разсипник и екскурзиант за сметка на тази изстрадала и ограбена от твоите приятели държава

На пицаджията дъската му хлопа, дъската му хлопа, дъската му хлопа ...

Kakvo go zashtitavate tolkova toia prezident be? TOI PO SVESTEN LI E ?I TOI E SOCIALIST -KOMUNIST:)

Първанов може да е всякакъв, ни е Президент на България. И, докато е на този пост, не е красиво така да му се подронва авторитета, защото случилото се го разбирам именно така...

Поредната малоумна идея на финансовото недоразумение ... Нещо обаче не му стиска напълно да закрие сметката !?

Значи едно е колко ни струва президентът и дали е от нашите, а съвсем друго - как се отнасяме с институциите в държавата. Аз не съм избрала този президент и никога не съм го харесвала, но да се подиграват с него е все едно да се подиграват със страната ми - което намирам за категорично неприемливо.