Премиерът с клевети не се занимавал

Аз с клевети не се занимавам, ако някои е преценил, че има проблем с някое лице да е отишъл и да е внесъл сигнал в прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът с клевети не се занимавал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б.Б. прави даже прекалено много. Това, че не демонстрира, това което няма място сред паплач като нас, си го просим. В нашето голямо село- държава, все някой някого познава. Отговярям на вчерашният му призив и ДЕКЛАРИРАМ, ЧЕ СЪМ ИГРАЛА ТЕНИС С БОЙКО БОРИСОВ. Даже пих минерална вода от неговата.

Браво Бойко, вярвам, че България ще се въздигне.

И в момента Светла Петрова говори с Бойко по въпроса Кой е Стенли?. Премиерът призна, че е бил приятеля на дъщеря си, понеже я видял, че плаче. Извод: от роднините на Бойко трябва да се бяга като от чумави... Бойко гледа като питбул. И тоя питбул управлява държавата. В момента прекъсва Светла Петрова и си говори сам. Нищо ново. Нарцис. В студиото не остана място от Бойковото его. Ето така един човек с предано сърце и енергична натура се превръща в жута маймуна. Властта извади у Бойко най-отрицателните качества. А очаквах от него да си стиснат ръцете с политическите му противници и заедно да служат на България... Не е способен на това. Моите съчувствия към Светла Петрова - извън монолога си Бойко разговаря с нея изключително за да и се кара. Жената се нуждае от тренинг за общуване с питекантроп.

Боко не се занимава с клевети, той е доктор по интригите ... Освен да възпроизвежда интриги и да се опитва да каже името на Азис / Аз /, той друго не умее ... Жалко !

Вятър ечи, Балкан стене ..... само нещо юнаците коньо-разхождащи са нефела, та даже и тези - дето им доставяме конете . Малка съботна идея : - така и така медийните шумотевици станаха патент за България, нека се направи едно предаване/дебат/отво врата, дискусия) и темата (както и подобни) да бъде изложена прозрачно и достоверно (от участвуващите, спътниците им, съветниците ... и естествено с точни/ясни/проверяем данни) .

че всеки може да отиде в прокуратурата, само че нишо не направи това да е безопасно, а сега се подигража / хайде да отидете да видя, стига подигравки Бойко.

На Боко паметта му нещо е къса !?

Означава ли,че когато внесеш в прокуратурата документите на някой от онези,които си обявил за лоши,това не е клевета?Нали,тъкмо според теб,уж било ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се е произнесъл съдът?Изглежда,че вече ти е по-удобно да забравиш какво си говорил.Но пострадалите едва ли ще те забравят...

БСП в момента се управлява от пикльовци и тъпанари. Преди време поне можеше да се каже че има и интелигентни хора там.

пак се разсърди това ненаиграло се дете! не плачи, Бойче, дядо ще му даде дъвка

народеее???? на една мутра щом се кефиш значи и кочунистите са ти малко!!!

всичко се прави за да се замаже това че не се прави нищо за държавата,за хората само скандали и глупости над които да мислим и да плюем, а да не мислим за това че правителството за 4 месеца нищо не е направило освен една пица(същото като миналото..)

Разбрахме от медиите, че бабаит бойко е напердашил любовника на дъщеря си!!!!! Такъв побойник на запад не го назначават дори и за портиер, а тук ...?!? Леле, малеееее!!! Смях!!!!

umiraite ot iat dolni mrasni komunisti

С удоволствие пиша тия редове в подкрепа на Бойко Борисов и цялото правителство!!! И отправям молитви към всевишния: ,,. Боже,както си дал божествена сила на Христос и другите светии,дай и на БОЙКО могъщество,да победи и да достигне целта си,към която се стреми!Запази го от враговете му!...,, и голямата Господня молитва: ,, Отче наш,ти който си на небесата ,да се свети твоето име,да бъде твоята воля,да дойде твоето царство,както на небето ,така и на земята,насъщния ни хляб дай ни днес,и прости нам дълговете ни ,както ние прощаваме на длъжниците си,и не въведи во изкушение,но избави ни от лукавия,защото Твое е царството и силата и славата во веки!!! Амин!!! Бог да те благослови Бойко!!!

Всички клевети почват от правителството, извиненията също. Присмял се хърбел на стършел...

Кой не знае Киро бандита, кой не е чувал за него. Май само Г-н Велчев.

Брей, ти си бил много фин бе, дришляк! Едно време ядяхме шамари и станахме хора ние, комсомолците! Кой построи тази държава, дето вече двадесет години се граби? Фашистът цар Борис преди Девети? Абе, я се сиктирдосай!

До: From Germany (20.11.2009 г. 19:32ч.) Ти няма да се сиктирдосаш от тук, явно. Мен поне понякога ме напсуват, а теб не те броят изобщо. А и глупостта ти се задълбочава. Емигрантски мъки...

Хихихихх ББ не се занимава с клюки а сямо с интриги хахахах.Такова чудо като неговото го няма по света...

Най-голямото недуразумение ПРЕМИЕР!Даже царя беше по-добре!

ЛЕЛЕЕЕ ГОЛЕМИ ЗАСТЪПНИЦИ ТУК ЗА ГЕРБ БРЕ ЯВНО СА НА ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА ПОД КРИЛОТО НА ГЕРБ ТАКА И БАБА ЗНАЕ. НО НИЕ НЕ СМЕ КОМУНИСТИ И НЕ ЗАЩИТАВАМЕ БСП И СТАНИШЕВ НАПРОТИВ ПРОТИВ ТЯХ СМЕ СЪЩО И БУЛГАРИЯ НЕ Е САМО ВАША А Е НА ВСИЧКИ КОЙТО ЖИВЕЯТ В НЕЯ. НИЕ ПРОСТО ИСКАМЕ ПРОСТО НЕ ПАРТИЙЦИ А ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ.А ДА НЕ СА ЕДНА БАНДА НА КОЯТО КАТО КАЖЕ КОМАНДИРА ЛЯГАЙТЕ И ВСИЧКИ ДА ЛЯГАТ.КАТО ИМ КАЗЕ СВАЛЕТЕ ГАЩИТЕ ВСИЧККИ ДА ГИ СВАЛЯТ ТОВА Е ПРИЛИЧА МИ НА ПРИЕМАНЕТО ЗА КОМСОМОЛЦИ НАВРЕМЕТО.

Разбрахте ли ,че всички сме само пионки,ако не сме шпионки.

По добре бивша мутра на власт, отколкото турско-червената шайка. Резултатите са много добри. Затова ревете :))

MISLIA,4E TRIABVA POVE4E MUDROST.I OT PREMIERA I OT OPONENTITE MU!TA NIMA TOI NE ZNAE6E I NE GO POKAZA, 4E STE GO OPLUIAT SLED IZBORITE?OPLUVAT GO! OPLUVAT HORATA ,KOITO SA DO NEGO! S NEGO! TOI KAZA-DUSTERIA MI! NEGOVATA! NE NA SPUTNICATA MU! MUG! BEZSPORNO! A 4E BRUKNA V ZDRAVETO NA MASA ,,AIDUCI,,-TO E IASNO NO-AKO POSEGNAT NA NEGO-NA KOGO DA VIARVAME?! BUDI SILEN BOIKO! PO-VUZRASTEN SUM OT TEBE! STRADAM! BORIA SE! STE ZAGUBIA! NO-DECATA NI -BOG DA GI PAZI!

за побой-в затвора.Бил мин-председател-и какво от това.Вътре.Бойко Главата е само за там

Ha,da NI ta ubijdam 4i neska e Guljam TCARK.praznik......B BO ,moi dragi mi PABLI,Nikkaf prijatil NI e sas tez MARGINI,MADJO-Badjo. sas tas Prupaganda....Kat si ERBAP,ha idi du BO BO i mo zajavi faf litcetu eii tva det na NAS si tragnal da gu NATRAPVASH...Bil BOLSHEVIK...Mi,ti na tos kalpaf narot mIHLIUSKI nashia Ni gu li darjish iskasi4ko ,i NI si li - A BIT KIND of :Stalin,MaO,FRANKU,M kvo si,tugava....Eeeii,D PABLOoo...Ni si li gu punastapil BG VSeznaikoto -otkaji sa po -hubavu....MAKIAVELI hubavu e prail ,navremito...

Все едно като съм премиер, всички, които са ми приятели, да си зарежат бизнеса и да си оставят фирмите да фалират. Това трябва да важи и за предишните.

ем чудно ми е той ББ сичко в памет на дядо си прави утрепан от кумонисти,а самия бойко е бил бодигардче на бай тошо...не намирам логиката

АЛО,ЖУРНАЛИСТИТЕ,КАК СЕ ОСМЕЛЯВАТЕ ДА МИСЛИТЕ,А ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ЗАДАВАТЕ ТАКИВА ВЪПРОСИ И ДА НАРУШАВАТЕ СПОКОЙСТВИЕТО НА ВАШИЯТ ЛЮБИМЕЦ?!ЩЕ ВИ НАКАЖА!! ДОПУСТИМИ ВЪПРОСИ ,САМО СРЕЩУ БСП И СТАНИШЕВ,ЕДИНСТВЕННО ТОГАВА ЛЮБИМЕЦАЕ В СТИХИЯТА СИ!! ПРЕЕБАХТЕ ЛИ СЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ? ТАКА АЗ СЕ ПРЕЕБАХ ПРЕЗ 2001ГОДИНА И ОЩЕ МИ Е КРИВО,ТАКА ,ЧЕ ВИ РАЗБИРАМ!!!!!!!!!!!!

ЕХ ГЕРБЕРИ,БУМЕРАНГА СЕ ЗАВРЪЩА! СТИГА С ДЪВКАТА СТАНИШЕВ,ЗА НЕГО ЯСНО,СЕГА СТАВА ВЪПРОС ЗА ВАШИЯТ БОЙКО,БОРЕЦА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА!? ЗАЩО ЛИ ГО Е БИЛ? СИГУРНО НЕ СЕ Е ОТЧЕЛ КАКТО ТРЯБВА! ЩОМ ЛЪЖЕ САМО БОЙ,БОЙКО СИ ГИ РАЗБИРА ТИЯ РАБОТИ!!

БОЙКО ОСВЕН С КЛЕВЕТИ - С ДРУГО НЕ СЕ ЗАНИМАВА, ЗАЩОТО И НЕ МОЖЕ!

НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ДЪРТИТЕ КОМУНИСТИ ЗДРАВАТА СЕ ОКЪКАХА. КАКВИТО И КЛЕВЕТИ ДА ПОДХВЪРЛЯТ В ПРОСТРАНСТВОТО, ТЕ СА СИ ПРОСТО НЕКАДЪРНИ, РАЗГЛЕЗЕНИ, КРАДЛИВИ И НАХАЛНИ МОМЧЕНЦА.

Не мога да разбера как така Българският народ с удоволствие приема болшевишкото управление на борисов - има ли някой, на който да не му е ясно, че бойко е бил мутра ? Че близък приятел с маджо и пашата ? Че е приятел и с маргините ? А да ви питам -. откакто борисов е на власт има ли ЕДНА арестувана мутра ? НЕ, НЯМА ! Няма и да има ! Защо ? Значи могат да се търсят приятелите на станишев, царя и доган с какво се занимават, а приятелите на бойко печелили конкурси за милиони да не се закачат ? Къде е демокрацията ? Тъп народ, слаба държава !

познават ли се и кой е по-пекан? Те дали си говорили двамцата и Красьо не се ли страхува от това, че бати Бойко може да го набие и него и Магда. Защото Метрото няма толкова разклонения все пак.

На кой ни остави, бай Тодоре? На бодигарда си ли?

България МЪЖ трябва да я управлява а не ЛЕКЕТА като Сергей и Добрев. Вижте какво стана с Америка, заради една свирка. Докога в България, ще минава номера крадеца да вика дръжте крадеца.

какво пък толкова, аз си върша работата. Ето вижте наби ме ама това не пречи на рабтата ни. Не смесваме личните отношения с работата.

дали пък от чувство за вина не му е дал да участва в строежа на метрото г-н Бойко на този лош приятел.

че шамаросаният Сарийски имал фирма- не девет фирми- с които участвал в строителството на метрото. На коя отсечка ли? АМА ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ на коя отсечко котараците са се намъкнали. И ако се знае това ще промени ли факта?????

Нещастници злобни, компромат ли търсите срещу Бойко, а ? Натисна много лични интереси и вие сега търсите отмъщение! Няма да ви мине номера, да знаете!

Дано Б.Борисов прочете това: Да върне записа на първия ден ,когато стана министър-председател първото събиране на депутатите - всички стояха безмълвно и не смеха да шушнат. Нямаше никакви изказвания и чакаха да видят накъде ще завее вятъра. Сега след като се бавят наказанията ,на такива като Кирил Добрев им идва кураж и измислят гнусотии ,на каквита са способни само те. Спомням си ,че при НДСВ беше същото.Но много бързо успяха да се сдушат с продажниците от царските депутати и видяхте какво стана. Сега обаче немисля , че ще е така. Просто Б. Борисов не е такъв човек ! Желая му успех и да не забравя за оная приказка дето зетят разкъсал котката на първата вечер при тъщата .

От отвъдното -Защо загинах.............

той не се занимава с клевети защото не се занимава с нищо.

Браво на мутрите !! Сега ще ви разкажат играта, будали !! В Германия поне си стоят на тъмно, а не са министри !!

Да се направи опит: нека някой само подвикне на премиера Станишев! или Доган! и оня ще подскочи като ужилен.

ае... ше му съборите рейтинга бе келеши ниедни! той... ТОЙ няма стигане! щот е пич и може да се бие. багери разни там... чудо голямо, некви си милиончета. гонете досегашните крадци, тия дет са на власт сега ше ги гонят после други и така, откраднатото си е откраднато, крадец ненаказан няма а само дето обидихте бойко с нахалните си въпроси.