Наши полицаи задържаха опасен турски терорист

Граничните полицаи във Видин са заловили вчера рано сутринта издирван от Интерпол терорист, съобщи днес МВР. Турският гражданин преминал безпрепятствено няколко граници, въпреки че има международна заповед за арест от две години.

Обратно в новината

Коментари - Наши полицаи задържаха опасен турски терорист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злобно, човече, дребна душице, кое си ти да ни обясняваш какво става по границите на Западна Европа и да твърдиш, че там са поставени само лица с умствена недостатъчност! Ако комунистите са терористи отговорни за един атентат в св. Неделя (те винаги са признавали това като грешка, непостигнала целите си), какво представлява техният тероризъмна фона на стотиците хиляди българи изпратени на смърт в Междусъюническите, Балкански, Първа и Втора световни войни, в резултат на които губим 1/3 от територията си, а изтощената ни и смазана държава изплаща милиарди репарации в злато? И това след 1944 г. Какво представлява техния, на комунистите тероризъм на фона на Белия терор през 20-те години, когато избиват българската интелигенция и срещу който гневно протестира Анри Барбюс и цялата прогресивна световна общественост! Какво представлява терора на комунистите и на фона на милионите прогонени и подложени на геноцид българи днес! Не смей да споменаваш светлите имена на Ботев и Левски, когато защитаваш онези които предизвикват атентатите, защото с отвращение биха се извърнали от теб!

турчина е сол-ташак на СИВИТЕ ВЪЛЦИ

Първо, нека да е ясно, че не са го хванали в западна Европа, просто защото там почти никой не проверява паспорти по границите (особено ако си с местен регистрационен номер на колата), а не защото си затварят очите пред терористите. Второ, този си е баш терорист, същия като комунистите, които взривиха Св. Неделя през 1925. Срамота е да сравнявате Ботев и Левски с левичарски терористи!! Аман от комунисти в България! Да му изсъхнат ръчичките на тоя, който пося тази проклета зараза в прекрасната ни Родина!

Нещо не разбирам. Щом е член на организация, извършваща атентати, не е ли терорист? Или, щом не е съгласен с режима, всичко му е позволено? Дори бива сравняван с Ботев и Левски... Това вече е върхът! Не се ли замисляте, че няма да го издирват из цял свят заради хуманните му постъпки? Кой знае заради атентатите колко нищо неподозиращи хора са загинали. Браво на всички, които мислят, че да се избиват хора с експлозиви, е достойно за възхищение!!! Комунистическото възпитание още не си е отишло.

Te vsi4ki turci sa opasni teroristi. Edno pile prolet ne pravi!

Прав си! Кой не разбира...

Моля, прочетете коментара на А дали е така?????? има защо. Организацията Дев Сол е нещо от типа на организациите на Ботев, Левски и Каравелов през Възраждането. Те също са били терористи за официалната власт тогава. И към тия дето се пишат на големи джеймзбондовци - А не ни правете на идиоти, де!

и тогава го екстрадирайте.

Добре, че има и такива като вас, които се явяват контрапункт на казионната информация!!!!

А дали е така?????? (12.05.2009 г. 18:20ч.) Съгласен Нямам какво повече да кажа. Терористи са всички несъгласни с властимащите. Но все пак да, добре е, че полицията си е свършила работата.

Девриминчи Сол (Дев Сол) Революционна левица. Цялостното наименование на тази лявоориентирана турска организация е Revolutionary Peoples Liberation Party (Front DHKP/c.). Дев Сол възниква през 1978 г. като фракция, отцепила се от вече съществуващата Турска народна освободителна партия. След вътрешни фракционни противоречия тя се преименува. Нейната открито антикапиталистическа антиимпериалистическ и антиамериканска насоченост има марксистка идеологическа легитимираност. След края на 80-те години на ХХ век години тя извършва редица атентати срещу действащи и бивши служители на турските специални служби и армията, но през 1990 г. преориентира дейността си срещу чуждестранните интереси в Турция. В знак на протест срещу войната в Персийския залив през 1991 г. членове на Дев Сол убиват двама военнослужещи от военновъздушните сили на Съединените щати, намиращи се в Турция. През 1992 г. са изстреляни няколко ракети срещу американското консулство в Истанбул. Първият по-значим терористичен акт е извършен в началото на 1996 г. срещу турски бизнесмен. През 1999 г. турските специални служби за сигурност осуетяват опит отново да изстреля противотанков снаряд срещу американското консулство в Истанбул. Засега терористичната дейност на Дев Сол се разпростира единствено на територията на Република Турция най-вече в големите градове (Истанбул, Анкара, Измир, Адана и др.) Така зклеймяват днес всяка организация и всеки, който се бори за правата, за свободата на народа си, срещу наркотиците, бедността, болестите, срещу алчните, ненаситни банкери, експлоататорския капитал, американския и западен неоколониализъм и империализъм. Терорист днес означава борец за свобода! Престарали са се нашите ибрикчии да направят онова, което всички останали държави са отказали! Срамувам се, че живея в българска държава, управлявана от небългари, от марионетки, компрадори, наемници на чужди интереси. Срамувам се от този народ, който 20 години се оставя да го лъжат, ограбват и унищожават, и който продължава да се залъгва ту с тия, ту с ония, но неизменно избира своите палачи! Наричаните днес терористи са утрешните национални герои. България търси и зове своите новите герои от всички поколения! И те ще дойдат - смелите, достойни синове и дъщери на тази земя, на предците ни, с чиято кръв е напоена всяка педя, на костите им, с които е осеян Балканът, те ще дойдат със своя подвиг и саможертва, за да я има и след нас България.

ama dosta se posmyah,

Не си е платил амсалака! Иначе нямаше да го хванат.

Как пък не се е сетил да си вземе болнични?

Това малко ни засяга, щото не знаем истината, какъв е този човек? - някога Ботев и Левски в пределите на Отоманската империя бяха терористи, според другата страна на барикадата - отоманската, а според нашата - българската дефиниция те са борци за свобода. Всичко е относително. По случая без коментар, но по принцип има терористи там където няма граждански права и свободи. Въпросът е има ли място в Европа страна в която има тероризъм и терористи?

Не можах да разбера, какво е направил турчина? Май пак на умряло куче нож вадите?

Държавата България се командва от чужда партия и кой ще премине ,а кой не зависи от партията на Доган!Бсп е с двата крака вътре,като подчинене на чуждата на България партия!Арестуването на този нещастник е съвсем по сценария съставен от хората на ДПС и слугите им от БСП!Затова всички тези приказки за арестуваният човек на Дев Сол въобще не ме впечатляват!Това е съвсем в традициите на сивите вълци,които при комунистите преди 10 ноември,живот си живееха у нас!

Човекът си пътува за страната, в която го издирват, но ние го хващаме и екстрадираме! :)))))))))))))))))))

e kakvovi interesuva ot dogane dogane pak si e dogana vie kaiste boklusi bg samo taka dastane pak sa6torabota da praviqt tus site a bg ta ne pravqtli taka kato va6ti gqvuri balgariq ve4ese prodadi vsi4ko maikavi ot men tovae

ti sigurno se kazva6 Georgiun ne Georgi kvo go za6titava6?

vljazla prisada 7/07/2007 za 7 godini???

sigurno sa go hvanali,ako se e sam predal da ne mu reznat glavata

На чист български казано: АФЕРИМ! АШКОЛСУН! МАШАЛЛА!...

Tozi 100% e kyurdin ne e Tur4in i raboti za PKK (Teroristi4na grupirovka).Ima si tursko grajdanstvo i za tova se vodi tur4in

като проверката е извършена на основание оценка на риска. Да бе провервах! Тука станахме полицията на Турция. Ако те издирват някой ние задължително ще го хванем, но когато става дума за нашите престъпници не можем. Как става този фокус?

Да не са арестували Доган?

haha, strashno opasen prestypnik s prisyda 7 godini. 4ak vi povqrvah, Interpol! Otdavna Interpol ne e tova, koeto beshe. V momenta prosto izpylnqva funkciq na poshtenska kutiq mejdy rajonnite upravleniq po sveta...

Наоли Илийката, докторчето, с черното знаме е паравана на кюрдите, как тъй ги хравата, да не би БСП вече да не сътрудничи с терористите?

Доганее! Реагирай де! Твоя човек са фанали. Нарушават му правата и свободите и така застрашават етническия модел и мир! ДЕЙСТВАЙ!

Toya obikolil polovin Evropa i tochno nashite analizatori ot noshtnata smyana koyato priklyuchva v 7.00 go hvanali - che sme naiven narod taka e no zashto triabva da pishete gluposti ili tova e saobshtenie za niakoi.

браво!

Пък нашите си се разхождат свободно, само се водят криминално проявени. Така, за статистиката.

Каквото и да си говорите и аз казвам браво!

Сигур бат`Бойко лично е ръководил акцията зад кулисите.