Бивш зам.-министър получил 20 дка до Евксиноград

Над 20 декара държавен имот на брега на морето в близост до резиденция Евксиноград край Варна стана собственост на Явор Хайтов - бивш заместник-министър на вътрешните работи.

Обратно в новината

Коментари - Бивш зам.-министър получил 20 дка до Евксиноград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не плюйте по момчето ! Знаете ли чий кръщелник е ? На дъщерята на даказания - два пъти предател на България - гемето ! няма нищо случайно !

а горите дето ги е разменил, от къде ли са му?

нищо лошо не е направил

НЕКА РИБАРИТЕ ИЛИ ЗЕЛЕНА ВАРНА ОРГАНИЗИРАТ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ. ЦЯЛА ВАРНА ШЕ СЕ СТЕЧЕ. И ДА ПОТЪРСЯТ ПО-ШИРОК ПЛОЩАД.

Абе заспала пасмина такава,тези рибари не плащат и стотинка за това че ползват общински терен,ловят рибка и я продават,да не говорим ,че не поддържат района на рибарското селище изобщо.Всичко е занемарено,а те реват защото ще им секне кирията.

Къде видяхте пак Костов в цялата работа.Като ви подадат продажните медии някоя простотия и айде всички да лаем. Ей, просто племе!

Можем да съдим държавата за това ще ни ощетява с тези замени, и специално за този случай! Лично на мен ми писна от тази простотия, искам да направим нещо за да стане БГ нормална държава.

Миналата година направиха основен ремонт на пътя до споменатото место и се извършиха мащабни строителни работи за отводняване и укрепване на местността. Напрактика се изгради се изгради съвсем нов път. Стария о прокараха преди 30 години заради сроежа на буна номер 5, след което за него се грижеха рибарите колкото могат. Още тогава се усъмних. че тия неща се правят в името на общото благо. На времето цялата местност беше в теротоията на двореца Евксинорад, лозов масив и гора, в последствие реституираха лозята а гората остана в държавния горски фонд. В итерес на истината рибарското селище е на смия бряг а над него има още много декари гора. Защо са дали точно рибарското селище на тоя лапач! И не винете за всичко Иван Костов, неговите грехове нямам намерение да омаловажавам но всучая едва ли има пръст. Споменатия лапач в момента заема висок пост в сеашната държавна администрация. Там според мен е проблема. А Вие какво мислите!

Абе къв Костовист е Хайтов? Хайтов си е престъпник, бил е земеделец по времето на костов, и от квотата на земеделците е бил зам. министър. Хайтов си е престъпник, с или без партиина принадлежност ....

Нека компетентнтине органи проверят как Адвокат Хайтов успява да измъкне престъпници от присъди.........

Страх лозе пази- това кара жителите на краиморските имоти да си мълчат, защото и те донякъде се облажават от това. Видя се вече на какво запричаха курортите ни - бетонни бастиони. Голям ортаклък с властта, голямо чудо. Изобщо не се очудвам, че сега излиза отвреме на време кой какво заменил - ами то си далаверка или по-точно кражба. Така, че седесари не се правете на ощипани моми - ами вие затова не гласувахте за вашия Костов, защото му видяхте далаверките, но него го обичат все още тези , които при неговото управление риба в мътна вода наловиха.

Това се опитвам да ви кажа от доста време. Докато се занимавате с царя други мушмороци крадат като за последно ,

ало, костовистите - тоз бил ваш човек бе. Нещо да кажете? Не? Значи мълчите засрамено.

е, тоя поне е откраднал само 20 декара. крадлив дедо колко по толкова открадна... че и нищо не даде в замяна. да не говорим за феса и неговата банда, хехехе.

BG durjava nqma. Ima machkan i ravnodushen narod i nahalni upravnici. Dokato si trae narodut shte go emachkat.

toq e ot horata na kostow widqhte li ako wzeme GERB i SDS wlastta kakwo kradene 6te pada - споко пич, и най-голямото възможно крадене няма да е и 1/10 от краденето на ДПС. А този тип е бил в правителството на Костов, но е е бил от неговата партия. Всяко стадо си има и мърша. В момента е в движение Напред - всички предатели и крадци са там.

Рени, в нашия случай илачът не е гласуване, а електоратът да се набута в партиите и да дисциплинира елитите.

Това е страхотната демокрация на ИВАН КОСТОВ! Не му се дава добрата хапка и пак си направи коалиция за КРАЖБи! КЪДЕ ВИ Е МОЗЪКА БЪЛГАРИ???????? Непрекъснато хвърлят камъни-комунисти,кра А ТЕ НАСИТА НЯМАТ!!!!!!! ДЕМОКРАТИЧЕН КОСТОВСКИ КОШМАР! ДЕТЕ НА КОСТОВ-а и може и той да има пай там

до drvosekacha: Прав си! Това е едно райско кътче! Как може такова безсрамие! Няма ли някой официално да информира неинформирания главен прокурор??? По закон сигурно е издържана тази заменка, но по същество си е престъпление с цел измамно забогатяване в особенно големи размери....

Абе, прости глави, има ли значение в кой кабинет е бил зам.министър бе... Ясно е едно: ВСИЧКИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ! Независимо от цвят, водач и партия... Те не са там за да управляват България, а за да се облажат - ДА СИ ГЕПНАТ ПО НЕЩО. Отврат. И тая пасмина ще ме кара да им гласувам пак - ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА БЕ.

Той човека е зам.председател на баба Маузер.Беше адвокат на Черепа Вероятно ще стане депутат.В правителството на Костов е учил занаята, а после се е специализирал при Черепа.Тези рибари са смешни.Не знаят ли как се действа в такива случаи.

Ей тоя Хайтов си е за затвора вече... Мама им стара, крадат под носа на хората бе!!! Еба ти безобразието... Дайте ни го тоя Хайтов, пък да види откъде изгрява слънцето...изодзад

Явор Хайтов е адвокат на Васил Божков. Длъжността му в Железопътна инфраструктура всъщност обслужва неговите фирми занимаващи се с ремонти на железопътната мрежа. Тази заменка сигурно е подарък за някоя по-сериозна услуга, извършена в полза на хищния октопод на Черепа.

Зам.министрите са остриетата на корупцията. Такива заменки са наградата им за послушание.

няма Костов, няма Станишев...всички са мошенници

izdunka na DC. Dosieto mu e kato charshaf. Edin ot mnooto vnedreni v SDS da braniat onteresite na Partiata. Vuprosniat drugar chengesar i ezi koito sa mu podpisali za imota triabva da gniat v zatvora dojivot. Inache gi chaka linch.

И аз искам имот на чаровно място до морето, но по честен начин!

хора разберете, докато не вземем нещата в свои ръце няма да стане

Аз категорично се разграничавам от гнусната простъпка на Явор Хайтов. Обяснението ми е, че той напусна ДСБ и е попаднал под влиянието на друга партия земеделците, а те са гнусни крадци и боклуци.

я вземете проверете и заменките на Костов и на цялото му обкръжение откакто е започнал да управлява до сега може пък да излезе ,че е заменил половон България за другата и половина.

(izvinete lipsata na kirilitza) Vseki, koito pone e hodil vav Varna (da ne govorim za varnentzi), znae mnogo dobre raiona; a ot ribarite tochno na tazi hija - koi ne si e dostavial priasna toku-schto ulovena riba ?! Da ne govorim za jivopisnata pateka, koiato na metri ot panoramnia pat, vraschtasche vseki koito mine (i uspee nai-veche, che si besche trudna...ne, ne s kola, a samo pesch) kam edna divna priroda !!! Dali ne e vreme (otdavna doschlo) vsichkata tazi sramotia, zad koiato lokalno stoiat naslednitzi na izvestni s podvodnite si ''izpalnenia'' liude...a otvan - ami vsichki znaem za kade besche feribootnata vrazka, da bade ozaptena (kato bias, koito unischtojava vsichko) ?! Kak li - kontrol; nezavisim i neutralen kontrol.

Как става това? Бил зам. министър при Костов, сега шеф на ж.п. линиите. Нямат значение ни партии, ни правителства - има една група хора, които се въртят по разни постове, които им дават възможност да крадат безнаказано и нагло.

Костов зам. министър на МВР. Тоя барабар с Костов е за затвора а там бай мангал ще им отпори алчните задник.

Дайте да направим една нова партия, в която да влезат хора от народа, а не такива дето са все бивши ченгета, или са имали нещо общо с власта.Те всичките днес са с една партия утре с дръга.Кога както им е удобно.Тея трябва деа ги изринем и да им вземем всичките тия скандални имоти получини от заменки.

Ами гласувайте пак за Костов че има още за крадене.

Е пак Иван Костов е виновен, какво като е бил в правителството на Иван Костов и то зам.министър. Кой е областен управител сега и кой е разрешил замяната. Търсете кой сега е направил замяната, и намерете причината. Дали има корупция и нарушение на Закона да решават съда.

Този Хайтов само като го видиш на снимка - и ти стига - прилича на рецидивист. Те хората нали затова стават министри и зам.министри - за да могат да крадат от държавата. Имат ли друг мотив? И като няма закон и съд да ги възпира - така ще е! Защото е време вече НАРОДЪТ ДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ, ВЪПРЕКИ ЗАКОНА. В Декларацията за независимост и в Хартата за правата на човека и гражданина пише: АКО УПРАВЛЕНИЕТО Е СРЕЩУ ИНТЕРЕСА НА ХОРАТА НАРОДЪТ ИМА ПРАВО ДА ВЪСТАНЕ!!!!

В БЪЛГАРИЯ ГЪМЖИ ОТ ПОДОБНИ НАГЛИ, СВРЪХ ПРЕСТЪПНИ ДАЛАВЕРИ.ТОЗИ ТИП Е В ОСНОВАТА НА ПИРАМИДА, КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ТАРИКАТИ СА ГО ЗАМИСЛИЛИ И ТЕПЪРВА ЩЕ СИ ПОДЕЛЯТ ЗАЛЦИТЕ. МУХЛЯСАЛИ...АМА ВРЕМЕТО ЩЕ МИНЕ И КРАДЕНОТО ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЗА ТЯХ. Н Е Д О С Е Г А Е М И , А ТРЯБВА СУРОВО ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ-ДО ЖИВОТ.

Няма да го дадът на мен я. А още повече на някъкви си рибари. В тази държава има ред и закони. Нали така ?

Няма насита, не се спират пред нищо.

Много наблягате, че този бил зам. министър в правителството на Иван Костов. А от тогава са изминали ОСЕМ години. Както знаете, в администрацията на една държава има хиляди служители. Тези служители, които са в сегашното управление, след 5-6 месеца ще ги дамгосвате ли затова, че са служили в това крадливо корумпирано управление. Този Хайтов е бил зам. министър при Костов, но тогава не е откраднал тези земи. Кражбите ги извършва при сегашното управление, защото то му разрешава. Тези на по-ниско ниво гледат как крадат горните и знаят, че няма да им се търси отговорност, защото може да разнищчт далаверите на горните. НО КАТО СПОМЕНАВАТЕ ИМЕТО НА ИВАН КОСТОВ, КАЖЕТЕ ТОЗИ ХАЙТОВ КАКВО МУ Е БИЛО РАЗРЕШЕНО ДА ОТКРАДНЕ ПРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ИВАН КОСТОВ!

Видохте ли,видохте ли,дорде ни докараха брадатите мръсни ниски седесари и бръснатите комуняги.На тва ли му викат свободен пазар???? И кът окам за НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ,да видете че бат Волен е прав!!!!

е това е за съд

АБЕ ТОЗИ ДЕСЕН ЛИ Е ИЛИ ЛЯВ, ОТ МОЗЕР ЛИ Е ИЛИ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ , ИЛИ ДА ИМА САМО АВАНТА И ДА СМЕ ДОБРЕ , Е ТОВА Е ПОЛИТИКАТА -ПРИНЦИПИ И МОРАЛ

МАФИЯ!!!

БРАВООООО на момчето. Сега защо тази велика организация ДАНС не провери всеки метър по морето, Банско и други апетитни места? Защо пак ТЕ разбират последни? Защо се разбра за тази далавера? Кой решава кое да излезе на яве и кое не? ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ. АЗ НЯМА ДА ВЗЕМА УЧАСТИЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ.

no......okaza se 4e rejima na jivkov e bil syper-red i disciplina,,,,pravit togava vzima6e po nai-mnogo 2-3 ap..za 45g /na 4ovek/ a sega tezi kato se smenqt prez 4 g i kradut za celia kitaiski narog,,,koi otiva6e v belene-tezi koito kradut,ybivat i vur6at nai-gnysni ne6ta,,,,,,te sa si go zaslyjili,ni6to 4e kazvat-ne e vqrnoooo..taka tr da bude,,,

В скоро време се очаква водораслите по дъното да се причислят към горския фонд и наглеците да започнат да си парчетосват и морето . Какви гори , какви 5 лева на плажа до морето ?

Аз много отдавна предлагам да се национализират имотите на всички грабители и те да влязат в затвора. Разбира се сами няма да влязат, а трябва някой да ги вкара.Но кой е той ? Така наречения управленчески елит така се е осрал, че нищо чисто не е останало и за това взаимно си опрощават стореното.Царя е прав ,че чипа нещо ни е увреден щом избираме и търпим тези боклуци. За съжаление нищо свясно не се вижда. Изглежда, действително не сме способни сами да се управляваме. А същата тази пасмина , не и стигна да краде от народа си, но взе да краде вече и от Европа.Крайно време е да дойде ПИНОЧЕТ и да раздаде всеки му заслуженото. И стига сме чакали на Орлов мост с китки в ръце, пак някой да дойде и да ни освободи . Само че от нас никой не може да ни освободи.Предлагам никой да не ходи да гласува и тогава Европа ще може би ще изпрати управленци, които да управляват в интерес на един загубен народ, защото сам не може да се управлява.Това е тъжната истина.

А Ив.Костов е първи борец против корупцията?Така ли е обединени седесари и десебари??Боже пази България!!!