Сатанисти вилнеят из Велико Търново

От няколко дни във Велико Търново вилнеят сатанисти. За това алармираха притеснени граждани от старата столица, цитирани от Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Сатанисти вилнеят из Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как можебе тя са с болни мозуци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за да си сатанист, първо трябва да си евреин

In Nomine dei nostri Sathanas, Luciferi Excelsi !!!

tova sa samo nqkakvi propadnali CHALGARI - narkomani

Група изключително опасни сангвинисти? Или скандинависти? По какво да ги познаем - може би по рогцата. И пушат казвате и пият, хм такива съм ги виждал много по кръчмите пълно е със сталинисти там.

Абе вие чувате ли се.Сатанистите рисуват пентраграми със 5 лъча.А хексаграмата е с 6 и е еврейски знак.

КЪДЕ Е МВР ДА ГИ ИЗЛОВИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ИЗРОДИ? ХАЙДЕ ПИЧОВЕ ХВАНЕТЕ ГИ ТЕЗИ БОКЛУЦИ, БЪЛГАРИТЕ КЪМ ВАС ГЛЕДАТ!

Сигурно си мислят, че е много яко да си лош.

Към Тинчето - не знаех че сатанизма е истинска религия че то и с доктрина. Какво се проповядва при вас - любов и милосърдие ли? А аз си мислех / а и така пише в Библията / че дявола е лъжец и човекоубиец. Жал ми е за теб и такива като теб.

Да живее и хубавее Велико Търново...

Може и да са сталинисти!

Поръсете со светена вода, а котака с вряла го залейете :)

няма за какво да пишем и търсим под вола теле а? напили се келеши праили се на мъже и вече върлуват сатанисти .. абе вие сте големи шматки бре ебати драскачите

Най-вероятно са се събрали няколко метали и са купонясвали. А сега сигурно четат глупостите в тази статия и се превиват от смях.

Няма по-гадно нещо от християнството. Ин Номине Сатанас!

Метълистйееее

И аз като бях студентка там има период ,пре зкойто се случваха подобни неща.Кашмар!

меееега опасни са сатанистите, да. обикновено са група лапета дето да се намират на знимавка правят псевдо-ужасии. ама това щото не са толкоз прости и разхайтени като масата чалгарчета дето ходят по дискотеките, пият по половинка-литър твърд алкохол и после направо убиват на улицата (който не се сеща примери значи не живее в българия) и то направо ритуално си убиват - по техния просташки примитивен ритуал. Не виждам какво страшно вижда някой в хексаграмите и ритуалните танци

Това не са сатанисти, ами надрусани тийнове дето се правят на интересни и се кефят на блек метъл музиката да ги казват по телевизиите и по разните му вестници.Истинският сатанизъм е за малко хора и то просветени ! Както се казва във вашата Библия Мнозина са призвани, но малцина са избрани. А тия жалки отрепки, дори и не знаят откъде изгрява слънцето !!!

Човек има склонност към играта-каквато и да е тя. И към метафизичното. То, с извининие, хобито е доказателство за интелигентността на индивида, и пак с извинение-тя не е период на подем у нас. Нито има висока социална цена. Интернет предлага голям обем литература. Граждани с усет как се правят пари откриват дюгенчета за култови атрибути. А абдалите-данъкоплатц заплащат повредената собственост. Някой някъде вчера питаше защо Китай се оправя по-ефикасно с кризата. Китай има друга стартегия за излизане от кризата- спасяване на икономиката чрез засилване на вътрешното потребление. А еврозоната и останалите-чрез спасяване на банковата система. И Китай с есправя много добре. За излизане от кризат действа пакет от $586,5 млрд- в рамките на три години. За 2009 за Китай се предвижда ръст -6.6%.

да ги открият и да им начукат канчетата! Ще им избият всички сатанински простотии от главите.

във Велико Търново се ходи случайно от алпинисти, по труднодостъпна скала :) крайно време е да почнат олигОфрените да си подписват персонално статиите, че да си ги знаем кои са.

в истинската доктрина на сатанизма никъде не се споменава за жертвоприношения, или насилия, или ритуални танци около огньове- това са изродени секти, които поругават истинската религия

ako iskate da se otarvete ot taini satanisti vi triabvat taini snaiperisti

От репортажа на нова се видя че въпросната сатанинска пентаграма е с Звездата на Давид, тоест еврейската звезда с 6 лъча а не с пет както е при сатанистите. Или сатанистите са неграмотни или журналистите от нова. А най- вероятно и двете.

Те сатанисти ни управляват, пък журналята се загрижили за някакви изперкали келешчета.

Хайде за тях няма да правиме пресконференция...

Към сатанистите - който обядва с дявола след това му служи за вечеря. Жалко е че излагате семействата си на проклятия.

тоя градец търново съвсем западна.....жалко...

satanisti nadrusani mamini pedal4eta pusti boiiiiii kolegite tam da gi POSAVETVAT po s vreme

стига простотии!!! те но Нова и оня ден показа череп на детска площадка във Велико Търново, ама забравиха да кажат, че парка преди това е бил гробища и където копнеш излизат кости и естествено при копаенето на основи за строежите да излезе някой череп!

То и християните не са по-стока....

Абе вие луди ли сте?!?! Сатанисти ще рисуват Звездата на Давид и ще си правят денспартита около огън?!?!? А тея дето казват че истинските сатанисти не са стока имат толкова малка обща култура,че направо нямам думи! Тея във Велико Търново най-вероятно са поредните напушени сдуханяци,който си избиват комплексите за малоценност като се правят на сатанисти моля ти се.... :D Чистата религия няма нищо общо с холивудските филми....няма човешки жертвопринушения,ням кръвни данъци и пр. и пр. ТАКА ЧЕ,ОСВЕДОМЕТЕ СЕ ПЪРВО И ТОГАВА ПИШЕТЕ ТЪПИ КОМЕНТАРЧЕТА! Мерси за вниманието... :)

по-глупава статия не бях чел скоро... Случайно алпинисти се натъкнали на ритуални танци, а, журналисте?

за 2 часа ще станат мюсулмани!

ХАХАХАХААХ - Какво доживях , няма ли за какво да пишете? Дръж се земьо , журналист те гази. В квартала кучетата не спират да лаят, мисля че са обладани от духове!!! Трябва да напишете репортаж.

Трудно можое да се намери по-малуем от българския журналист... Хабер си нямат хората какво е това сатанизъм, кой и защо използва пентаграми. Боже, простотията е наистина грандиозна! Проче в описанията на сатанистките фантазията на журналиста явно доста се е развихрила. ))) Крайно време е хората в България да се пообразоват малко по отношение на различните религии, и да не смятат, че ако си нещо различно от тъп и задръстен православен, си опасен... ))))

колко двусмислено и удобно написана статия.

тва са част от или наистина там са ги правили? деа и лъжите... зловещо, 'специалистите', блаааа, буаааа. А Доган е пич, нали?

Tazi statiq e kato doklad na sedmoklasnik. Napi6ete imena koi gi e vidql tiq ne6ta, kakvo e napravila policiqta. Kakvo bi trqbvalo da se napravi. Popitaite expert kakvi biha mogli da budat motivite za tezi deqniq........

Svarshiha li novinite che pochnahte da pishete prostotii?