Зам.-министър: Никога не сме били по-добре

С 6,8 на сто нараства Брутният вътрешен продукт (БВП) през третото тримесечие на 2008 г. в сравнение със същия период през 2007 г.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министър: Никога не сме били по-добре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсолютно си прав,няма по света такова увеличение на заплатите,при това с нищо не оправдано/единствено може би с недостатъчната работна ръка/,надявам се завръщащите се емигранти да спукат изкуствено надутия балон на бг заплатите/,не е за вярване колко е мързелив българина

E ostava i da ne ste dobre - sled tolkova usvoiavane i na evropeiskite, ta i na bulgarskite subsidii, tereni i procee..niama nie da sme dobre,ja..

Страшен ръст отбелязахте в ситуазия на глобална финансова криза. Наистина всяка една ефективно работеша по съвременните модели и икономи4ески рамки страна беше ударена жестоко. Балона се пукна сега и големите финансови институзии и пазари запо4ват плавно изплуване от дъното, преминават към рецесия. Запо4ва се нов период на Глобален растеж, нов балон, нов цикъл и така до следващото най-ниско във фискалната история. Пари4ните потоци ве4е са запо4нали да се разпределят със супер скорост по цял Свят. В България уви не трябва да береш кахъри гражданино, защото наща нефела икономика нито криза, нито възход я хваща, ама нищо - се сетиш що, ако не вдяваш питай ме ще напиша отговор за теб.

Истински щастливи са само лудите, които се мислят за нормални!

Вярно е никога не сТе били по-добре. Мръсни крадци и нехранимайковци. А ето и един статистически виц. Имало състезание между американски бегач и руснак. Победил американеца. Ето какво излязло в американската преса - Имаше състезание нашия излезе първи, руснака последен. А ето какво излязло в руската преса - Имаше състезание нашия завърши втори, а американеца предпоследен. Чудна наука е това статистиката.

Много моля да не обиждате африканските държави. Който е бил в Кения на сафари на море в Мумбаса знае, че и в Африка един обяд може да е 60 евро., а и повече, ако се отпуснеш малко. Миналата Коледа стигна до 120 евро на брега на океана. България е по-зле от някои афтрикански държави, но депутатите ни се държат точна като депутатите в Кения. Вижте съответните линкове за заплати и привилегии и ще разберете, че съм прав за мое е ваше съжаление...

Да плачем или да ревем ама кървави сълзи, леле какви глупости а бе министърче скапано, спрямо 2007 година а тя спрямо коя да бъде и така като тръгнем ще видим че сме в периода на 50 години на миналия век малко след втората световна война че може и към то 45 -47 година. Другарю министър да вземеш да си отвориш букварите по соц. икономика та да прочетеш малко или да отвориш вестниците в народната библиотека от 50 години на миналия век та да видиш колко обяви за работа е имало тогава и да видиш на инжинера колко се е плащало и на средния техник. Че тогава със заплата от 600 лв си поръчваш луксозни обувки и ти остават 150 лв с които си плащаш всичко, включае и яденето, накрая ти остават 15 лв неизядени за другия месец. Глупости добре сет мръсната червена измет.

вие-да,но обикновените хора никога не сме били по-зле.Престанете да изказвате подобнви глупости,като сме толкова добре защо има хора,ровещи в кофата за боклук,купуващи дрехи втора употреба,едва оцеляващи или неоцеляващи пенсионери,деца,коит нямат възможност да учат.....Това е най-малкото смешно изявление на зам.министър

До:From Germany (15.12.2008 г. 12:45ч.) Абе ти на всяко гърне мерудия, а? Колко пъти ти повтарят хората, че не щат акъл от кирливи и комплексирани емигрантчета, надъхани със злоба към БГ? Ама си гьонсуратче, еша си нямаш!

ТОЯ МИНИСТЬР МАЙ Е НЕАДЕКВАТЕН.КАК МОЖЕ ДА ГОВОРИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ЧЕ СМЕ БИЛИ ДОБРЕ ЧЕ КРИЗАТА НЕ НИ Е ОБХВАНАЛА.ЕБАТИ И ДЕБИЛА.СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА Г-Н КЮМЮР ДА ТЕ ПИТАМ ИМА ЛИ КРИЗА И КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА КОИТО НЕ ЯДАТ ДЕПУТАТСКИ КЮФТЕТА.МА МАЙ НЕЩО ТЕ Е СТРАХ Г-Н ЗАМ.МИНИСТЬР.

Икономиката работи перфектно... Къде е тя? Къде има икономика?!

Другарю Куюмджиев ти си луд бе. Какво трето тримесечие, то четвъртото свърши бе. Я вземи се разходи до Варна, по плажа и виж какво става в морето. Веднага ще разбереш колко сме добре. За тези които не знаят, над 20 кораба стоят на рейда празни и чакат нещо да се случи. Понеже спря както вноса така и износа. Честито.

То хубаво се падат по 1242,2 евро, ама на едни им се пада част от тях..Пенсионерът с 160 лева пенсия какво се грее от тази сметка. Или смейство с месечен доход 600 лева. Освен това, след като в София и няколко по-големи града заплащането е по-добро, провинцията вече не са ли част от Бългаерия? Ние по градове и окръзи ли мислим или в национален мащаб?

На такъв народ, точно такъв министър-балабар със заместниците си му трябва. Като са се събрали шайка мръсници, такава ще ни е съдбата. Още малко ще сте по-добре!!

Да, пич! Много сте си добре в правителството, но искрено се надявам това да не продължава дълго...

Е ЗАТОВА НЕ ПЛАЩАМЕ ПАРНО ЗАЩОТО СМЕ ДОБРЕ , АКО БЕХМЕ ЗЛЕ МОЖЕХМЕ И ДА ГО ПЛАТИМ ... АМА КАТО КАЗВАТЕ ,ЧЕ СМЕ ДОБРЕ НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ...

Напълно му вярвам, че никога не са били по-добре. Надявам се да им е за последно на тия идиоти, дето и нас ни правят на идиоти...

Прав е зам министара, в Варна заплатата е 1500 евро, затова варненци ще поткрепят правителството!!!

Никога не сме били по-добре, по данни на НСИ. Щом го казва зам-министър, така е. А и така би трябвало да е. В началото на мандата нещата са зле заради предишото управление, по време на сегашното те се опраравят, и сега, когато наближава края - всичко е ОК. Не че някои наистина вярва, но и щом никои нищо не прави по въпроса, значи номера минава.

Пешко- Смешко 2!

Няма що... много сме добре в блатото наречено България...

Никога не сме били по-добре, по данни на НСИ. Щом го казва зам-министър, така е. А и така би трябвало да е. В началото на мандата нещата са зле заради предишото управление, по време на сегашното те се опраравят, и сега, когато наближава края - всичко е ОК. Не че някои наистина вярва, но и щом никои нищо не прави по въпроса, значи номера минава.

Луд човек.Какво можеш да си купиш днес повече от вчера другарю .Най-точният измерител е покупателната спосоност на неселението..ЯЯЯЯЯЯЯ на лъжата краката са къси.Дрънннннннннннн

Браво, много съм доволна, че изчетох компетентния анализ на това чудо на икономическата мисъл. Много се зарадвах, че не само, че половината криза е свършила като даже ни е подминала, ами и че следващата година кризата някакси пак ще заобиколи България. И това ако не е чудо на чудесата! Единствено в България, кой като нас, много съм горда.

Тия периодично излизат с такива безумни изявления... Няма ли кой да им каже да не се излагат.. Няма ли кой да ги освидетелства... Ка може такива глупости да говорят? На фона на глада и мизерията в момента? Народът - уплашен, с кредити, без работа и надежда, а те ни обясняват, че никога не сме били по-добре... И Бог не може да ни опази от тези дебили!!! До кога ще търпим да ни се подиграват така?

АХАХАХХАХАХАХАХХАХ..

Нямам думи!!! Този човек в ред ли е???

средана пенсия - 60 евро един обяд в ресторант в неафриканска държава средна заплата 180 евро ? три обяда в ресторант в неафриканска държава. След колко години ще бъдем неафриканска държава ?

другаря Кукумявков е прав. Партията-майк не може да бъде мащеха! да живее БКП.

Прав е Кур-ум-джиев, защо бързате да се зъбите на човека?! С неговия ценз и умствени възможности къде може да бъде по-добре?! Чинии ли да мие по Америките? Или маслини да бере при съседите?! Ама ха! Представяте ли си той що усилия влага ежедневно за просперитета на народа - да си го местиш ти ту отляво, ту отдясно, как ви се струва! Тоз просперитет лесно ли се постига?

Чесно да ви кажа ми писна да слушам в България как се оплакват. Нямало работа, много сме зле... Всички искат високите заплати, ама на никой не му се работи. Инфлация имало , еми как няма да има заплатите с 15-20 процента нагоре а производителността същата. Ама да се оплакваме сме най-добри в Европа-евала. Повечко работа, по малко приказки му трябва на българина.

никой не работи за 300 лв.,стига сте лъгали вече няма кой да ви вярва,а ако ти вземаш толкова,то и те са ти много

Чесно да ви кажа ми писна да слушам в България как се оплакват. Нямало работа, много сме зле... Всички искат високите заплати, ама на никой не му се работи. Инфлация имало , еми как няма да има заплатите с 15-20 процента нагоре а производителността същата. Ама да се оплакваме сме най-добри в Европа-евала. Повечко работа, по малко приказки му трябва на българина.

в България искам да живея, искам и да пея, вече спирам и да ям, така ще си повдигна заплатата - сам !!!

Птредлагам, този другар да вземе един калашник и да се гръмна.

е да де, за всеки има поне по едно яйце на ден за ядене, не сме достигнали да ни пускат храна от самолет (щото имаме само 2-3 работещи), като стана по две яйца - сме двойно по-добре и т.н. ....

Много лошо е положението на средния българин,не говорим за бедните.В едно съм съгласна с тях,че кризата няма да я усетим защото сме на дъното а под него не можем да паднем.Няма на къде също така както и няма ръст.Грешна му е статистиката или е правена сама в градовете.Там хората живеят по добре. Затова и София се пренасели.

predlagam troinata koalicia - deputatite, pravitelstvoto i tehnite nehctastni simpatizanti da otidat na Neptun - i bez tova sa mnogo dalech ot tova, koeto se sluchva v rodnata strana. i da ne se vrwchtat nikoga poveche

Да повече от вскога сега СТЕ най добре.НАГЛИ ТИПОВЕ.

Как гладният да повярва на сития, който през пет валути се опитва да му докаже колко много е преял. Не лъже човека ако в статистиката участват един от управляващите и един от народа, 50% са доволните в извадката. Ако обаче, всяка партия от коалицията излъчи представител - 75% са доволните. Е вие какво искате - няма пълно щастие...

даааам направо ни оправиха

Ама Вие не разбрахте за кого се отнася тази оценка,разбира се не за обикновения гражданин ,а за министрите.Та той говори в първо лице,разбирай-ние министрите не сме били никога по-добре,А нима не е вярно!!!!

Хахахахаха... я обратно в училище, другарю зам. министър...ама преди това , я ми отговори, дали крокодилът е повече зелен, отколкото дълъг, или обратно? Малоумнико, това, което става по света сега, ще ни отвее догодина в началото и само ще влоши резултатът от нашата собствена криза - както поетично се е изразил Икономистът, изпапкахме и изакахме париците си за 20-30 години напред, които онези 1,700,000 работещи човека с кредити ще платят по три. А ако намерението ти не е да замажеш хорските очички за още някой и друг месец, то значи че си тъБ като слонски дирник и със завряна пак там глава и си сляп за това, какво се случва наоколо напоследък... а в първия случай значи, че положението вече е здраво в батака и е въпрос на много малко време нещо да ИЗПЛЮЩИ зрелищно... Бог да пази България от некадърни управляващи, боли ме като пиша всяка една буква от този поуст...

tova na baza na tsenite na nedvijimite imoti li e izchisleno ?

чукове към края на мандата сигурно ще сте още по добре нали крадете като ЗА ПОСЛЕДНО

Няма как да е по-тъп от титуляра. Онзи е уникум. Като умре ,трябва да го препарират.

трябва да се вдигнем като в Гърция,иначе не става.

гробокопачите на капитализЪма станаха първи капиталисти. вЕрвай МУ.

така е...НЕ СТЕ БИЛИ ....