Ще стане ли Буш католик?

Президентът на САЩ Джордж Буш бе приет от папа Бенедикт Шестнайсети в градините на Ватикана - в подножието на кулата "Сан Джовани", където двамата разговаряха на четири очи.

Обратно в новината

Коментари - Ще стане ли Буш католик? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този папа може и да не е католик .

Този екзестинциален въпрос ме мъчи денонощно.

Династия цин щяла да пропада.За шеги извинение трябва ли да давам или ще устискат оная маса на пода.

Натюрелът на Буш е католически. Протестантите са по-духовни и по-религизно-догмати разкрепостени хора. Много ценя и уважавам протестантсвото.

Бог като е мъж,без жена как е създал деца за да има живот.всички трябваше да сме охлюви,щом на техните пастори не им е позволено семейно съжителство.това е разликата.Ние държим на това ,което е образ на това което продължава животът.

Явно се харесаха, наскоро папата беше при Буш :)

a papata katolik li e????

katolitseskata viara ne protivoretsi na kapitalistitseskata !!!! (poviarvaite mi)

az veche mu prostih na BUSH:)))) na vas NE!!!

И Буш и бизнесмен, и папата е бизнесмен. Все ще се разберат някак си. Бог е името на фирмата, зад която политици, бизнесмени и религиозни вождове въртят мръсните си далаверки.

Правилно, Храсталаков. Не може да пишеш Бог по банкноти и под надписа да е изобразена пирамида с око. Веднага изниква въпросът В кой бог?.

In God ($) We Trust! Anyway!

Църква и държава пърдят в едно гърне.

БУШ е готов да стане по-голям католик и от ПАПАТА, но въпроса е дали евреите в САЩ искат такъв президент!

Господ прощава, но на покаялите се. Мисля, че Буш неще да се покае. Водач на такава велика нация. Но неведоми са пътищата Господни, както под егидата на комунягата и католик Ф.Кастро в Хавана се строй православен храм, так и Буш може да стане католик. Знае ли човек?

Пълни глупости. Буш никога няма да стане католик.

УУУУУ... много олигарси ще даойдат в Европа!

emi toj Gospod pri6tava na vsi4ki: ubijci, teroristi, kradci i t.n. .Zna4i i na Bu6 6te prosti. Na Saddam nikoj ne mu prosti, ama Bu6 6te se izmakne!

Католик?! Та той отдавна е катогъз...

И КРИШНАР ДА СТАНЕ , ПАК ЩЕ СИ Е СТАРИЯ МАЛОУМНИК !

Буш винаги ще си бъде като ГЪЗ.

И Буш и папата са сатанисти. Протестантство и католицизъм са ереси - чист сатанизъм. Има ли изобщо нормални хора, които биха приели нещастника Буш за праведник - та той е масон 33-та степен. Те всички не крият, че почитат Луцифер. Никой никога няма да прости на Буш и обкръжението му за над 4500 жертви при съборените по негова заповед сгради на Световния търговски център, нито ще му бъдат простени жертвите от войната в Ирак !!! Проклети да са - и той, и папата !!!

То за папата има съмнения, че е чифут, вие сте се загрижили за вярата на малоумния президент на САЩ! Я, сиктир!

Az ne go iskam tozi killer v lonoto na Santa Catholica Eclesia.

do vapros;smotanqak negramoten neznaesli 4e toe terorist

Не, няма! Той си е катоГЪЗ.

Буш значи вярвал в демоните, но не и в Бога, и по това си приличат с Папата. През средновековиеот папата убиваше милиони еретици, сега Буш убива милиони, може би пак идва ред на Папата... А това което говорят адвентистите ще вземе да излезе истина - обединение на протестанска Америка с католициизма и издаването на религиозни закони в САЩ а след това и специален неделен закон, ако това стане ще взема да им повярвам...

Браво на дир.бг - цензурата на 6-то пастички да яде пред вас

той е еврейн и се кълне в талмуда.всички беди за човечеството идват от чифути като буш.те написаха и библята,разпнаха техния си човек и написаха кабала-как да тълкуваме библията.хи,хи.

Какво е общото между папата и Буш? И двамата са илюминати, и двамата се опитват да управляват света /в различни сфери/ но в рамките на световното правителство. Всичко останало са журналистически раздувки и глупости!

МЮСЮЛМАНИН ЩЕ СТАНЕ!

Тоя гYз ли бе? Да стане като лик?! Изключено!!! :-D