Строят магистрала през Родопите

В близките месеци ще започне изграждането на магистрала в Родопите.

Обратно в новината

Коментари - Строят магистрала през Родопите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкам да изградът Хемус най после. Колко ще чакаме ние от севернат част още?? Та ние по-добре да се отделим от Южна България и да станем самостоятелна държава. Так по-бързо ще се оправим!

Изкам да изградът Хемус най после. Колко ще чакаме ние от севернат част още?? Та ние по-добре да се отделим от Южна България и да станем самостоятелна държава. Так по-бързо ще се оправим!

Прави впечатление че тази магистрала свързва много удобно районите населени с население,което има турско самосъзнание и няма пряка връзка с другите райни на България.Това да говори за нещо друго в перспектива?

Ако си мислите, че им пука за пътищата и магистралите - жестоко се лъжете! Всичко опира до комисионни и корупция! Нов обект - нови търгове, нови подизпълнители, нови парички усвоени от еврофондовете! Старите магистрали вече не са интересни, защото всички далавери по тях излезнаха на светло! Дано се задавите с тези пари

ТЕ ПОСТРОИХА ХЕМУС И ТРАКИЯ И ЗАТОВА СЕГА ЗАХВАНАХА НОВА МАГИСТРАЛА ДА СТРОЯТ - ТОВА СЕ КАЗВА ГЕРОИ НА ТРУДА

Пълна ГЛУПОСТ. Постройте започнатите магистрали до морето бе Абдали. Това което го има в родопите трябва само да се поддържа. Всичко е предизборни пушилки не им вервайте. Бойко да се стяга.

Преди 1 месец минах по този път. Направи ми много добро впечатление - много-добър асфалт и почти никакво движение. А беше точно по времето на почивните дни!?

докато я построят хората вече ще карат коли във въздуха

Голям залък лапни, голяма дума не казвай!

Този от снимката да го сложат да събира ТОL таксата по маршрута пък да видим дали ще събере пари за един обяд?????

Мдаа, дано не им се изчерпат телената ограда и пътните знаците внимание падащи камъни, дето ги има на магистралата след Перник. И тия си мислят, че хората са слепи като крадат от парите за първокласни пътища.

Предлагам за построим мигистрала по дъното на Черно море. Ще имаме малък проблем с морската вода но Вие ще го разрешите. Нали сте ни такъв капацитет!

Давай! До всяко село магистрала трябва да има! Иначе автобусите с електорат как ще пристигнат от Турция по изборите?

Много копки ве.... аз се чудя от Пътното защо не смогват да запълват дупките :D

По-важният въпрос е кога ще приключи :)

Вярно е че българския език е много богат, ама управляващите ползват само грандомаски думи и изрази- магистрала, приоритет,специални. т. н.А в случая става въпрос само за реконструкция на шосе!!Явно тоя не е наясно как се прави магаистрала в планина?! А задал ли си е въпроса въздействие върху околна среда,екоравновеси зимна поддръжка? Да отиде първо да види или да провери през зимата как се поддръжа планински път и тогава да си проветрява устата с евтини популизми?Не може една магистрала за половин България (южната) да се построи, магстрала в обезлюдяващи се райони ще прави?!...

Не съм шофьорка, но защо се дават пари за проект сравнявяйки България със страни, които са значително по-големи по територия от нашата. След построяването на магистралата следва нов градоуустройствен проект. И постепенно ще станем Обетованата страна.

разруха

Очаквам с нетърпение да започне разширението на пътя Девин-Михалково-Крич ще се покажат невиждани от много българи красоти от Родината ни

Вече повече от 25 г. се изграждат първите 50 км. от ПЪРВАТА магистрала в Бг - Хемус от София към Варна. Надявам се в следващите 25 г. да я довършат поне до Ябланица. БАХТИ ТРАГЕДИЯТА!!!!

Популизъм е да режеш ленти за откирване преди избори, но е пълна ДЕМАГОГИЯ да правиш копки.

Нищо няма да стане, спокойно. Догодина идва Бойко , следван от Волен. Те ще се погрижат

Предлагам магистрала по билото на Стара Планина. Така ще се спестят стотици километри обходни маршрути. А и гледката би била прекрасна. Имам и други идеи :)

Всичкото Мара фтасала... Ще, ще, ама и внуците ни няма да са живи да и се порадват. Ама децата и внуците на комунягите и на ДПС-арите ще си построят дворци неръкотворни покрай тая магистрала. А пенсиите пак ще гласуват за тях. Нали знаете вица където психиатърът викал на лудите - Скачайте, скачайте в басейна, плувайте, ако сте послушни, другата седмица ще го напълним с вода.

Да, до няколко месеца наистина ше почне строежа... по-точно след около 200-300 месеца!

Ей , това оправлящите са страшни тикви. В България има толкова по-натоварени пътища , ще започнем там където е най-малко движението магистрали да правим. Вижте какво става с направлението Русе - Турция - в хаимбоаз се побутват вече 4-та година , през Шипка е ужас. Покрай черноморието - от Варна до Бургас и Ахтопол - там през лятото е ужас , целия поток който пътува от Пловдив до Турция... Да не говорим , че първо трябва да се направят пречиствателни станции във Варна и курортите , миналата година плувах на Свети Константин с изпражнения около мен... Чудна страна с страшни идиоти управляващи...

Като си спомня,колко магистрали щяхме да строим,вече и броя им не помня,все се сещам за Тракия.Предизборните обещания са голяма работа,но само за наивници.

Хе хе, абсолютно вярно. Само се чудя, какво стана с другите две започнати и недовършени магистрали, и тази ли ще стигне до нищото, ще унищожат сума ти природа, ще се олапат яко и ще замразят нещата, за по-нататък! Най - вероятно това ще стане! Все си мислех, че има и доста по-натоварени пътища, ама на!

Първа копка догодина . И после сто години довършване, докато се нагушят нашите фирми - СПРАВКА Тракия и магистралата Сф- Кулата!

Е правилно, вече всички други магистрали са построени, ред е на тази. Пък и ДПС нали е награбило земи в региона, трябва да ги продават вече, да правят пачка. И да построят хотели, мотели, бензиностанции и т.н.

г-н зам министър,по - добре оправете участъка между Харманли и Хасково, че всяка година гастербайтерите пълнят митничарските гушки, пък покрай тях и вие някое куфарче да видите, бееее...

Руснаците бяха предложили на Щатите да строят заедно тунел под Беринговия пролив. За сега няма движение на предложението. Но предполагам, че когато го построят и ние таман ще сме сколасали.

Хей, tt това с ще-то е страхотна идея

ХА ха ха та ние магистрали в равнините нямаме като хората, дето има такъв голям поток от коли а те тръгнали да строят в планината,.

Прави са тия, дето коментират, че това се прави във връзка с изборите. Там електоратът е дисциплиниран, но нищо не пречи да му се обещават чудеса и да си седи там, а да не слиза в равнината. Що се отнася до географията и сега има път от Гоце Делчев през Папаз чаир за Доспат - Борино - Девин - Смолян - и чак до Кърджали. Лошото е, че не се поддържа като хората. доскоро имаше много разбити участъци и то точно преди Доспат откъм Борино. Не знам дали точно магистрала трябва да има в Родопите, но свестни пътища трябва да има. Може ли някой да каже какъв поток ще обслужва тази магистрала?

Офф. Колкото построихте Дунав Мост-2 за три мандата, колкото магистрала Тракия, толкова и тази. Трай коньо за зелена тревица.

Единственото хубаво в случая е че подобно на много български работи е че тая магистрала никога няма да стане.

Поредния законен начин как да се изперат и спечелят още мръсни пари.Наближват избори и БСП сън не спят от къде още може максимаално да се заграби законно?!?!

Pak shte nagushat parite i nishto nqma da napravqt. A i da vi kaja chestno - neiskam magistrala prez Rodopite. PO - dobre da opravqt tam patishtata.. Eto, che horata kazvat, ceh bili ok mejdu drugoto. Shemata e qsna znachi.

Имало едно време една китна страна, наричана Швейцария на Балканите. В тези времена са наричали и Швейцария - България на Алпите, но уви днес всичко се застрои в България и сравнението е недопустимо, т.к. в Швейцария все още преобладава природата . . .

Министърът не е гледал дори на карта за какво става дума. Какъв Боровец го тресе. Път си има. Явно от там по-лесно ще откраднат пари. Що поне Хаимбоаз не приключат - 5 години ремонт ще станат.

Тая работа с магистралата може и няякогаааа да стане. По-вероятно е сега рязко да се вдигне цената на земеделската земя в района и някои хора да направят гуши. Далеч по-добре е да се оправят и разширят пътищата от равнината към планината - Пещера - Батак - Доспат - Сърница, Велинград - Сърница, Велинград - Юндола - Разлог. Осебено тъпия път Кричим - Девин по брега на яз. Въча. Това ще закара там нормални хора на туризъм, а не само дупетата с джиповете. Местните ще изкарат някой лев, а не само луксозния доган-сарай в Девин.

dano da e tip AVSTRIA!

darveta neostanaha samo beton se lee idioti

Идват избори и започнаха с обещанията.

I letishte shte ima, vav Dospat, parvata kopka veche e napravena.

На обещания ги бива,но като гледам колко действащи магистрали има в България много се съмнявам да доживея да я видя тази магистрала

ако им забранят на политиците да ползват ще при изричането на глупостите , нищо няма да могат да кажат , само мълчание и тъпи погледи

Вервайте ми :)