Разследват имотите на Доган?

Депутатите на ДСБ поискаха парламентарно разследване за придобиването и стопанисването на имоти, които лидерът на ДПС Ахмед Доган притежава, чрез различни подставени лица и ползва като свои.

Обратно в новината

Коментари - Разследват имотите на Доган? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат на Фружин (21.05.2008 г. 14:50ч.) Защо не го питате и за фирмата Лъки Банско,дето има хотели,проститутки и наркотици.. Отговор Фружин брато да те светна че хотел Лъки Банско е на синчетата на баш СДС-аря Ангел Малинов. Как така през смутното време на синята демокрация станаха милионери? Сигурно с пестене и работа. Тоя Ангел Малинов се бараше и еколог по едно време със зелените патрули а синовете му строят в Банско! Мамицата им- е.аха ни майката на убавата природа. Аз съм от от тоя край - мене питай да ти кажа как се трупат милионите на гърба на сините глупаци като теб.

Към комисията-и на ВЕЛИЧЕСТВОТО моля този ВЕЛИК КОМАРДЖИЯ къдее виждал толкова пари през живота си.Дали се е изучил или раблотил нещо свестно-харчил е на воля парите на ДОНЯ-та

И какво оскърбително има, Догане, да се осветлят нещата около теб. Какво се правиш на щипана кадъна! Ако няма нищо нередно - жив и здрав да си! Няма никакво значение кой иска разследването, няма нужда дори и от конкретен повод. Разследване трябва да има. За всички! Жалкото е, че ще стане - халваджията за бозаджията!

a imotite na kostov sofianski mihailova maslarova petar stojanov i dr.banditi i priateli s mutrite koga sche gi gledate

ami toi kupi izborite kato pla6ta 20- 100lv poabotjt p4atnizi v kardjalisko za pari i dokomenti znajtgi i 4engetata no si trajt no EU idva ipatj na spasenieto e v turzij pri manafite da ne zabravi

Е, много е сложно да се сетят на кого е хотела в Девин, ми то само да му погледнат архитектурата, и няма нужда от проверки, от километри си личи ТУРСКИЯ ДОГАНОВ КИЧ. Точно и като сватбата му,(не знам коя по ред беше).

Към ази (21.05.2008 г. 22:00ч.) Отиди в Доспат и попитай който и да е от местните за имотите на Костов- ще ти бъдат показани, но си вземи и два дена отпуска - ще отнеме доста време!

Към ази (21.05.2008 г. 22:00ч.) Отиди в Доспат и попитай който и да е от местните за имотите на Костов- ще ти бъдат показани, но си вземи и два дена отпуска - ще отнеме доста време!

До Знаещ (22.05.2008 г. 14:13ч.) Преди Доган да инвестира в бившата поликлиника в строеж това беше една развалина където се чуваше само воят на бездомните кучета. След построяването на Орфей и ремонта на бившата конюшня Гребенец от новия собственик Минерална вода Девин градът дръпна забележимо напред. Девин стана привлекателна туристическа дестинация, от което печелят всички. За сравнвние преди 5-6 години апартамент в Девин се търгуваше за 4-5000 лева и градът беше със замиращи функции. Сега същият апартамент струва 70000 евро и градът е във възход. Вече има и много други крупни инвестиции, които не може да не се отразят положително на стандарта на живот на девинчани. В Девин няма безработни главно заради проекта Цанков камък-заслуга на Доган. Всички частни хотели в Девин могат да ползват минералната вода. Хотелите обикновено са пълни. Да бъдем справедливи! Независимо откъде са дошли инвестираните пари те са и в полза на града. Лас Вегас също е построен с пари с неясен призход, но хората, които живеят там едва ли ги интересува това!

Аз съм на мнение, че трябва да изберем по-малката злина.По-добре е милионите на политиците да са инвестирани в България, отколкото да са в швейцарски банки и в трезори в Горно Тубаго!

Браво ,сравняваш тези 2 апартамента на Костов /168ч?!?!?!/със хотелските комплекси на Доган.Половината администрация /писарушки/на Симеон се уреди по този начин.Боже ,боже ела си прибери вересиите!!

ЗА него може и съд да няма. но скоро може да се сджбие , с това, с което се сдоби и Луканов.

С два големи апартамента на пъпа на Златни пясъци се сдоби дъщерята на Иван Костов Яна. Готовият вече апартамент е част от луксозния комплекс Иглика 1, а другият в момента се строи и е не-помалко престижен в хотел Златна котва, съобщи в. 168 часа. За единият плаща 45 000 лева, за другия 42 500 евро. Инвеститор и на двата жилищни комплекса е Златни пясъциАД, в чийто Надзорен съвет е някогашното лице на кръга Олимп и шеф на СИБанк Славчо Христов. Именно Славчо Христов стои зад скандалната приватизация на туристическия комплекс Златни пясъци, която мина под великодушния поглед на тогавашния премиер Иван Костов. Сделката за първото жилище, информира 168 часа, намиращо се в комплекс Иглика 1 е направена преди една година. Тогава Яна Костова купува готовия апартамент с площ 114 кв.метра за ...45 000 лева! По същото време брокерските къщи твърдят, че на такава цена не могат да се закупят и 60 квадрата в туристическия комплекс. В началото на 2008-ма година Яна Костова решава да удари кьоравото още веднъж и в края на януари купува апартамент на зелено в новостроящия се хотелски комплекс Златна котва на Златни пясъци. Този път Костовата щерка взима апартамент от 138,89 кв.метра за колосалната сума от 42 500евро! В момента само два месеца след покупката, цените в същия комплекс са следните за 65 квадрата се иска около 116 000 евро, 100 квадрата вървят за 177 000 евро, а жилище от 110 кв.метра, колкото е на Яна Костова струва точно 199 000 евро.

Този хотел в Девин е направен върху земята и водата на бивше социално лечебно заведение. Сега къщите на хората в Девин са празни, туристи няма, няма и по малките хотелчета, защото в догановия хотел не пускат външни посетители, когато преценят, че външните пречат та визочайшите паши и бейове. Така че е абсолютна глупост да се бие път дотам, ако гарантирано няма да спиш вътре точно в този хотел. Другото в района е абсолютна мизерия. Красотите на Триград и Ягодина са друга работа - там си струва да се отиде. Но минералната вода е приватизирана и кнтите, които носи изтичат навън от Девин. За местните остава гъдела, че някакве важни хора минават оттам.

До Данъкоплатец-21.35 може би не Доган е много умен и начетен,а колежката ти е много глупава ,а?

Драго (21.05.2008 г. 17:07ч.) Е, това най-много ми харесва. И аз бих задал същия въпрос! Какво реване беше на първия митинг, въпреки че Радой Ралин им каза: Внимавайте, пак да не ви излъжат!

Pisna mi da 4eta samo popoliski iskazvaniq na opredeleni partii samo za da pravqt mili o4i pred kletiq narod. Koa nqkoi s dela 6te zasluji odobrenieto na naroda

Тогава ни надуха главата с аферата ,,Чорни и как Костов му взел парите за да се нагуши.Но почти никой /само 1 вестник и то нарочно мимиходом,спомена -абе той не ги е взел за себе си лично а за партията,което е голяма разлика.Точно по това време гръмна и подобен скандал в Германия с канцлера Кол с пари за партията.Не се доказа и там лично присвояване.Е питам ви аз, говеда -Доган само за партията ли взема сега, с партийни пари ли са тези хотели и само филанкешията може при него да определи точно ,кой са партийни и кой лични.Нека Валерия Велева ,Тадаръкова ,тези светила на почтената журналистика да ни кажат истината в статия ,както навремето за Костов,Божков ,Петър Жотев и др.Нека излезе Сл .Трифонов и Росен Петров да ни обяснят мило,забавно и шеговито как стават тези работи.

kuslev . pak spis, stoto si strahliv , uuuuuuuuuuu

ИМАШ ДОБИТЪК,ПАСЕШ ГО И ТЕ СЛУША! НЯМАШ ДОБИТЪК,СЕДИШ ГЛАДЕН И ЗЛОБЕЕШ! ТОВА Е ТАЙНАТА НА (ВЕЛИКИЯТ) ДРЪНДАРСКИ ПОЛИТИК!

Както е казано , всичко се връща на този свят.И има равновесие в природата.Дано си получат заслуженото....но явно няма да е в България драги съграждани! ЛЕВСКИ го няма!!!!!!!!!!!!!!!

От 139 мнения да момента има не повече от 5 смислени.Че феса е хайдук е вярно , но не е само той.Всички са такива . Ако някой познава еди свестен политик нека му напише името и го обсъдим .

коалиционните партньори си имат цена.етническият мир-също.

прав си мои човек много е честен човека гладен и жаден е ходил, пари от закуски е спестявал и имоти купувал и на теб ще ти купи глупак такъв

Не само че хотелът е на Доган, а и работи с НЗОК.Тоест, ти плащаш около 30 лв, касата доплаща няколко пъти повече.От чий джоб?От твоя и моя.Кого изпращат там?Когото трябва, който е заслужил.Който говори каквото трябва.Та затова хотелът е толкова почеливш - всичко се плаща от данъкоплатеца.Напълн в стила на ДПС.Предполагам, че някои от пишещите тук в полза на Доган също са имали удоволствието...

Явно анти-ДПС политиката на Сидеров е печеливша, щом и Б.Б. и Костов я подеха.

само 5 имота ли ми открихте ве ха-ха

нека който знае кои са имотите на Костов да каже. Нека ги покаже така както сега висягт по сайтовете тези на Доган. ДА ама НЕ. Костов е вече 7 год. в опозиция и как мислите- че питбула Р. Петков или Р. Овчаров или онова леке ББ не са се ровили да видят за какво да се хванат. Ама КУКИШ. Ако приказките можеха да вършат работа до сега Костов щеше да бъде милиардер. Те и с аферата на Чорни и в-к Стандарт се провалиха. Тъй че като говорите мислете, че винаги ще бъдете вкарани в кучи... но с аргументи.

Нищо ново по слънцето в Булгария.За очернянето на Стамболов е била впрегната цялата мръсна и гнусна плеяда платени журналя :бил купил половин София,изнасилвал девици,златото му се мерило с кантар,купил рудниците.25 год по късно Добри Ганчев /учителя по български на Фердинанд/пише в своите записки:Чак сега ние виждаме каква беше тази огромна манипулация и как вдовицата на покойний Стамболова живее не беден,но труден начин на живот,но тези който плюеха най-много се къпят в самодоволно и парвенюшко охолство.Сега са още по гнусни,защото на новите им се плаща от партия,която преди месец отмени задължителният книжовен български език,въведе безобразният изборен туризъм,най-нагло и самодоволно твърди ,че да се купуват гласове е европейска практика и т.н.Хора разберете че за сегашното ни дередже,колкото вина имат политиците 2 пъти повече имат журналистите и птредставителите на т.н медиен шоу бизнес.По долна ,неграмотна ,подла и продажна сган от тях няма.Те нанасят по-голяма вреда защото могат да подведат общественото мнение ,към грешни и фатални последици за държавата.

Не зная колко и какви са имотите на Доган. Не ме и засяга. Него също. Ахмед Доган е завършил философия и от негова колежка знам, че още като студент е бил изключително умен и начетен. Убеден съм, че парите са много привлекателни за повечето хора. Но идва един момент в който парите вече не значат нищо за теб. Да твърдите, че парите са приоритет на Доган е погрешно - обиждате го и го подценявате. За него има много по-важни цели и приоритети.

Доган е нищо в сравнение с други политици,но понеже ДПС е трън-Доган та Доган.Е,понеже е и много умен-Доган та Доган.Аз не признавам по-умен политик от Доган,а богатставата ако ги има-нека.

Ами, ами... Да вида, не вервам! Гарван гарвану око не вади. Нема кой да оправи бакиите ни. И от ЕС дигнаха ръце. Е-е-е... /въздишка/ ;)

до варненеца (21.05.2008 г. 19:47ч.) и вие ли сте богати по душа като патрона си доган, бе тъпак

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ РАЗЛАЯ ЧЕНГЕСАРИЯТА ПРИ НАЗОВАВАНЕТО НА НЕЩАТА ЕДНО КЪМ ЕДНО!

В понеделник се връщам от Правец и започва национализация.Отвар и тухларните.Тухли без пари.

Стига с този Костов или Божков, видя се че са средна класа. Ако имаха щяха да ги разсипят ченгетата. Средна класа са, защото са интелигентни и образовани. Виж Доган Няколко пъти се жени, не знам кой му е дал диплома но говори по селски. Не е политик, такъв му е електората. Ако имаше мислещ електорат образован Доган няма и за шивачка га до вземат.

варненеца (19:47ч.) Това, че Доган храни половината Варна е същото, както когато при комунизма, партията ни строеше жилища.

Ами добре служа, добре ми плащат, па и орден Стара Планина ми дадоха. А и добре ме охраняват.

само така тур4ина сам ще си тегли крушума!да връща всичко заграбено за тези 8 години!!!

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ НАРОДЕ НА БЪЛГАРИЯ,СЛЕД ГОДИНА И ПОЛОВИНА, ДРЪНДАРСКИЯТ РОМ И НЕГОВИТЕ ЕНИЧЕРИ-ТУРЦИ В БЪЛГАРИЯ НЯМА,ЩЕ ВЛЯЗАТ ЗА МНОГО ДЪЛГО В ЗАТВОРА А ВСИЧКО ОТКРАДНАТО ЩЕ БЪДЕ ВЪРНАТО НА ДЪРЖАВАТА!

ДОГАН храни половин ВАРНА и благодарение на него сме богати,така че ДА ЖИВЕЕ ДОГАН И ДПС!!!!!

Чиляка влиза в парламента само за вотовете, а през другото време работи частно, може би за това има, А? Тъче на 2 стана, и е пестелив явно...Ама па ебаагоо, аз ако не ида 1 ден на работа-Аре Чао! ... А, бе,верно, ми що всички парламентаристи мълчат за партията на верска основа??НЕМА ЛИ БЪЛГАРИ БЕЕЕ????????????

До глупаци (21.05.2008 г. 13:32ч.) Поклон, човече, поклон! Не всички в изстрадало БГ са промити мозъци! Много им е къса паметта на някои как беше впрегната цялата пропагандна машина против Костов и в крайна сметка това няма как да не даде резултат. Никой не е пророк в собствената си родина и Костов не прави изключение. Но факта че и до днес им бърка в здравето говори много за какво става въпрос.

Да, радвам се на Костов и чувствам че ще привлече повече електорат. Острието на Опозицията е ДСБ

Ще спретнат една данъчна ревизия и ще му узаконят всички капитали! Това ще е резултатът от тази олелия!

Dogan stana po-golem evrein i ot samite evrei s tia xilyadi imoti...

Единственият честен депутат! Направо да се възмути човек, че го подозират. На политик се вярва на доверие.

Е само Доган ли има имоти?Ами Царя ,ами Костов ,Б.Б ,Велчев и т.н.Какво се се хванали за Доган-завиждате просто.Може има-вместо да бройте какво има-напънете се и Вие си купете нещо!

Човека е богат само по душа!!!!!

Някои казват, че строящия се момент и в Панчарево нов вилает, или не знам и аз как да го нарека, също е на Доган. Обектът се строи ежедневно с пълна пара и на него работят наши или не само наши, не знам, турци. Строи се на терена на една бивша почивна станция, който първо беше купен от друг собственик, който беше построил нова, модерна и сигурно скъпа сграда, която бе съборена и сега новият собствения строи комплекс от някалко сгради.