Коментари - Сини активисти: Мутри на Лукарски не ни пускат на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАЩЕНИЕ!!! ДОЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!! ПРЕДАТЕЛСТВО ПО БЪЛГАРСКИ!!!! ГНУСССССС!

Лукарски,мутрите ти бяха видни. "Охрана". Над 2 мнл.българи-излъгани. Всъщност,Лукарски,ти беше ли на митинга на СДС на"Цариградско"през пролетта на 1990 г.? Отврат,Лукарски,отврат.

Не се напъвайте! Отдавна св провалихте! За съжаление

Къде го циганина ваньо да оцвети пийзажа????

Баго и кефа: Бой на седесари в 'Красно село', охрана гони делегати от изпълнителния съвет на партията

И ний сме демократи, и ний искаме да ядем! За къв го държахме, като не ни дават да ядем. Дажбата е оскъдна, ама като друго не можем, ще трябва и с туй да се задоволим...

Къде сте Бе, милиони привърженици, дето скачаха и врякахте, 45 г. стига, боклуци и т.н. Излезте и възродете ТЪЗ идея. - всички, които я оглавиха намазаха.......................

т.н. - Националния съвет на СДС. Нищо ново в СДС. Поредното роене на перца, крилца и кълки.. И напъни кой да води бащина дружина.. С по един файтон симпатизанти.. Сега ша чакаме обявявията за ИСТИНСКОТО СИНьо.. На ИКОНОМИКАТА, ГЛУПАКО, ама и туй на Кабаиванов няма да се дава.. Както пише ФРОГ - "В Националния съвет на СДС се сбраха да се тричат"

Тия мутри не са на Лукарски, на Пеевски са!

Борбата за пари уби СДС ! Сега този Маймун ,който води гаджето си на Народни пари на Уйкенд в Ню Йорк ! Лукански много обичал луканка !

Може и тя да обича луканка, жива!

едни мутри не пускали на други мутри... и к'во?

Бият се сега синилките--- -ама после тичкат при батко Бочко ---да ги прави министърчета:))))))) ....Боклучета!:))))))

Посланията им вероятно са към най-безнадеждната част на 80-те процента, тези, дето изобщо нямат памет и мисъл в главата си. И на които им харесва погледа на Москов, красотата и интелекта на Ал. Йорданов, ума на Агов, мъжествеността на Тафров, порядъчността на генералчето за една нощ Атанасов и прочие и прочие хубавци -лапачи и лаладжии на прехода с хиляди грехове към наивниците, дето са им вярвали.

Защо ни обявявате и сега рекламирате сдс , мъртвородена лъжлива Партия ! Тя свърши , Народа пропищя от сдс , никой не си спомня за нея !

в оф нюз и снимките в епицентър...на драматичните сцени... Тия ли ще ни дадат визия за бъдещето????

много странна работа, имаха милионна подкрепа, на практика пълната подкрепа на хората. Как стигнаха дотук?

не беше лесно, ама се справиха успешно!

това не е СДС

Истинските седесари отдавна не са в СДС. Остана само празна черупка, придатък на ГЕРБ/ДПС. Същото е като партията на Кунева, НДСВ, и т.н. и прочие боклук за закриване.

ами да не са прости... СДС вече е само 3 букви без нищо зад тях!

Въпроса е риторичен - самия председател е мутра колаборационист !

Излязоха вече и снимки от екшъна...

Точно такива интриги, борби за власт и разделения съсипаха СДС-то. Само синята идея ни остана, но отдавна СДС не е основната партия носител. А и завоя към национализъм ще е пагубен, мисля...

Новият дизайн на Дира след два дни дали ще спаси от провал и безсмислици подобни писания на тукашните калинки:? "Лукарски за пореден път искат оставката ми, това не е новост, на мнение е Божидар Лукарски, който смята, че СДС трябва да се придържа към консервативно-патриотичната линия."

А ти дядо попе, се придържаш към национал-путлерастката линия на Болен Пидеров, нали?

Тоя от снимката няма никакви принципи и идеи. Единственото, което го интересува е да се докопа до някой сладък пост (ако може на министър) и за това ще се прави на каквото е необходимо спорад конюнктурата, пък било то и фашист, болшевик, партизанин, седесар и какво ли още не. Жалка история. Не занм как е възможно да оглавява която и да било пратия.

Еми да. Женката дето живее с нея и на кол се върти само и само да "пробие"! Добре, че този се докопа до министър, та я уреди на сладка държавна служба.

Поведението на Лукарски и хората около него е детинско и недалновидно.Може и да успее да се задържи на поста, който заема, но за да влезе отново в реалната политика и в Парламента ще трябва да има хора, които да гласуват за него. Привържениците на СДС и без това не са много, а с това се поведение Лукарски ще ги намали още повече.Как мисли , че ще постигне целите си ?

Тоя се е усетил вече. Няма ли мутри, няма и власт. Добре си е научил урока и се е свързал с мутрите.

Давайте здраво газ сини машинии! Куките се побъркват от печелившата комбинация, която ще стопи палячовците от ДСБ и ГЕРБ... Сега всички пишат минуси! Густуу! Побърквайте сеее червенотиквеници! Минуус марш!

Абе напикахме се от смях с твоите безумия! Браво, браво, много находчив хумор!

gosho да не е момче лошо

ами не му ходете бе!! що се натискате да идете, та да го легитимирате?! тя синята идея отдавна е мъртва и погребана! тия сега са някаква розоволилава мъгла!!

всички си мислят че са притрябвали на герб, но се лъжат

"Недопуснатите питат защо се случва това и партията в мутренска ли се е превърнала."

Най големите мутри в държавата са костококите на рада дълбоката и ватниците на червената шушана- широките и тесни социалисти на Путин, задачата им е да саботират и рушат най българското правителство на Бойко и Валерката и пак да оковат европейска България в мужишкия ярем.

лошото е че всички партизани от опозиционните партии имитират герберите и не знам защо си мислят че това е успешно, не не е успешно

Достатъчно е СДС да зададе патриотична заявка, за да е ясно, че е скъсано с ДСБ и останалите бкп креатури. Всичките полудяват от такъв съюз и сега ще истеризират. Вижте им минусите! При Лукарски ако не друго има успешен избор и попадане във властта за разлика от останалите несретници.

НАУЧИЛО СЕ Е ЛЙНОТО ОТ ШЕФА СИ БОКО РАПОНА КАК СЕ ПРАВЯТ ИЗБОРИ.

кой не скача е червен

Кой не скача от Седмия етаж е червен. Айде всички сини да се докажат. А?

то беше ясно що за стока е тоя некадърник

СДС за пореден път го разсипаха. Това трябваше да са хора с демократично мислене и морал много по-различен на тези в БКП и да донесат промяна в цялата дръжава. Вместо това излязоха доста от тях службогонци и участници в корупционни схеми.

Ни лук ял,ни лук мирисал,а на гербер се развонял!

Няма сини активисти без лица и имена. Да излязат с името си и да заявят исканията си. От космоса се вижда, че съюз с Валери Симеонов е най- силната идеологическа съпротива срещу БКП и тя ще помете всички измислени партийки. Съюзът с Валери Симеонов ще унищожи ДБГ,РБ,ДСБ, ДЕОС, БЗНС и ГЕРБ. Затова ги е страх и искат прогонването на Лукарски. Защото СДС ще оцелее заедно с Валери Симеонов.

Как ще оцелеят с Валери, ще ремонтират оградата на границата ли?

Валери-ченгето и съпротива срещу БСП? Нещо си слънчасал.

"Недопуснатите питат защо се случва това и партията в мутренска ли се е превърнала." Е! Това е риторичен въпрос - както се казва, с какъвто се събереш такъв ставаш;) А Божо трика най-дълго остана "събран", че даже и хич не му се искаше раздяла на централно ниво;) Впрочем, по някои места симбиозата си върви с пълна сила!

Герб едва ли ще се спънат в един и същи камък два пъти.

Тук не става въпрос за ГЕРБ, а за СДС! И като ти твърдя, че на места СДС на Лукарски и ГЕРБ си партнират чудесно, може да ми вярваш - от преки наблюдения е!;) Впрочем по места са такива чудни симбиози, че ум може да ти зайде - но интереса клати феса и симбиозите са здрави и основани на чисти бизнес интереси;))

част от синьо-червената мъгла,както и деен участник ,като адвокат и експерт във Костовата криминална приватизация в България.Ако искат в България да има автентични десни, Лукарски,хората около него и старите люспи от старото СДС трябва вече да изчезнат в небитието..Млади хора ,интелигентни,образовани,знаещи с дясна насоченост,проевропейци,това е спасението на остатъчното СДС. Иначе всичко ще се завърти пак по старото русло.

как може млади хора да са с десна насоченост? това е nonsense, абсърд, безсмислено словосъчетание! Млад човек може да е само ляв. Защо ли? защото няма как да е натрупал богатства с делсетилетия, няма статукво което иска да запази. Младия човек иска да завърти системата, той е бунтар, недоволен, протестира, значи ЛЯВ!!! разберете посоките най накрая в дебиландия! богат - банкер, фабрикант, дърт = десен беден, млад, служител/работник - ляв ляв ляв!

младите дупета,пардон юпита в партията на царя НДСВ,все учени,живели дълго в чужбина,работили в световни банки и финансови институции,със високи спестявания за нашите стандарти и за няколко месеца станоли вече милионери в България.Нали и уж и те бяха със дясна насоченост,а все от червено котило излязоха.Колкото и да и се иска на комунягите,не могат да привлекат вече младите в ляво,да ги направят я ремсисти,я червените бригади,ултра левичари.

на препълненият "национален съвет", дори да покабят всички членове и симпатизанти, едва ли ще се съберат повече от... една сладкарница хора. Какви са тези и какво им е "националното" на този "съвет" ? Сещам се за един съвет-ски съюз, и за никакъв друг съвет не мога да се сетя... А вие? за някакъв съвет по друг повод чували ли сте?

има съвет на прелетните птици

Благодаря ,че ме цензурирате!Значи съм прав!Ако в първото имаше латиски термин за орална стимулация, в другите нямаше нищо вулгарно!Ицо Боксьора и Лукавия предодха СДС на Герб!

Шилo

Не знам какво правят седесарите при този клоун?!?! Местете се при ДСБ, оставете го този нагаждач да целува гъ*за на Бойко сам!

А в ДСБ кво има, та да се местим? Келепирец намирга ли се?