Уволниха директора на природен парк ”Странджа”

Уволнен е дългогодишният директор на природен парк "Странджа" инж. Стефан Златаров, известен с премахването на незаконния комплекс "Златна перла" край Царево.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха директора на природен парк ”Странджа” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като изсечем и последното дърво ще питаме - А КЪДЕ БЯХА ЗЕЛЕНИТЕ СОРОСОИДИ ДА НИ СПРАТ?

От Дуранкулак до Резово - ЖК Черноморие - Пустиня.

Втори лифт на Странджа! Една керемида няма да се построи там! Изчичане за чиста природа, бетониране за чистота и благоденствие! За всеки турист - противогаз и активен въглен безплатно!

Мотото е: Слънчев бряг-Бургас-Синеморец един безкраен тротоар по крайбрежието.

цацата, прасето и тиквата са изчезващи видове в Странджа, по Черноморието и надяваме се от цяла България!

Уволнили са единствения човек, който реално се е борил срещу незаконната сеч на редките видове и съсипването на екосистемата на планината, кято е уникална! Точно затова - заради нейната уникалност, - идват учени, туристи, планинари и етнографи, любители на древните ритуали и оригиналните старинни къщи, начина на живот в хармония с природата, а не чрез "покоряването" на всяко хълмче, обезлесяване, бетониране и асфалтиране ... И точно дисциплинарно са го уволнили, за да не може да заема повече държавна служба! Да си насадят на държавните хранилки послушните свои хора, които ще им позволяват и да секат уникалните видове, и да бетонират, и да асфалтират всеки километър, и безброй бетонни грозилища, наречени хотели да строят ... Ама като нямат акъл за развиване на модерен еко-туризъм и изобщо на някакъв цивилизован туризъм, само британски пияндурници и френски пенсии на социалка ще им пълнят хамбарите два месеца в годината, а богатите и културните хора ще ходят другаде - където не уволняват честните родолюбци, а пазят това, заради което на хората им е интересно в Странджа! Простаците няма нищо да оправят държавата, макар че могат да се нагушат за по някоя къща, вила, един-два джипа и да се махат ... Но ще създадат поразии за поколения напред!

Кой не е доволен. Кой иска да има икономическо развитие и изчистване на терена от излишните дървета, реки и животни. Кой иска да има поминък за местните - чистичък бетон, бариерки, сергийки, блокчета. Освободихме се от соросоида, който пречеше Странджа да се развие като Слънчев бряг и Южното черноморие.

Уволняват го за втори път. Голяма работа! То пък това да не са пожизнени постове.

За този вид хора, работата е кауза на живота. Знам, че гербавите чиновничета не разбирате това. Освен това, в този край намирането на работа е проблемно, а специалностт от Лесотехническия университет може да се практикува само в Горското стопанство. То не е като 100 те хиляди завършващи право, социология и публична администрация годишно в БГ.

Айде, няма нужда!

По интересното е хората, които гласуваха за тези партии в парламента на какво се възмущават сега и са изненадани какви безумия се случват. И дори и при това уволнение на човек, който явно е засегнал мутренските интереси, които вече са не само към Пирин се самоубеждават, че Сорос и мигрантите са ни виновни за всичко и външна сила клати чудесната ни власт. Без критично мислене тоя преход няма да свърши и след 100г.

Симеончовия ли наднича иззад завесата?

Правителството е обявило война на обикновения човек. Той трябва да тъне в мръсотия, да се притеснява за всичко, да слуша глупостите на мутрата и ко....

Няма ли най-сетне някой да уволни и...това правителство вредно!

Тихо, кротки, подмолно. Омерта и вендета по български. Нищо, че не е нарушил писания закон, неписаният на мафията също е спазен. Сигурно, ако има неблагоразумието да обжалва - ще го ликвидират. Става въпрос за много големи пари, сега и в перспектива, а такова законопослушни директори само пречат.

Бойко, Бойко...

у нас. Нарежда на политиците си и те изпълняват.

МАФИЯТА ПРЕВЗЕ ОКОНЧАТЕЛНО СТРАНДЖА. ОСТАВКА!

Трябва всичко да се изсече и оср с мутренски строежи. Всеки, който пречи на тази висша кауза на измисленото ни правителство, ще бъде уволнен.