Летището в Бургас очаква 3 милиона туристи

Бургаското летище ще посрещне 3 милиона туристи през тази година за пръв път в историята си. През новия летен сезон се очакват 10% ръст на чуждестранните гости.

Обратно в новината

Коментари - Летището в Бургас очаква 3 милиона туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да но никой не мисли за живущите в к-с" Славейков" и к-с "Изгрев" Ще помислят когато самолет се преземи върху блок. Поне данъците да намалят,това си е терор 6м.

Поредното потвърждение, че бургаското летище трябва да е водещо от морските ни. Направено е доста, но има още много да се изгражда. Прекрасно е, че Райнеър са вече тук. Летях съвсем скоро и кацането не беше от към комплексите, което показва, че се мисли и прави за ограничаване летенето над града когато може.

Никой не се мести защото му е шумно - факт. Апартаментите се продават на същата цена - факт. Купувачите не се вълнуват от шума - факт. Пазара определя играта. Аз живях на пътя на самолетите и знам какво е, н се преместих и сега ми е ок. Говорил съм със сеседи - не им пука. На купувача му казах за шума но и на него де му пукаше ама изобщо.

Забравихте калните улици през 70-те, после Ви уредиха всичко. За вашите места чакат много други.

За информация на посрещачите :) Кацането зависи (в повечето случаи) от вятъра, а не от желанието или нежеланието на някой. Винаги се каца (и излита) срещу вятъра. Следователно, ако кацат откъм Поморие/Ахелой, значи вятърът е бил от запад - юг - югозапад (писта 22). А ако вятърът е под 3 възела, дори да е от обратната посока, диспечерите могат да сменят кацането да е пак от "22", а при по-силен вятър може и по решение на пилота (примерно има буреносен облак по стандартния път). Иначе новината за Райън наистина е добра! Приятен полет :)