Кърпят магистрала ”Тракия” между 134 и 156 км

90 км/ч на магистрала „Тракия” е въведено в един от най-проблемните участъци - между 134 км и 156 км.

Обратно в новината

Коментари - Кърпят магистрала ”Тракия” между 134 и 156 км | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въобще не е единичен знакът за 90 км/ч. И в двете посоки в споменатия участък са сложени ок. 7-8 знака на посока. Спазват ги ок. 35-40% от пътуващите. Въпросът ми е защо след като слагат знаци, няма контролен орган, който за следи за спазването им. Освен това няма знаци за край на ограниченията. Състоянието на пътя е критично, но защо трябваше да се стига до там?

Вие пидигравате ли се бе ?!!! Кой лъжете с тия 20км. ...? Както е писал по долу колега шофьор участъка не поне до Стара Загора!!! И то не на всички неравности а само на тези, в коиъо може да спукаш гума, да се обътнеш или да счупиш нещо по окачването... И пак ооравдания от кога не е правен ремонт... защо не е и защо се стигна до тук ?!!!! По тая "магистрала" има повече знаци за ограничения за повече пари, отколкото пари за ремонт. Не искам да мисля какво ще стане с новите участъци, коити са направени с толкова асфалт, че на места е като дунавски вълни.... и после оправдания чр натоварено било и жеги и не знам си какво... крсдливо племе!!!! По целия свят тук е най топло и най натоварено сигурно и затова всяка година прайм ремонт, че така се краде повече отколкото за новопистроен път!!! Нещастници!

Sigurno чакат да каца некои американски Ц-130 без опознавателни знаци да напада ИРАН

ремонт на ремонта и така до края на света. Участъка не бил ремонтиран откакто е направен, глупости на търкалета, нахално и невярно. Защо правите на глупаци всички, които пътуват по много пъти в годината по маршрута включващ този участък? Наричат Нинова госпожа "Лъжа" а, вие какви сте?

Никаква магистрала не е това, а третокласен, пълен с неравности и кръпки път.

Самостоятелен знак "90" на магистрала е незаконен, тъй като не може да се ограничава/намалява разрешената скорост с повече от 20 км/ч с един знак.

От Пловдив до Стара Загора е леш. Направо да я затворят тая лента, докато не се оправи!

Дясната лента е отвратителна, даже направо си е опасна. Ама и след посочените километри не става много по-добре.. А в обратната посока, миналата година казаха че ще оправят изцяло дясната лента цялата от стара загора към пловдив - по някаква нова технология. Една година по-късно нищо не са направили, не са и почнали дори

Технологията още не е пристигнала и затова се бавят : )

Тя, технологията пристигна, ама "комисионните" ги няма!

Проблемът не е само до 156-и км. От 156-и км до 208 км (Стара Загора) асфалтът е по-нов но положението на дясната лена е трагииично.