Започва Светлата седмица, молим се против градушки

На втория ден след Великден според православната традиция започва Светлата седмица - време, в което се прославят светите апостоли и Света Богородица.

Обратно в новината

Коментари - Започва Светлата седмица, молим се против градушки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Идва Светлата седмица, молим се против градушки" молитвите няма да погнат, нужни са ракети против градушките.

Хайде,стига попско лигавене,моля. На някого някъде молитвата да е помогнала - научно доказано,със статистика и факти? Като автосугестия - да,ама защо трябва да му казват "молитва"? Има куп други методи...

Еврейски приказки тук, еврейски удари в Сирия.

Аман от религиозна простотия.....

Когато тази "църква" започне да чете Словото и да Го изпълнява и поведе народа в истината, тогава ще бъде тази земя и този народ благословен! Стига с тези традиции, ритуали, човешки измишльотини, за които неща няма и буква написана в Светото Писание - Библията! ЦЪРКВО, ПРОСЛАВЯ СЕ САМО ЖИВИЯТ ГОСПОД БОГ!

"Лозето не иска молитва, иска противоградни ракети" - народна мъдрост

виждал си ти лозе...

ГРАЖДАНСКИ ПОСТОЯНЕН ПРОТЕСТ - НЕ НА ФАШИСТКАТА И СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ЦЕНЗУРА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЦРУ: "БЪЛГАРИЯ ТРЕТА В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ." Поздравяваме нашите приятели от ЦРУ, които предоставят информацията си публично. Именно това е демокрация и свобода - постоянна реална информация от и за всеки гражданин, тук и сега - всеки ден. НЕ - на лъжливите и корумпирани "медии", и "журналисти" в ЕС, и не само там.