Британски рибари: Губим фатално от бавенето на Брекзит!

Британски рибари протестират на корабите си, обезпокоени от перспективите за след Брекзита. Според тях забавянето на отделянето е фатално за отрасъла.

Обратно в новината

Коментари - Британски рибари: Губим фатално от бавенето на Брекзит! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кой в британското правителство го е еня за британските рибари...Тереза и Борис се чудят как да излезнат от идиотската история в която сами се натикаха... а тези за някаква риба приказват.

"От 1938 година броят на рибарите в Обединеното кралство е намалял със 75 на сто, ...." Като гледам годината (1938) се питам какво общо има това с Брекзита. Вероято им се ще, да грабят безогледно рибата,(както нейните, на величеството им, капери са грабели чуждите кораби) както са го правели тогава.

в интерес на истината не е зле управлението на острова да вземе присърце проблемите на риболовната индустрия, щото не е изключено от части от процента да се окаже след брекзит-а двуцифрен дял от БВП-то им.

Тя рибата в морето изчезва, но на тея ес им е проблема. Ей тва е олигофрения от висша степен. И после същите тези келеши идват и проповядват иновативни идеи...

В ЕС рибари, без ЕС капери.

Тия па уроди.

за да могат гадните британски капути да грабят от морето без квоти и да унищожават рибните запаси без контрол. Скапана островна империя време е да последва в небитието вскички гадни империи

гадни, капути, ама живеят във единствената "велика" държава на планетата. Ха да видим как ще им попречиш да си постигнат целите? тези хора имат закони приети през 1200 година които са все още валидни, империя с такава традиция каквато не можеш да си представиш! А, и все още е империя, просто сега се нарича commonwealth of nations. Пожелавам ти да имаш щастието да си гражданин на такава империя, за да видиш какво е държава, и как държавата защитава гражданите си. Аиначе отстрани - гроздето е кисело :) гадни империлисти хаха

Отиди и ги виж, аз не искам и да ме закопаят там. Правото да ти кажа никъде не се отъждествява със справедливост. Повечето са изродени педали и всякаква паплач, аз съм отвратен. Много отдавна не са империя а ревливи педали на които еврогейовете играят по свирката, но ще видим докога вижда му се краят. Що се отнася до щастието отдавна от 15г. съм гражданин на такава бивша империя, която за щастие поне няма имперски амбиции.

губите от тереса Мей

Тереза Мей и МИ6 правят каквото могат за да се излезе по-бързо

Много съмнително дали Брекзитът ще им помогне...тия рибарски лодчици не могат да се борят с големите компании....нещо като локалните магазинчета да се борят със веригите супермаркети...а псвен това квоти винаги ще има....Брекзит не означава всеки може да лови колкото си иска.

Нас не ни интересуват ингилизкиъе рибари. Боко да излезе и да каже какво губим от политическите и икономическите решения на ЕС-то

Аз лично подкрепям Англия, каквато държава няма, колкото да не и паде... имиджа. Иначе ако говорим за Великобритания, те излизат от ЕС. Ерго да се оправят сами, както те самте искат. пп: И това ли ще го цензурирате? За чий?

Айде сега. Големи фаталисти. Ми то най-фаталното още не е започнало, малоумници с малоумници такива.

Да кротуват, че да не близнат и те гела!!!

Да не се безспокоят и да продължат да джвакат пържени яйца и бейкън- каза тетка Тереза- сега сме заети със Скрипал. От кога англичаните започнаха да ядат толкова риба?

Ами откакто ядат fish and chips - т.е. мъного от отдавна.

Битанската риба?!?! От кога британците са изобретили и сътворяват риба?! (Все Божии дела) Това че плава покрай тях не я прави тяхна.

вземете се хвърлете през борда и наистина ще спасите британската риба!

Най ме боли курац, дека сръбско не е на море. Или както беше там.

Целия Български народ и правителството подкрепят Английските рибари. Винаги подкрепяме англия, както по случая скрипал

с кое точно ги подкрепихме, бе?! с отказа да изритаме руски дипломати ли?!

Солидарни сме с англичаните и им съчувстваме.

Винаги ме е кефело особено как сме подкрепили навремето англичаните при Дойран.

С други думи аланглетата бързат към времето, когато, не бидейки част от ЕС, няма повече да са ограничени от квотите за улов. С още по-други думи, от това следва, че необезпокоявано могат да изорат моретата за риба като от лаком г.з. могат да нарушат популациите на различните видове. Както навремето скандинавците почти затриха херингата, но поне се усетиха и се самоограничиха.

ТЕ САМО БРИТАНЦИТЕ ГИ ОРАТ МОРЕТАТА ЗА РИБА. А ЯПОНЦИТЕ И КИТАЙЦИТЕ НЕ. ПО ТОЗИ НАЧИН ПЕРСПЕКТИВНИ БИЗНЕСИ ЗАМИНАВАТ ЧАК В АЗИЯ, А НЕ ОСТАВАТ ДОРИ В АНГЛИЯ. ЕС Е ПЪТ КЪМ РАЗБИВАНЕ НА ПРОДУКТИВНОСТТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИКА, А НЕ ОБРАТНОТО КАКТО НЯКОИ СИ МИСЛЯТ.

добре, а нас какво ни интересува това. както е написано, проблемите им са от 1938 година, но брекзита ще им оправи положението... ингилизи, сър.

Ние в България също искаме по-бързо гонене на британски дипломати.

Kолкото и да се напъват... накрая няма да получат това което искат! Със сигурност ще измислят някакво средно положение и няма да са нито извън, нито в ЕС. Тези "преговори" нямат друга цел. Мислят как да замажат очите на тези, които са гласували с "да" за излизане и все пак да си останат в ЕС. Вероятно ще бъде някакъв специален статут, за който никой никога не е чувал ;)

Ааа.. било каквото било... кака я оженихме... Ще получат дръжки...

NA

To... от нас зависи щото :)

Както казваше дядо ми, лека му пръст, "От дядо адамово време, селянинът винаги е бил сиромах". Горките хора, че разбират, че ги използват - няма да забогатеят и петаче, след брекзита, даже напротив...

Горките хора искат да си пиратстват свободно и необезпокоявано... Французите постоянно имат неприятности с тях...

Този ЕС е вреден за сички не само за рибарите ползата е само на мафиоти и бандити и брюкселска измет

Ок те ще си я ловят рибата ама къде ще си я продават като нямат сключено споразумение с най големия им пазар .

Да изпратим софийЦките еничари да ги убедят, че брекзит е грешка, а???

Започна се....крайно време беше.

Нищо не се започна, дъртий. А и да се започне нещо няма да си жив, за да му видиш края.

Е, ще ливят риба и сами ще си я лапат. Заради такива еснафи ще цъфнат и вържат англичанитв слвд Брекзита.

ще трябва да намерим някои други Скрипали, за да отклоним вниманието!Пустите му рибари не гледат кой трови шпионите, ами...?!

"Преходът не само означава закъснение с 21 месеца..." Е, на Терезка не й е лесно - от противник на Брекзит-а трябва да извърши -екзита...