Зелената зона в Бургас е факт

Бургас превърна улиците в близост до морската градина в зелена зона.

Обратно в новината

Коментари - Зелената зона в Бургас е факт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дразни ме, че когато трябва да се дават разрешителни за ново строителство общинарите гледат да приберат подкупите и хич не питат хората от новите жилища къде ще си паркират колите. И второ като са много трошляците у нас да се направи като в някои азиатски държави- високи такси, ужасни държавни такси, така че да можеш да си позволиш само най-евтините нови коли, а ако искаш да караш луксозна кола за 200, 300 или 500хил. лв., то да платиш още 2млн лв за това си право и данука да е 50хил лв. годишно..., а не като управляващите ни мутри- да си карат безбожно скъпите коли, а да плащат по 100лв. данък- ето това безобразие никъде го няма!!!

Който не му харесва да си хваща пътя към Ямбол,Сливен и къде пода на доле.

В днешно време, навсякъде по белия свят има строги регулации за паркиране и задължително заплащане. На който това не му е известно, жалко. Всеки се тъпче в централна част, всеки вече е с кола. Платеното паркиране в определените зони е наложително. На който не му харесва може да хваща автобус, тролей, колело.

Даааа, пишеш точно като надежден общински кадър!

сигнали от граждани хахах, все едно да поканиш вълка на гости в кошарата... общинарите само това чакат да сложат поредната такса и да пълнят бюджета, а приходите ще си отиват в наши фирми и за заплати. В нито един град зоните не са довели до ред.

Защо се застрои паркинга на автото с две сгради? Зашо до флората се строи огромна сграда? Кога ще ги съборят ?

Казва ли ти някой, а и смееш ли да питаш.

Това се казва изнудване - новата транспортна схема е неефективна дори и при билет 1,30 и общинската фирма е на загуба, затова искат насила да ни принудят да ползваме градския транспорт като чакаме и се прикачваме излишно и безсмислено. Кмета наистина започва да губи електорат заради тази недомислица

Защо този огромен парцел в центъра на града стои още неизползван и заграден? Каква е тази сага от вече почти 30г? Няма ли срокове за решаване на делата, каквито има вероятно за този апетитен парцел. Иначе то е ясно, че Митко кметчето много здраво се облажи от трите мандата, които заблудените бургазлии му предоставиха. И какво всъщност имаме след трите му мандата? Бих казал нищо, като погледнем разбитите улици, безразборните строежи, и в крайна сметка сме на изходно положение като от времето на Йоан Костадинов.

Давай кмете така се правят лесни пари, пускаш статии в които пише, че хората се оплакват за паркоместа, правиш си пиар на наш гръб и хоп отново парички. А защо след като сте загрижени не отделите общински парцели за паркинги а ги раздавате под масата?

Не изчакаха да разширят улицата дори.... пиавици!

Следващият ход на крадливите общинари от герб и компания е: увеличаване на на таксата за Синята зона на 1,50 лв/час... Очаквайте скоро.

Няма да се забавят много! В Пловдив вече е 2 лв!

Със събраните пари от удвоените такси за час паркиране се обещават и неслучващите се нови паркинги. По стара традиция те ще са в светлото бъдеще, а тъжното настояще ще установи, че не общината и гражданите ще спечелят от удвоените такси. Дано ме опровергаят, но надали.

Къде отиват парите, Митьо?

Както виждам, със сигурност не е за запълване на дупките в града!

пак гласувайте за митьо и компания - с ГЕРБ към светло бъдеще напред

деер

Ураааааааа!ха-ха-ха!нормалността изчезва!

Значи след като я определиха за зелена зона, тогава започнаха да разширяват улицата за да има повече парко-места. Ами логично-трябва се печели - гражданите те ще се оправят някак си...

Така беше и със синята зона - направиха я, като същевременно изядоха на доста места тротоара. После направиха в/у него трасе за колоездачите и двама души не могат да се разминат на този т.нар. тротоар.

Поредната простотия.........на поредния гербав общински съвет и кмет............

Честито