Сърбия се въоръжава с руски хеликоптери и изтребители МиГ-29

Сърбия се въоръжава с нови руски хеликоптери и изтребители МиГ-29, стана ясно от министъра на отбраната Александър Вулин.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия се въоръжава с руски хеликоптери и изтребители МиГ-29 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

србия и россия -жалки останки от югославия и ссср!

МИГ29 НА СЪРБИТЕ? СВАЛЕНИ ОТ ЗАПАДНИТЕ ИЗТРЕБИТЕЛИ!

МИГте са до F-117A

голям буламач ! миг 29, миг 35, ми 17,ми 35,с300,миг21, орао, т 72,бердеем2, россия и.... ами доставка от беларус!

на Балканския полуостров. Да си помислят добре къде ще използват новите си покупки.

Как къде -срещу продажници

За скрап!

Така се прави, НОВИ и на момента. Браво на сърбите.

150 часа! Ресурс на F16: 2000 часа! Изборът е ваш!

Явно рубладжиите и македонистите пак са се активизирали в тоя форум...

Сърбия се застрахова, че няма някакви чалмаци да й въртят номера... ще стане интересно, ако руснаците мушнат някой искандер там...

Боже Господи..... Думи нямам.... ...Всъщност раб Мето е олицетворение на ... що е то БГ в наши дни... Смисъл също няма да се отговаря на Метоу..;) p.s. За незнаещите интелигенти - всячески охулваният МК Кремиковци имаше за клиент не ЗаЗ, не УаЗ, а нещастната-незнайна фирмичка ФИАТ, Италия... ни вклин, ни в ръкав ;)

нали знаеш какъв е проблемът на кремиковци - това че няма руда в софия, и им я караха от русия. като падна сив - и евтината руда спря, и завода стана неизгоден. а това че само идиот може да построи такъв замърсител краи столицата не искам да коментирам.

Рудата се караше от Украйна... идваше с кораби.... Ти наясно ли си, че почти докрая комбинатът беше на + по документи!! Варварското, престъпно източване цели две десетилетия.... умишлена политика водеща към фалит....не е рудата.... Разбира се, че е лудост да залепяш до столицата такова нещо... но знаеш ли... На влизане във Виена отляво има едно .... чудовище .... подобно... като аптека е.... Въпросът е във филтрирането....

Хайде почна се - кат москвич били...не, не като жигули....!! Нямате спирка ей! На едно място пише, че Беларус ще им ги подари... На друго, че ще платят на РФ само модернизацията... след нея до 2030г. без проблем... Сделката включва и други играчки.... Явно не сте в час какво се случи с една еврейска ф-18_ка в Сирия преди няколко месеца... Дъртото С-200 го свали като чувал с картофи...

еми нормално е да си купят самолети. сърбите всички им съсед ги мразят. хърватите, унгарците, българите, косоварите. босненците. маи само черногорците ги понасят щото са им роднини. та всеки от тези неприятели с удоволствие би ги бомбандирал да им върне за всичките хитрини които са правили през годините. та трябва да се пазят.

Тук май го удари на научна фантастика! Съседите ги били мразели, защото жените им не давали. Я ходи си лягай, не навлизай толкова дълбоко във Фройдизма. Ще се скинеш от напиняне...

Попаднах на нещо интересно. В политическия спектър на Сърбия има сили, желаещи Сърбия да се присъедини към ОДКБ.

аиде да те просветля - членството в нато гарантира сигурноста на инвестициите и капиталите. идват от запад, отварят заводи (да много предприятия се отварят в момента), и заплатите се вдигат. в сърбия доходите бяха два пъти по добри от българия. бяха като унгария, чехия, полша. след като ръгнаха против нато и с руснаците, сега доходите са два пъти по-зле от страната ни, щото там силните инвеститори ги е страх да инвестират. има само ражни измамници като оня с големите мустаци дето източи една банка. а между другото руснаците напоследък живеят по-зле от българите.

Айде да те успокоя: За КНР няма значение дали страната е в НАТО или не! Това първо и второ, самият запад ще бъде затруднен да прави инвестиции както беше досега при тържеството на либералната икономическа концепция!

Че след като НАТО бомбардираха Сърбия, чий х... да търсят сърбите там? Че и с уран я бомбиха, пък бил той "обеднен"! А и Сърбия още от 2013 е държава-наблюдател в ОДКБ.

Даа, Сърбия е намерила начин да се въоръжи. Единствения възможен! А ние ще си останем само с приказчиците за ВВС и пр. и това стана очевидно още с ликвидирането на армията ни и нейното въоръжение, танкове, самолети, ракети и всичко, което сме имали преди антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. Ясно е, че новият голям брат не иска да имаме силна и добре въоръжена армия, та затова и нашите продажни управници и най-послушни негови слугувници унищожиха и армия, и икономика, и социална система и всичко що е необходимо за един народ и държава, каквато вече фактически нямаме, а и нас вече ликвидираха наполовина. Или някой ще ми каже, че това не е истина?!

името лумпен наистина ти подхожда. оръжието струва пари. като си купиме ново оръжие ще ядем по-малко, по малко ще има за соцялни деиности. та това е логиката - да гледат хем да не харчат пари, хем да има някакво оръжие. никои нищо не е унищожавал. чух че завода на лада не произвеждал толкова много коли като преди, щото хората предпочитали да си купуват западни стари вместо нови лади. ти ще кажеш че някои е унищожил завода лада и икономиката, ама всъшност проблемът е по-качествените западни коли, и решението на всеки индивид да си купува такива вместо нова лада.

И щом оръжието струва пари, защо за няма и нищо си го унищожимхе? Щото било руско ли? Че цял свят купува руско оръжие, даже и натовска Турция! Или ще ми кажете, че е по-добре никакво, отколкото руско? Или че било старо? Че то и старото върши работа и е по-добре от нищо. А за колите, ако нямате възможност за германска или японска, няма ли да сте доволен и на каквато и да е? И не е ли по-добре лада, че даже и ЗАЗ, отколкото никаква? Да ви имам логичното мислене!

правилно ... спретнаха им там косово и е добре да могат да се пазят .. а и руснака има девиз : своих не бросаем !!! така че краварите няма да могат да си развияват там баирака умирисан ...

абе косово са един милион и 800 хиляди албанци. така че никои не им го е спретнал - те сами си искат да се отделят и да се управляват. на теб харесва ли ти турците да ни управляват както под турско - не ти харесва наил. ами същото е и с албанците . и на тях не им харесва да бъдат управлявани от сърбите.

Албанците са дошли в Косово също, както турците в България. И претендират за чуждото. Влез в час.

Както казва колегата отдолу - влез в час! То бива сбъркани аналогии и препратки, ама твоето си е шизофрения... Най-точно - СПРЕТНАХА им го на сърбите за наказание... за Милошевич, затуй че не сдават отношенията си с Русия.... Същото можеше и при нас да стане в Родопите... Но си имаме агент Сокол, а и бързо бързо се нагъзихме...така че нямаше нужда да разпалват нашето малцинство!

миг 29 е все едно да си купиш москвич днес.Само ,че ще дадат милиони за модернизацияТова е далаверата на всички рубладжии и унас и другаде.

е аиде да не е москвич - жигули да е че е по-качествено. а ремонта си е ремонт - ч0 годишни машини са миг-29 и жигулито. абе хърватите купуват ф-1ш, и сърбите взеха да се притесняват че ще им го върнат за воините - и за това им трябва авяция да се бранят.

Като гледам какво голямо нищо имаме ние за милионите които си изчезват... Гледай само тея 1,2 милиарда дето били за армията за 10 години в колко комисионни ще се превърнат без нищо налично....

Не зимай рускиня за жена, с руснак война не прави,че си е мамата........

Купиха ли акумулатор за подводницата или и тя стана на железо? Комодори,адмирали и нам кви си ни проглушиха ушите за тоя акумулатор.

За хАмериканксата ли, дето опита да се покаже в Северния океан, ма се оказа, че не може да пробие леда.. греда ;)

Нашия подводен флот отдавна е ликвидиран! Вече нямаме действащи подводници, има една която има идея да бъде направена на музей, но и за това пари не се дават. Стои привързана на някой док и гние.....както цялата държава изгни за последните 30 год., особено засилено гние е по времете на тиквата.

Трябват им още самолети! И договор за взаимопомощ и обща отбрана с РФ! Тогава никой с пръст няма да посмее да ги пипне!!!!

Кой ще ги напада тези смешници? Който ги е хванал той ги е бил.

Един Ми-35 е в състояние да унищожи за половин час поне десетина танка, и то от най модерните!Това е инфо за кухите щайги!

Кой ще го остави половин час да лети?

Как кой? - третополовите говеда.

Колко танка до днес са унищожили общо всичките МИГ 35 по света в реален бой?

Че руснаците къде са водили бой? Ми - пробвайте се бе, западни квичалки!

Тези сърби копат ли ги тези пари,та си купуват.... Ние нямаме!

Не бе ,печатат си ги , то затова и курса на динара е по-зле от рублата!

Така е, в говедарника банките фалират с кредитен рейтинг "ААА". Като "Лемън Брадърс" - 2008-ма.

С дупе всичко се купува.

Много са си добри и самолетите и хеликоптерите даже. Западните посерковци разчитат техниката да свърши тяхната работа, сърбите използват техниката, за да свършат своята!

Всичко е боклук дето го взимат !

Прав си! Ние сме по-умни! Не вземаме нищо и нямаме нищо! Направо ги бием по точки отвсякъде! Нагласили сме едни 1,2 милиарда за ДЕСЕТ години, ехееееее колко комисионни са туй ... Личи си напредък, няма шега! 29 години бая сме напред, а като натовци и ЕС-членОВЕ ехееее само Ф35 гледаме, за нас само най-новото! Бе изобщо нямаме стигане .... Бастун, сърбите ни НАТО, ни ЕС, ма намират варианти ... Ние сме само по приказките, освен нови долни гащи, друго не виждам да купят на нашата армия... Седнал да се подиграва, сякаш дворът му пълен с Ф35, цървул... Ей от такива като теб нищо нямаме - пълен с претенции и празен откъм всичко останало...

какво са купили...едни щайги...каквото и да си купят пак ще ядът бомбите тези долни комуняги ...само да решим...

докато ъуголславяните играеха със запада бяха с два пъти по високи от нас доходи - подобно на полша, унгария, чехия. откакто почнаха да играият с русия са два пъти по зле от нас като доходи. а относно миг-29 които купуват. тези машини са с живот още 10 години и са леко морално остарели. един ф-з5 може да свали цяла ескадрила от миг-29. просто мига е от 1977 година. вече е на ч0 години като модификация. смисъл стават дотолкова доколкото да не им влиза всеки в разграденото въздушно пространство когато си иска. ама ако има воина с нато както преди нищо няма да им помогнат тези мигове.

Ми-17 и Ми-35 са щайги, разработени и влезли в употреба преди 50г. Употребявани МиГ-29 на 30г. Смях в залата.

щайги Ф-16 и Ф-18 нали? Съъщите кочини, които се опитва свинята боко Тиквата да ни накра да купим!

Сега станаха най-голямата мишена на нато . При такива ракети - така се постъпва .

ко каза?:)

а ракетки нема ли:)

Аууууу страх.и с кого ще се бият?с НАТО ?това е като да извадиш нож на танк:)

Сърбия се въоръжава с руски хеликоптери и изтребители МиГ-29 И ние се "въоръжаваме" с обещания за въоръжаване. В резултат на това "парата" излиза през свирката на потъващият "кораб".

Руснаците въоръжават сърбите, а янките разоръжават българите.

па нащи идиоти още праят избор да купят 25 годишни нови Ф 16 от юдейте

Най-евтино щеше да бъде,да закупим свалени американски ф-16 от ИДИЛ.

Ф16 не са сваляни нито от ИДИЛ нито от Миг-ве.

Ще имат я, щот са тарикати.

Те ако бяха тарикати нямаше да си съсипват хубавата федерация и да я върнат в 19 век.