Малката Рижа към журналисти: Да се усмихвам ли?

Бургаският рецидивист Симеон Стоянчов-Малката Рижа ще остане зад решетките по обвинението за кражба на мотоциклет.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,гларуси,тоз не го ли гръмнахте преди

Всеки го знае в Бургас че този е поредния блокук. давам му 12 години и да се оправдава после!

Някакъв роднина на началника на Бургаската митница- Стефанов, изглеждащ като Делян Пеевски се правел на Каратист. Ще ми е кеф да гледам как Рижия ги пребива от бой и им взима парите и колата.

счупи им г.за!! прости д-ля и с-и!!да не гаварим за неграмотни п-и!!!

Ами смешно му е на човека като знае колко е смешна правосъдната система в Бг.

... малката рижа... катерица...

е те такива юнаци са полагали навремето основите на на САЩ из Дивия Запад

а в пРосия още не са сложили нищо, пияните ватенки и за това не стават, дори жените им идват на почивка в БГ да ги тряскат циганите по морето, онези са толкова недъгави..

грешиш! германки и полякине!

Като уби.ят някой съдия, хем ще вземат доста пари от това което е откраднал съдията, хем и ще живеем по- добре в БЪлгария. Един трябва да застреля съдията, а останалите да стрелят по охраната му.

Кой ще го съди тоя ??? Съдиите са Крадци станали съдии с плащане на Подкупи. Най- големите Крадци и мошеници искат да съдят крадец на дребно...

Рижата е бандит и пич и има лъвско сърце Факта че изобщо е жив показва сериозен интелект Ако пък беше страхлива душичка щеше да стане политик

... сериозно ли?!?!? И двамата сте за психодиспансера. А тоя щом се укривал и преи е крал - директно 3 год. в панделата, без обжалване.

Голям си глупак - това че не са ме открили на адреса на който живея означава ли, че се крия ?! Ти 24 часа денонощно ли си стоиш по адреса на лична карта ?! Ей сега почивам 5 дни и съм отишъл до Гърция, без да знам че ме издирват, това означава ли че съм избягал ЧАК в чужбина ?! Бахти малоумната ти логика е твоята.

Че то само заради тази аригантна тирада трябва да му друснат 10 дена затвор

yavor_bs@

Само да попитам - колко струва този мотори и колко са заплатите на всички държавни чиновници моткощи се да издирят доказателствата и да опишат качествено обвинение?

и неграмотен балък не се отговаря