Скоростта по част от ”Тракия” пада до 90 км/ч.

До 90 км/ч. се ограничава скоростта на движение по АМ “Тракия“ в участъка от 134-ти до 156-ти километър на територията на област Пловдив, информираха от АПИ.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България винаги е след дъжд качулка. След като се преобърна бус и 10 човека пострадаха.Незнаен брой потрошени коли и нерви

В четвъртък минах оттам и заради големият поток от коли карах вдясно в този участък (обикновено карам в лявата лента) с указаната максимална разрешена скорост 90км/ч. Радвам се, че пиша този пост. Дясната лента там трябва да се затвори!

И един паразит от фуражките с новата камерка точно на ограничението беше залегнал. Тъпанари.

Европа, Европа. Ама си е чиста демагогия. Щото в България Европа няма има корупция.

Добър ден, то там от години е така. А по новата Марица... положението също е страшно. Хората на запад вече проектират магистрали с 3 и повече пътни ленти, но на нас тук естествено визия за бъдещето тотално ни липсва...

А кой ще носи административната отговорност, че с години са спали. КАТ? АПИ? Нещо глоби за несвършената работа, както те си позволяват да глобяват за над тия 90км/ч. Самата държава не влиза ли в конфликт на интереси - първо прави магистрала, за да облекчи трафика, после превръщата състоянието на магистралата до това като на международен път, например участъка Русе - Велико Търново (и той все пак е по-зле), накрая си позволява да глобява. Умишлени действия?! Прокуратура, съд, ...?!