Абитуриент и майка му останаха без дом

Майка и син останаха на улицата, след като пожар изпепели до основи дома им в мездренското село Елисейна.

Обратно в новината

Коментари - Абитуриент и майка му останаха без дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази новина без номер на сметка за дарение е малко лишена от смисъл, но липсващата важна част от новината се третира като коментар извън темата или спам!!! Така,ч е който иска да помогне на гората от тази новина, да потърси съществената информация на друго място.

МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ!!! НЕ ХЛЕНЧАТ, КАТО МУРГАВИТЕ СИ СЪСЕДИ!!!

Това е стара къща.Да я бяха продали.И без това сигурно е щяла да падне всеки момент.

Сит на гладен не вярва!

Сега е моментът търтеите от НС да съберат по 1000лв от тлъстите си зплатите, бълха ги ухапала. Нека да направят едно добро дело за Великден, пък и ние от електората поне веднъж да ги похвалим.

Те имат други грижи -ще му дадат пари, само ако им е гарантирано, че ще си върнат с лихвата.

има хора с пари, призовавам ви да отделите от бюджета си за дрехи и вечери, да помогнете си построят нещо малко

Каква е сделката?

Вместо да философствате дървено и да си првите душевни чек..... изпразвания върху чуждото нещастие, лишете се от една ракия и дайте 5 лв на момчето да си купи една торба цимент!

Познавам толкова таквие дека имат нужда от 5 лева, че нема къ, ни отдека да им ги дадем на сите. По добре да ги дадем на Боко, че полицмените искат още.

Няма значени какъв етнос е ХОРА СМЕ!!!трябва да си помагаме!!Браво на хората отзовали се да помогнат!!!

Затова тогава нямаше такива нуждаещи се. Сега вече всеки се стреми към много пари но само някои ги докопват и ги стискат яко -зер, не им е било лесно да ги докопат, шо да ги раздават на плебса!

Сега на тази майка ще и отнемат ли детето? Социалните, спите ли? Детето спи в каруца!!!

Слава богу, детето е на 18 г. и цоциалните няма да го докопат.

Пари за търтейте от НС диктатора от Банкя винаги намира.Да видим сега дали ще откликне и на нуждите на това бедно семейство. А дано,ама надали!

оня ден спуках гума, няма ли тая държава да ме спаси от нещастието и да ми плати ремонта? Невольо, къде си ела ме спаси! пп. в япония за разлика от нас не е прието да се даряват помощи, милостини за щяло и нещяло. и съответно никой не разчита на тях. бедни и с лоша съдба хора и там има както навсякъде по света. обаче просяци и мрънкачи за дарения няма.

loyola

Абе вече 30 години капитализъм, още не се научите - всичко що е имане, се застрахова! Държавата вече не ви е длъжна! Освен това бедните НЯМАТ собствени жилища! Живеят под наем докато имат пари, след това отиват на кашони докато умрат тихичко. По времето на Ваньо Кост-офф се уредиха нещата така, че каквото сте изработили до '89 не се брои, а след това, каквото сте дали за пенсия ще се харчи за другите.

не само каквото сме работили не се брои, нищо което постигнахме не се брои нито обществено положение нито образованието ни нищо не се брои, сега живеят доносниците, крадците и лъжците

добрите хора винаги страдат, аз търпя злоба и лошотия от семейство зли комшии но нито искам нито мога ви описа техните злини съсипаха ме, разболяха ме нямат страх нито от полиция нито от власт нагли и нахални са, дано се помогне на пострадалите хора..

А имали държава?

Ако нямаше, кой щеше да ти прибира данъците?

Държавата е задължена да осигури подслон на пострадалите. Акта за Защита На Човешките Права не е само за бежанците и бандюгите да се възползват от него.

Пакта , а не АКТА....

Пакта е международна спогодба за бежанци. Тези не ги касае. Те са местни.

А,държавата какво?Пак ще стои и ще гледа.Хаиде и политиците да дарят по някой лев от заплатките си.