Атака скочи и на ВМРО заради руския патриарх

Крамолите при Обединени патриоти продължават с нова сила. Ябълката на раздора е посещението на руския патриарх и изказванията му.

Обратно в новината

Коментари - Атака скочи и на ВМРО заради руския патриарх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болен и Доган са нашите рубладжии.

Атака е руска патриотична партия създадена да потдържа руските интереси в република България.

ChatGPT

Сидеров има нужда от нова доставка на хапчета... старите или са свършили или вече не му действат

Болен пак ли почна с глупостите си от периода на Лудия Макс ! Помним му още простотиите!

Бялата Златка Сидеров очевидно е минал през руското посолство да си вземе заплатата и са му казали да се актовира, че иначе му спират стипендията в рубли.

Волен патриарх на Русия на мястото на КГБ ченгето! А може да се окаже, че е агент на ЦРУ, пратен в София да развали "вечната дружба".

Сидеров не изменя на линията си но в случая най достойно се държа Българския президент! В него ми е надеждата! Умен горд достоен и уравновесен българин! И чудесен спортсмен!

Какво му е достойното , че 10 дни не обели и дума по скандала с руския патриарх ли!?

ПОНЯКОГА НЕВЕЖИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВАТ С МЪЛЧАНИЕ!

Валери е слуга на Бойко! За да не бъде намразван бойко от хората че целува ръцете на Ердоган, Валерката плюй срещу Русия! Изказването на Валерката е дипломатически гаф и е показателен че в СКАТ и НФСБ не са християни за каквито се представят! А това че по СКАТ има едно предаване което редовно говори за Турция и Ердоган е просто за заблуда на хората. Валери много добре си е направил сметката хем върши работа на САЩ, хем слугува на Бойко сега и на Ердоган сипва вода в мелницата!

Тоя анти българин окончателно се провали. Народа мислеше, че вече като е баща ще е отговорен политик ,а то какво се оказва ,че парите от Русия са му по важни от всичко у нас .Тоя продажник ще ни говори , че били присъствали на референдум в Крим когато Путин го анексира и нямало протести .На какви ни правиш бе глупак ,ако те окупира фашистка власт -смееш ли да се опълчиш.Ти си ПОЗОР за нацията ни и МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ -АНАТЕМА.....

Прав е Волен Сидеров. всичко друго е подмазване на новия голям брат за да се хареса Валери - много плитък човек.

Нека русофилите да не се правят на луди и да се обърнат към историята ,а не роболепно да изпълняват московските опорни точки !!!! 1. Без Цариградската конференция война нямаше да има 2. Войната е ПРЕДВАРИТЕЛНО СЪГЛАСУВАНА С великите сили Да благодарни сме ,но да превеличаваме "любовта" н руснаците зарди която започват войната ...! Защо като толкова преливат от "любов" към нас ПРОЯВИХА ПО-ГОЛЯМА ЛЮБВ към Гъция и я освободиха през 1833г. ,а на нас ИЗОБЩО НЕ НИ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ И НИ МИНАХА КАТ МЕЖДИННА СПИРКА ?

Не ставаш за лектор. Имаш много избирателни и бедни познания по история.

България дарява духовната свобода на Русия през Х век, Русия връща жеста, дарявайки ни политическата свобода на 3 март 1878 г. Обща духовна и историческа съдба. Над конюнктури и идеологии, над обиди и огорчения. Без българското православие нямаше да има руско православие, без Руската държава нямаше да я има Третата българска държава.

забравиха да си ОТИДАТ от България и я ползват за заден двор!

ОЩЕ ПО ТАТОВО ВРЕМЕ СЕ ИЗБРОЯВАХА И ПОЧИТАХА ПАДНАЛИТЕ ВЪВ ВОЙНАТА ВОЙНИ ОТ ДРУГИ ДЪЖАВИ !!!Не можа да си прикриеш зависимостта си от Русия ,моля те прояви малко повече достойнство ,олекваш ,а ако развееш руското знаме и поканиш Кобзон ,ще си смалиш групата след изборите ...!!!!! КАКВО БИ ТИ КАЗАЛ СТАМБОЛОВ ,А ..???

Евродепутатът Ангел Джамбазки e един пигмей и нищожество, което опитва да се PR-и на гърба на Рускиа Патриарх! Нещастник и пази боже сляпо да прогледа, което отдавна е надхвърлило нивото си на некомпетентност.

По правилно би било да се каже-Болният Волен скочи и на ВМРО!

Сидеров ,малко повече достойнство и не се превръщай в руски пинчер ...,все пак си българин и то патриот !

Сидеров ,ти като мъж ,политик и българин не ти ли беше обидно това нагло ,високомерно и безпардонно поведение ,което на всичко отгоре е и историческа лъжа ,която ние като васали трябва да повтаряме !!! Прав е Джамбазки за изразните средства ,ама ти май много си им клекнал на руснаците и то май финансово ...?

Трябва да спре да се обръща внимание на този психопат-русофил. Като всички русофили в България и той е увреден и българофоб. Продажник!

Той не е виновен и не русофил, а в момента плющи камшика от Кремъл върху милото създание божие - Воленчо. И ако той е християнин, сме загинали.

Пукажи на тия ора как са продавате,как са джамбазите,как са насира...насидеровите,как са навеждате,как са мразите,как патриотарствате,как лъжете и ...още и още!

чувала с рублите...

сюнет-ибрик-вазелин -потури-Анадоллу чувала с центовете

Ъ ъ ъ само дето Турция и РФ сега вървят ръка за ръка ;)

Pуски тролe - в Pусия дори и "кенефи" нямате и акатe по улиците. Aлкаш самогонов.

Ако не беше Русия сега всички продажни соросоиди щяха да сервират на Анадолските манафи, докато опъват скапаните им жени

Как така ще им сервират, докато опъват скапаните им жени?

Искаш да кажеш ако не беше Александър 2ри .. за тая руско-турска война референдум не е провеждан

Волене, тъй като знам, че ти контролираш този форум, припомни на тия хора кой разпространяваше гей порно.

атака е проруска сбирщина като протурското диписе и двете трябва да бъдат забранени

Какъв луд, погледнете го, това ли е лицето на България. И от този трябва да идват идеи, модернизация, развитие. Грозна шег. Младите, гласувайте дори и да сте извън БГ и се интересувайте от политика, защото с такива болни и стари хора прогресът на България е гарантиран регрес.

Какъв ти е проблемът пък на тебе бе, ти нали си гласуваш за американофила бойко- бухалката. И ето поредният резултат от десетгодишното МУ управление: "България е лидер по смъртност в ЕС"-днешна новина.

Егати и патриотите. Как може някои сам да се обявява за патриот. Тая измет трябва да се разкара от българския парламент. И комунистите също. И всякакви теменужки и тем подобни далавераджии и мошеници. Не е ли ги срам тия , ами къде е нашият патриарх да му отвърне с достойнство на тоя мужик ?! Ама и нашите попове са същите като и ония , отврат. Ще взема да приема исляма.

И да го приемеш все тая, ходжите са ни същите ;)

Прав си ... слава на Тангра!

Нашия беше почти заспал на всички церемонии! Какъв е бил Патриарх Кирил нямам представа, но в момента е Патриарх на една от най големите държави в света! И едно тъпо същество като Валери Симеонов няма право да го обижда! Този световно неизвестен, който реже лентите на тоалетните по морето, ходи по заведенията да им следи звука, а в същото време има записи къде се забавлява той и то със силна музика, нямам думи! Това е на принципа "крадеца вика, дръжте крадеца"! Дебелия Пеевски иска закон за медиите, ама държи 80% от тях, седи в парламента -опс, него почти го няма, въпреки, че ние му плащаме заплатата! Но така е, докато избираме партии, а не хора ще си страдаме!

Къде са тия хора да ми ги покажеш. Ако от изборите зависеше нещо, те щяха да ги отменят. Избори не се печелят, избори се купуват.

kerelov@poshta.net

Кога истината стана обида? Кога Църквата започна да се меси в светските дела и да дава оценки в ЧУЖДА държава вместо да изкаже благодарност на същата държава за писменост и религия? А това, че руския патриарх е ченге го знаят и децата.

мижитурко стига си стенял ако правиш нещо прави-разтурай тая тъпа коалиция и гледай сеир,или така си прикарваш и некое левче?????

Тази партийка какво прави в България? Хайде бегай Сидеров в Русия - какво квичиш постоянно Русия,Русия,Русия....? Писна дори на русофилите. То бива предатели,ама много станахте ,бе!

Заради подобни патриарси и "божи"служители, църквите са пусти и празни не само в Русия , но и у нас. Такива ли, като Кирчо московски ще ни учат на смирение и страх Божи. Подобни ли попски ченгета ще ни отведат към Царството Божие, Воленчо и той учил богословие, ама май неговия Господ е парата и Путин.

Само факта ,че се говори по тази тема,означава че в БГ са останали адски тъпи хора! Идва едно ченге в попски дрехи ,казва ,че е огорчен и ние започнахме...? Подмини го с безразличие и така ще го убиеш! Сега пеброяват в горите зайците и русофилите!

Уважаеми Ами, ами помислете малко, България е спасила донякъде 48 хиляди евреи и какво правят те сега- по повод и без повод споменават и благодарят,всяка година и при всяко споменаване на България... Колко човешки жертви сме дали за спасяването на нашите евреи, нула! Русия при всички условности с хиляди, хиляди жертви е спасила, възстановила цялата наша нация,нашата държава всичко наше българско ... и какво правим сега ние българите за разлика от евреите, всяка година, всеки месец, всеки ден, всеки час всяка минута някой българин говори против Русия,против властта в Русия против всичко руско /с изключение на руската култура разбира се, само за да не ни помисли някои за бедни духом, а не сме ли?/ и повечето журналисти и ново пръкнали се "историци" събират "аргументи" и доводи как сме щели сами да се освободим от турско робство, о не, робство е нямало, щели сме да се освободим от "османското владичество и аха да го направим, АМИ руския цар воден само от имперски амбиции взел че обявил война на Турция, не само това ами и спечелил войната, нооо с решаващата помощ и човешки жертви от други държави и народи /"е жертвите от страна на Русия са най много" снизходително споменава най историкът Бойко пред Руския партиарх/ и т.н. и т.н. Е уважаеми АМИ, ами къде са евреите къде сме ние, не мислите ли че вече сме смешни с това болно раболепие пред актуалния ни "освободител"... и врабчетата ни се смеят. Ето това уважаеми АМИ е огорчило и то основателно, струва ми се, Патриарха на Русия, защото го боли за човешките жертви от неговия род и безсрамната неблагодарност или винаги някаква условна българска "благодарност "

Наистина ли Сидеров се изживява за някакъв фактор в тази държава и горко на този народ, който го възприема сериозно, този смешник.

Джамбазки е избран от ББЦ и Бареков защото ВМРО са един файтон Хора ! Скоро са изборите за ЕП и ще види ЕП само от тротуара ! Щом не целуваш ръка ще целуващ 00 ! Времето е с нас -АТАКА !

Несериозно е фен на атака да говори за "файтон хора "

Защо никой не пише за Казуса Одрин , където Българския Консул е решил да не празнуват 3 март Освобождението на България от Турско Иго с което показа че е Турско мекере -резняк !

ДАНС трябва да провери тези които са против Русия ,да не са Турски мекерета ,щом Ердоган говори открито за братята от Кърджали и тези са помощници ! А тези Изроди които са плашили Негово Светейшество Патриарх Кирил ,са записани имената и вече ще има лубут ,четете криминалните съобщения ! Волен Сидеров се върна при нас !

ДАНС кога най сетне ще се захване със Болен и да го разследва откъде са му парите за партията и телевизията, кой го храни и му държи каишката на това псе.

Този джамбазки лява резба ли е?

Джамбаски е Соросоид ,ояде се ! Как парата изменя Джендарите ! Сдружение с Далаверов ,ще видим колко открадна от Граничната Ограда Далаверко , най-скъпата Ограда за километър в Света ,Гинес да я запише !

За него не знам , но един белокос дядка пусна голи снимки с джендърски привкус ;)

какъв защитник си има руския пеедераст

Особено ревностният защитник на руските интереси в България Волен Сидеров се изцепва пак. Бравос Воленчо! Ама май ти плащат в долари?

Един от управляващите е руско мекере,най главният меркелско мекере,А КОГА ЩЕ СЕ РОДИ НЯКОЙ ДА ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ.Досега все някой се мазни на чужди държави

Уви, прав си. А иначе, този политик може и да се е родил, ама няма как да разберем :)

Русия Освобождава България. А ако е имало войници от Полша и Финландия, това е защото така е искал Руския цар. По време на Турското робство, турците са отвличали българи за да ги правят турски войници- еничари, но никой в Европа не казва че България е нападала Европа. Русия е Държавата, която ни освобождава, а тия които се отделиха от Русия като отделни дъжави, са като предатели, като Пучдемон...Но Полша опита да Освободи България през 1444 г, когато Владислав Варненчик губи от турците при Варна..

Естествено, че ще се отделят от Русия. Кой е луд да стои в мизерията с 7800 рубли заплата и да смуче перилни препарати.

Кайчо,даваш акъл за образованост,а пишеш "унЕвИрситет" - май нямаш и основно образование...

Сидеров съветвал Джамбазки: "... да помисли известно време на кого служи и за какво. Държи ли го някой с нещо? Изпълнява ли нечия поръчка? " Хайде Воленчо да отговориш на същите въпросчета, а?:)))

Да идва най-сетне Ердоган ида си вземе територията, че тука само олигофрени и чалгари останаха. Егати балканската своляч, ако не лапат рушки писки, то ще лапат хамерикански. ПатреОти, братушки, уруди, мрете всички бе!

Благодарение на Руското финансиране този ИДИОТ е политик ! Няма място в БГ този ниско интелигентен субект ! Час по-скоро си тръгни от БГ.

Не знаех,че има толкова подставени лица или тролове тук ! Лека вечер на всички добри хора !

Има, има. Русия плаща много за пропаганда.

не са държавни мъже. Жалки и недостойни са. Народа не изпитва към тях никакво уважение.

Изглежда Волен е закъсал с парите и "заработва" нов транш от кремълската банка.

ЗАШО Наполеон отиде към Москава, а не тръгна да превзема Истамбул? Защо някоя дръга голяма Европаейска държава нямаше интерес да воюча с Турция и в карйна сметка да се оттървам от полумесеца на ятагана? Да бяха имали, но НЯМАХА и ВИНАГИ бяха против освобождението на българите.

А защо Русия не е освободила България при предишната руско-турска война 1830, като толкова са се били загрижили за славянските си братя?

До кога ще се караме заради чужденци? Тъпо племе сме и това е!

След като през 1913 г. година Русия организира поредният заговор срещу България и страната ни е нападната от довчерашните съюзници Сърбия и Гърция, а впоследствие и от Румъния, българският етнос изживява първата голяма национална катастрофа. През 1912 г. коалицията от балканските държави България, Сърбия, Гърция и Черна гора обявявя война на Османската империя. България свиква мобилизационен резерв от 714 000 човека. Повече, отколкото останалите съюзници взети заедно и изнася на плещите си войната, спечелена с общи усилия. Нежелаейки да допусне образуването на голяма и сплотена българска държава, руската дипломация организира поредния си заговор срещу България. Още по времето на войната, веднага след първите български успехи, Румъния , подкрепяна от Русия, предявява искания към България за териториални отстъпки като компенсация за очакваното българско разширение в Тракия. Да припомня, че съгласно цитираните по-горе документи, които съм приложил тук: link , цяла Северна Добруджа, населена с българи, е предадена на Румъния още през 1878 г. като компенсация на това, че Русия анексира Бесарабия. Големи части българска плът Пиротско и Нишко са разкъсани от тялото на България и подарени на Сърбия, а Беломорието, Южна Тракия, Родопите и Македония умишлено са оставени в пределите на Османската империя.

боленчо, ти ли слагаш минусчета бе, мамин златен жълтопръст?!

Какво е било след 1878 е извън темата. Европейските държави Англия, Германия, Австроунгария, Франция искаха да запазят Турция и да НЯМА България. България възкръсна на картата вследствие на войната 1877-78. Сърбия взе Поморавието, Ниш, Пирот, Румъния - Северна Добруджа. За какво да им благодарим, тези две държави ДОБРЕ ОСРЕБРИХА участието си във войната, а Сърбия - тяхното участие е символично! Основната тежест от войната понесе армията на Русия, такива са фактите.

JMM®

Не лъжи !!!

НЕ РУСИЯ, ДРАГИ ИСТОРИКО, А ЛЮБИМИТЕ НИ ДНЕС АНГЛИЯ, ГЕРМАНИЯ И КОМПАНИЯ СА ПРОТИВ СЪЩЕСТВУВАНТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕТНИЧЕСКИТЕ Й ГРАНИЦИ! КОЙ опита да организира въстание на мюсюлманите в Родопите 1878? Английски офицер на специялна мисля. Моят прадядо е участвал с Петко Войвода в потушаването на тези бунтове, БУНТОВЕ организирани от един английски офицер, ГНУС ме е да спомена името му.

Хубаво е ,че си историк,но дано нямаш диплома за това от нормален уневирситет,защото лошо говори за преподавателите ти.Ти опеделено не си завършил,а иначе вече в интернета(далеч съм от мисълта,че ще идеш в библиотека) има качени спомени и дневници на участници от времето и на Балканските войни и от Първата Световна Война.Така ,че прочети и тогава пиши