Укрепват Голямата базилика

Строителството на Голямата базилика, започнало с изграждане на зидовете отстрани в края на миналата година, продължава с усилени темпове.

Обратно в новината

Коментари - Укрепват Голямата базилика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как си разпределят дежурните 80 % от 15 млн бюджет ? Между шайката и корумпетата от Америка за България ? Преди време ги бяха сгащили с отчетени над 2,5 млн за ремонт в една единствена аула в СУ. После за друго, сега са се сдушили с Пловдивски крастави магарета. Услади им се с Малката Базилика, излязоха сухи от водата там и сега вдигнаха мизата.

Че и нахитряха - пускат димни завеси с кандидатствания пред Юнеско :) Интересно защо неглижират Синагогата, на антисемити ли си играят ? И не я включват в кандидатурата? Включват към двата храма - Тракарт, вместо трети храм. Или просто интересът клати феса ?! А се правят на умрели лисици ведно с Министерство на културата ,че Тракарт си е в естествен комплекс с онези скандално продадени декари (чрез игрички с банкстери) от другата страна на уличката водеща към Понеделник пазар откъм бул. Борис Трети Обединител. Защото са част от една и съща сграда, не за друго :)

Можеше да се измисли нещо и улицата да остане - например като мост над базиликата.

Голямо въображение имате - няма пространство за това а и идета е да е красиво за да привлича туристи :)