Руски туроператор отменя превози до България

Руският туроператор "Матрьошка тур" съобщи, че съкращава превозите си до София и до скикурортите на България, предаде ТАСС, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Руски туроператор отменя превози до България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир.бг, благодарности за възможността да следим новините чрез вас, но старайте се повече да поддържате реномето си. В случая, заглавието е напълно подвеждащо и поднесаната информация звуча просто идиотски...

Колкото по-малко нагли блядове в България , толкова по-добре !

Егати новината! Важно е да присъства думичката Русия, пък каквото ще да пише...

то и без това тука времето ще е предимно кално и облачно, така че туристите нищо не губят...

Китайците как го нанизаха на пияниците с ватенки. Никой не ги бръсне за слива мурзилките.

Правилно ! На нормалните хора не им е интересна васалната на краварите пуделска територия, която от гъзене на запад губи от прекрасната си самобитност !

Частен руски тур-оператор си има проблеми и отменя полети. В резултат на това прегладнели "български" тролове в очакване на някой цент ще строшат клавиатурите да дращят против Русия.

Нека мрът от глад!

Ей, много сте гадни! Човек не може една обикновена пропагандичка да врътне на спокойствие днес. Гадове!

мир и любов за теб,за боико дебелия банкянски майсъл,ковчег и бели лалета

що, ти да не си кашчей безсмъртни? отвори, виж кой чука на вратата ти!

защо Туи , Некерман , Томас Кук не отменят полети от и до България или докъдето и да е , не изоставят гражданите си по летищата , ама нали вожда им на руснаците каза - само от наши фирми ще се купува и пътува и ..... няма как ще се виси по летищата и гарите.

СКОРО ЦЯЛАТА ПОМИЯРСКА ПУТИНСКА ДЪРЖАВА ЩЕ ФАЛИРА, ВИЕ ЗА ЕДИН ТУРОПЕРАТОР СТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ.

Ще и е за пръв път от 1997ма година насам. Само дето нефта вече не е на цените от тогава. Това не попречи обаче на Москва да подари шест милиарда долара на Мадуро, за да го крепи на власт във Венесуела.

От всички познати българи които идваха на ваканция това лято в България чувах само едно- по- добре да платя билета на мои близки да ме посетят отколкото да ходя до България. С всяка година става все по- зле. Предполагам, че не са лъгали защото в думите им се чувстваше огорчение.

Глупости. Глупости. Глупости.

А В РУСКИЯ КЕНЕФ СТАВА ВСЕ ПО-УБАВО - СМРАД И МИЗЕРИЯ.

ооооо, българи са идвали на ваканция в България, и са разговаряли за това с един русский мало.умник?? колко трогателно!

Ако Норвегия е Русия, а аз българина руснак, то явно има нещо сбъркано в главата ти- виждам го всъщност и по други твои коментари.

Откакто влезе в казармата, нещата се промениха драстично. Няма да познаеш европейска България, като се върнеш. Ако те пуснат де.

се е взела за глобъл оператор. Нема как да надскочи ръста си.

Просто в страната има сериозни икономически проблеми, стандартът на обикновения руски гражданин пада и с това покупателната способност.

Пада стандарта на германеца, който търпи огромни загуби заради ембаргото на бизнеса с Россия. Руснака си е добре. Даже цъфти, защото заради ембаргото върви собственото му производство. :) Или поне така ни убеждават русофилите и официална Москва.

Масово руснаците почиващи в жилища на други руснаци, пазаруват храна на едро от Lidl, или Метро и не ходят по българските кръчми.

В тези вериги работят българи и плащат данъци в България. Пак е кяр. А и как да ги обвиняваш милите руснаци, че виждат пуйки отвсякъде, вкусни колбаси и изискани сирена, когато в калната Москва има хранително ембарго, а рублата е срината до земята.

Ти кой си, да не обичаш руснаците ве? Я веднага се поправи! Русофоб с русофобите! :)

не им остана нищо за губене

А говедарите в личен план отдавна са фалирали. 60 000 000 се хранят в социални кухни с купони.

17,5 милиона са официално обявените от властите, бедни и бездомни русняци в матушка.

ги храни бе нашенец?

ДИР, до кога ще толерирате анонимници да наричат България кочина, и няма да триете подобни постове?

Отговори на въпроса който съм ти поставил по долу два три пъти вече!!!!!!

Виждам, че под тази статия плебса се е развихрил да нарича България кочина, да ругае по всякакъв начин България, като твърди, че всички българи сме били слуги на политиците ни. Е- имам новина за него- плебса винаги си остава плебс, неук, необразован, неценящ образованието като начин за упражняване на по-доходоносна професия, която да предоставя отновително висока независимост на един гражданин от решенията на политиците. Абе, я да ви питам- в русия що казаха на руските пенсии- ден'ги нет, но въй держитесь, а ?:) Тези политици не са ли циници, точно като пеевски, банкянския и депесарите, а?:) Ама иначе се гаврите с България и с българския народ, като думичка не обелвате за гаврите на РУСКИТЕ ВИСШИ ПОЛИТИЦИ с руския народ- що така?;)

Изрина ли на свините или те мързи? Плебей е тоя дето уж си ляга до теб. Аз се съмнявам че има такъв де.

Слагаш ли си сама плюсчета? Отговори на въпроса колко американци дадоха под наем на други американци имот в кочината!!!!!!!!!

Отговори колко американски туристи наеха от други американци имоти във Варна и наоколо?

Ще и подскажа-нито един!

Що не питаш колко МЛАДИ ГЕРМАНЧЕТА се забелязваха през лятото по Витошка, а? Щото хлапетата бяха от СРЕДНАТА КЛАСА, оставяха по 100-120 лева за 1 обяд на човек в нашите заведения за хранене, после се юрваха по моловете да пазаруват и завършваха в нощните клубове! При това- не става въпрос за някакви размъкнати декласирани дроги, а за ЕТНИЧЕСКИ ГЕРМАНЧЕТА- руси хлапета на по 23-25 години, спретнато облечени и приятно постригани, с много добро възпитание и култура! Децата се чувстваха много добре и това им личеше отдалеч!

Селската кво ми сравняваш некви младежи дето харчат парите на родителите си и са дошли за два дена в София със стотиците милиони за стотиците хиляди имоти по морето купени от руснаци? Нещастница оставили 100 за обяд ХАХАХАХАХАХА това явно е непостижима сума за теб и са ти текли лигите по Витошка дето само прованса се разхожда по нея вече.

По-неграмотна статия не бях чела скоро! Весела Коледа!

Соросоидите да доведат американски туристи на тяхно място може и френски и немски да видим?!

ВАЖНА НОВИНА ОТ ТЕЛЕГРАФ: Сорос през швейцаския клон на WWF панда-кеча лично е наредил на китайчетата през ЦРУ да не се потвърдят слотовете на Руснаците за да може да пропадне сезона на Банско и да не се тълпят пред кабината за да се осуетят плановте за строеж на втора!

Руснаци наемат от други руснаци жилища за почивка в България. Плащат си почивката в Русия, а в България остава само цапаното от тях. Това е истината за руските жилища по българското черноморие.

Абсолютно вярно- чух го с ушите си от една москвичка. Детето й се беше залепило за съпруга ми, питаме я в кой хотел са, а тя ни казва, че са на гости у техни приятели- руснаци, които са собственици на имот във Варна. Питаме я - къде й харесва повече- в москва или във Варна и тя каза- в москва. Е- тогава възниква въпросът какво прави тогава във Варна, в разгара на летния сезон...Както и да е- това само потвърждава Вашето мнение.

А ти написал- а ли си някога един единствен коментар който да е верен, да не говорим за абсолютно верен? Аз не си спомням такъв.

Ама вие гагаузите сте по бетер от шопите от витоша по високо нема и от варна по красиво нема! Ти въобще ходила ли си в големи европейски и руски градове да разбереш че живееш в едно село?

Да поканят севернокорейски отличници и "мигранти" на ски!

Кво ши поканят то на половин час от Пхенян има супер СКИ курорт с 3 пъти повече писти от смотанато Банско при това за шепа донгове

Как няма да съкращава, след като вече паре нема! Още миналата година другарят Медведьев ясно заяви "Денег нет" Който е поспестил за 2-3 године шъ пътува, който не ще рупа картошка!

Затова вашите господари от зад локвата ще изпратят от богатите си пенсионери да почиват на банско ХАХАХАХАХАХХАХ

да бе,по малко престъпници друг път,само като погледнеш кой е на власт,а за пияниците си имаме достатъчно инглези на социални,дето и прасетата се срамуват от тях

Товарищ Путин подписал онзи ден закон, утежняващ в пъти наказанията за живодерство.

Руснаците са четвърти или пети по брой туристи в България.

Е как не са номер едно? В традиционно приятелска страна.

А кои са първи - краварите ли?! Ако не са руснаците по Черноморието местните ще дупят супата!

руснаците са поне на 11 място! не ми се пише , затова ти пиши посещение на чужденци в България и чети!

Не бе объркал си се 28 ми са даже 30 ти. Глупак.

Кво ли ще правят ся алчните акули от ПИБ и хотелиерите?! Тоя втори лифт нема да им върши работа начи

Работата е ясна, хората са купили почивка в България, вместо това им предлагат Израел, а най-вероятно самолета ще ги разтовари в Дамаск в пълна бойна екипировка

Не бяхме ли вече врагове с тях и защо тогава плачете. Сега ще очаквате туристи от братските Америка и Канада дето премахна визите но май там нашите гольовци само чиниите могат да мият и да отпушват онези ..... мръсните канали.

Не ние мразим руснаците. Руснаците мразят нас.

ако трябва да мразят някой то това е росица и боико дарителя на кучета на путин и като цяло цялата гейберска пасмина

Вероятно около 70% от българите са русофили. Но това което се вижда са провалени руски проекти със сериозни загуби за тях (и за нас). + Демонизиране и постоянно повтаряне че Русия ни е враг и как трябвало да се пазим от руската агресия... Руснаците не ни мразят, просто ни игнорират. Отделно тези които знаят история ни презират, с основание.

прекрасна новина! по малко нагли шумни и пияни русские, повече нормални хора!

Да видиш англичанчетата как пият. ѝ носят по-малко пари от руснаците. Е , толкова им стигат социалните помощи от държавата. Да дойдат тук да се напият.

ми да видя, саше, що да не видя?

Нормални като шведа който ритна българката, нали?

не! като ония русский дето закла детето и го навря в куфар!

Ще умра от смях. Хората искат да идат да си починат, а те им предлагат да идат на военни действия в Изрел. Страхотно.

Е не ! Ще ходят на Банско да ги цаката чубаните с измислените цени! За жалкото им обслужване !

Китайчетата хитруват. Искат да си пласират ,,старото сакe,, там!?

"Бедните" от санкции руснаци са на почивка на другия край на света. Голяма част от българите не могат да си позволят 3 дни в съседна Гърция.

Тази сабахлян тука нема никой. ЗАТВАРЯМ кръчмата.

Дай сметката и гаси лампите.