Тийнейджър взриви мощна бомба в градинка

16-годишен младеж взриви мощна самоделна бомба на детска площадка в парк "Монтанезиум" в Монтана. По случайност няма жертви.

Обратно в новината

Коментари - Тийнейджър взриви мощна бомба в градинка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

извинявам се много за миналия коментар несам разбрал то4но мислих 4е е градина с трева голяма но !! извинявам се много NACAB NOT ALL COPS ARE BUSTERS !!!!!

хора ако е нямалко никои на площадката кво искате ве бахти ACAB !!!!

VSEPAK NEDEITE PROBVAITE TEZI NESHTA ZASHTOTO SA MNOGO MNOGO OPASNI!!!!!!!!

EEEEEEE AKO ISKATE DA SI NAPRAVITE TOLKOVA MNOGO BOMBA VZEMETE 1 KG.AMONIEVA SELITRA IQ NAGREITE DO 550 GRADOSA PO C EDNA 6EPA PRAVI KRATER 5 METRA PRETSTAVETESI 1KG.MVOGO E OPASNO I NEGO PROBVAITE.AMONIEVATA SELITRA E ISKUSTVEN TOR I Q PRODAVAT PO4TI NA VSQKADE

tova moche ne e mnogo umno e pa chak takava bomba

spirt i amonieva selitra 3-to klasna bombichka s moshtnosta na zevs (ot po golemite )

evala...i az iskam da si napravq bomba ama nz kak i ot kakvi elementi ;(

Почти няма индивид ит мъжки пол, който в тинейджърските си години да не се е занимавал с подобни пиротехники. Но нека направим разлика между болтовете с настъргани кибритени клечки, димкине от вестници с амониева селитра и бомба в тръба с бикфордов фитил. Колкото и да са опасни миниумките и болтовете едва ли могат да се използват за атентат, но почти птофесионален взрив..... Дне е било в парка, а утре може и да отлети покрива на някое даскало или къща.

Az imah edin sau4enik koito be6 su6to piromaniak i ima6e slednia slu4ai v garaja. Napravil niakakva smes na edna masa, otdelil malko za proba i se obarnal na 180 gradusa na drugata masa. Zapalil smesta za proba i hvarlil kle4kata kibrit zad gurba si pri koeto ot vzriva zad nego se be6e obezobrazil i edvam go zakurpiha sled niakolko sedmici pak prili4a6e na 4ovek..Ta niama lo6o 4e niakoi hora dobrovolno se osakatiavat no pone da ne pri4iniavat ni6to na nevinnite hora..

tozi park Montaneziuma,tam vinagi e pulno s malki deca,koito se uchat do hodiat...

брейййй, голема ще да му е била мощността, щом се е чуло чак до София :)

Пичове, ако има бургазлии тука, сигурно си спомнят един случай отпреди 25-30 години. В Славейков едпи пишлемета бъркали цяла кофа с миниум и бял бронз. Ама понеже трябва и акъл, сместа гръмна и проби плочата на първия етаж. Май още ги събират. Та мисълта ми е, мислете малко, всеки от нас е правил простотии, ама чак пък толкоз.

Mladejite opredeleno ne sa prestupnici , ima nyakakvo mislene v nasoka bezopastno vzrivyavane.Tuk ima po skoro yasno element na opit da budesh interesen, da se pokajesh .

Съгласна съм че управниците ни са абсолютни боклуци и некадърници, но КЪДЕ СА РОДИТЕЛИТЕ ? Като че не виждаме как се развива държавата, та ще разчитаме на нея. Всеки трябва сам да се оправя. Да се погрижи за детето си - няма кой друг да го направи. Къде са спали тези родители, та чак в дома на момчето са открили взривни материали /или заедно с децата гърмят, защото съм виждала такива работи/. Да предположим, че навън няма как да ги наблюдаваме децата /макар, че и това е спорно/, но и вкъщи да незнаем какво правят - незнам какво да кажа. Да не говорим, че детето може тежко да пострада, и друг да нарани - тогава какво ще правим. Тогава ще се сетим, че е трябвало да ги наблюдаваме и контролираме. А иначе децата си гърмят по цял ден, та даже и в училището.

Цялото ми детство мина в правенето на всевъзможни самоделни гърмялки и бомбички от какви ли не материали.Като почнеш от карбид и миниум +бял бронз,та стигнеш до барут от кибритени клечки и каменарски взрив.Сега съм ловджия и ми е жал да застрелям дори депутат.Тогава просто ми беше интересно да дигна олелия и пукотевица,без да се замисля.че мога да се самонараня или да пострада някой друг.Истината е ,че на 16 години отдавна бях загубил интерес към този вид детски тероризъм.Този юнак е за яко дърпане на ушите.

Нека още дават американските боклуци по телевизията..Има ли техен филм без убийства,наркотици ,насилие и секс ?? Всички техни пороци се дават по нашата телевизия като научно популярни филми... И после защо расте такова поколение ??Защото се възпитават от такива предавания .Сега синия екран замества мама и татко,когато са на работа..Е ето сега резултатите..

Топчето пушна! На оружие братя! Непред към парламента да ги опуцаме!

ПРИ ТАКИВА СЛУЧАЙ, ТРЯБВА ДА СЕ ВИКА НА ПОМОЩ, САМО СУПЕР ЛЮБО И МОЯ МИЛОСТ !!! КАЗАХ !

Какво да се очаква от такива управляващи!?БАндите раждат бандити! Тая мафотска власт е способна на това!

прав си пич...точно такваз откачалка и аз бях...ем даже по- голяма....бомбите ги правехме големи...по 3-4 кила...ама само за нова година...и уж внимавахме...

сега ако го осъдят тва момче на 6 години затвор ще е триумфа на българското правораздаване.Макси получава условна присъда(уби един млад човек и вкара втори в кома),замислете се,накаде отиваме?

С какво друго да се похвалите, освен това, че сте правили бомби,малоумници такива.Сега пък американците виновни, а за празните ви кратуни те ли са виновни, депутатите ли или слънчевите изригвания.Жените в тази страна блъскат като луди, на гурбет даже тръгнаха, а комплексарите ни се чудят по цял ден каква простотия да измислят между 2 ракии.Пълни нещастници...

Ми кво толкова кадърно е детето просто енергията и ентусиазма му трябва да се насо4ват в правилна посока. Едно време имаше крьжоци ............

Те полицаите по това време са на кафе /аванта разбира се !!!/, ами хлапето дето е заснимало инцидента е свършило тяхната работа...

До европеец: Ти знаеш ли, че в рус изнасят калашник през оградата... и ... можеш да си го купиш за едното нищо рублейки... А???

Трябваше наоколо да има 100 - 200 депутати , че поне да има една добра новина за деня

Глупости говорите като малък и аз съм правил бомбички кви ли не аломиниум бронз даже и от 2 болта и винт пълниш винта с барут от кибрит от двете старани с болктовете хвърляш го в някоя стена доста силно гарми а болтовете фръкват в 2 посоки с голяма сила може да убие човек никой даже забележки не ни правише и да това беше по бай Тошово време :)

Абе аз съм взривил не една и две бомби. От няколко грамови пиратки или миниумки, до рекорда ми от буркан омния (800 мл.) самоделен чер барут или гърмеж с кофа карабит. Особено това с карабита беше супер, кофата излетя на поне 10 метра. Само дето никой никога не ме е хващал. Нито мен, нито някой от приятелите ми. Просто тези неща се правеха не в градският парк ами в доста изолирани полигони. И да направеха обиск в къщи щяха да хванат .... просто щото на първо място се криех от родителите си и всички, които можеха да им кажат. Това което поразява в случая е пълното безочие и наглост на тези опити - правят се демонстративно.

Това не е просто глупаво дете, а член на Ал Кайда, което трябва да бъде стъпкано с цялата строгост на закона.. за кокошка няма прошка в страната ни.. Оставете тийнейджъра - той ще изяде достатъчно бой от баща си, а обърнете внимание на истинските престъпници.

Браво!!!..ама да ходи да я сложи пред народното събране!!

НЕ Е БИЛО СЪЩОТО. МИЛИЦИЯТА СИ ГЛЕДАШЕ РАБОТАТА. ПАТЛАНГАЧ ДА ПРИТЕЖАВАШ - БЕ ОПАСНО. КАК ГО ПРАВЕШЕ, ДЖАНЪМ, ЧЕ ЗНАЕШЕ КОЙ ХЛАПАК НОСИ ГАБРОВСКА ЧЕКИЯ В ДЖЕБ!?!

Значи правим веднага диктатура и тебе те слагаме за вожд.

Точно така! До 6 години затвор за 16 годишния, макар и никой да не е пострадал от взрива! И никакъв затвор за Стависки, разбира се. Държавата е най-големият престъпник. Тя създава престъпниците по-бързо, отколкото ги заловява. Бенджам Тъкър

Във всички семейства, където родителите пият, бият и се малтретират помежду си, израстват деца, които ядат толкова бой, че и те самите искат да бъдат по-силни от някой. И понеже няма пред кого, те или посягат на по-малките деца, или измъчат животни или правят подобни неща само и само да покажат колко са велики. Всъщност те са едни опасни страхливци, които търсят да извършат същото, които техните родители пряват с него. Това е начин да покажат, че и те могат нещо, та макар и да бъде зло. Това са нашите изродчета, които рано или късно ще посегнат и на родителите си, но ще изчакат да станат стари и безпомощни, за да им го върнат. За такива деца държавата трябва да има специализирани заведения, където да ги поемат и при най-строг режим да им потърсят отговорност, защото това са издънките на нацията. Не се изненадвам, че държавата не взима строги мерки, защото почти половината нашите избранници в парламента имат проблемни деца, и подобно решене ще рефектира върху самите тях, а на тях им се седи още дъъъъълги години надържавната софра, чиито сметкиплащаме ние, народа. Апелирам към намаление броя на депутатите на 60-70, да истанат само чистите и доказалите се като такива. Останалите - вън. Те си изведоха децата навън, а сега вече започнаха да взривяват народа.

Браво на полицията в Монтана, много бързо откриха извършителя

Едно време като не е имало кино, пак е било същото. Че и по-зле.

Не зная тези деца накъде отиват-няма ли за тях спорт или нещо добро да направят?До кога ще слушаме само за глупостите им,нека тази енергия я използват за нещо разумно!Но родителите им са заети с ежедневните си грижи и не обръщат никакво внимание дори не разговарят понякога с децата си!Много агресия и злоба се събра в тях!!!Добре че няма жертви!

И какво излиза? - т.н. демокрация събуди най-ниските страсти на хората........

ДО WRC , Правехме простотии то се знае , но беше по-интересно да пушиш в парка и да пиеш бира , като избягаш от час, или да свариш дневника на класа в казан отколкото да осакатиш някой. И най-важното имаше къде да се играе на футбол , баскет , демек да се спортува.

Къде е училището ли???? Няма училище, няма учители - всички заминаха в ЕВРОПА, а другите станаха шофьори. Сега си сърбайте попарата, драги родители. Учете си сами децата, щом като не обичате стачки. Като не виждате по-напред от събота вечер така ще е!

i az navremeto praveh bombi ot kaliev permanganat, aluminii na prah i siara. sled tova zavarshih himia, i veche ne pravia bombi.

E 6to v gradinka be bace - da q be6e vzrivil v narodnoto sabranie 6te6e da stane6 2-riq Levski

За сведение мога да ти кажа че такива бомбички си правехме когато бяхме деца отдавна по Татово време, когато по телевизията даваха предимно съветски филми, в които също имаше много насилие защото много от тях бяха за Втората Световна Война. Познавам един от махалата на село който е мой връстник и тогава бяхме деца. От игра с такива материали имаше откъснат пръст на едната ръка.

Ако от американските екшъни се променяше съзнанието то всички дет сме израснали около средата и края на 90-те трябва да сме убийци. А не сме - тази роля е отредена за израсналите след 2000-ната и сега.

Абе аз не знам дали е правилно ясно че не е да се правят бомби и взривяват. Ама какво полувината в този форум се правят на честни. Като деца сигурно и вие сте правили бомбички от болтове, крали череши, палили огън, убивали гълъби и котки... ама станахте хора после.

Това момче няма ли родители!!!!! Те са виновни!

Терорист :)