Родители протестират срещу присъдата на Митьо Очите

Националното обединение на родителите "Антидрога" (НОРА) заяви, че присъдата за бургаския наркобос Димитър Желязков-Митьо Очите е неприемлива и неадекватна.

Обратно в новината

Коментари - Родители протестират срещу присъдата на Митьо Очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

emi tvae koito ne mu haresva. Da si gleda rabotata.

kam sajelqva6tata,4e jivee v bg.narkoticite ne sa samo v bg,po evrova 5 pati pove4e.zatova po dobre si stoi v bg,az sa6to sam protiv narkotici,no za ostanaloto 6t si premal4a ,pak kakvoto i da kaja ni6to nqma da se promeni

okoto e maniqk

Mitjo ochite e nevinen!:)))

Полицията знае за 90 % от диларите на ХЕРОИН в София имам прияател които беше продрусал жестоко преди 4 години и започна да краде ханаха го и в софиииско градско му показват огромен каталог със снимки на дилари тои им показва от кого купува и няма проблем те го познават ништо ново (плащта си диларчето)човека продалжава да работи двама хубостници от същото ведомство му предлагат да продава ХЕРОИН ЗА ТЯХ .Какви награди кви пет леВа полицията покровителства продажбата на ХЕРИН80000 се друсат с хероин в България ДАЛИ 15 % ОТ ТЯХ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ КЪМ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ?

Защо трябва да се награждават прокурори затова,че са си свършили работата-та нали данъкоплатеца за това им плаща заплати?.......Или се получава така :Получаваш ежемесечно заплата за присъствие на работа , за да я свършиш -получаваш бонус НАГРАДА!!!!

AZ GO VIKAH,VIKAH, AMA OSHTE NE MU SE IDVA PRI MENE.IMA OSHTE MNOGO RABOTA DA SVARSHI.PAK I OT ZATVORA NE E LOSHO DA J VARSHI.

Ima li smisal ot komentari? V Balgaria se pravat samo experimenti, i to samo anti,anti i samo anti,za smetka na istradalia ni narod. Zapadnite darjavi sa zaeti sas izgrajdane i podobrjavane na vsvoja na4in na jivot ili sas podmazvane edna na druga,a v Balgaria opitite za vsi4ko anti 4ove6ko prodaljava- i to uspe6no!!!!

Време е ние да раздадем правосъдие - по Крумовски...

Като няма доказателства - какво прави все още в ареста. Може и да няма, но това само доказва некадърността на разледващите органи и прокуратурата. Във всяка клюка има известна доза истина, а щом Очичките е известен в цяла България, значи има нещо верно. И какво се оказва - ще лежи една година, за това че е убил най-малко 70 деца, без да броиме родителите им. НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ НОРА.

Целият процес бе пародия!!!! С едно покаяние се разминава загубата на всичко. Но дали ще му се даде да зъдържи или върне позициите?? Дали ще доживее празненството по случай завършването на основното образование ... дай Боже ние да доживеем, да играем хоро на сватбите на внуците ... в една вече цивилизована държава .....

Я си стой в града с 15 милиона и не се бъркай в БЪЛГАРСКИТЕ работи, гнидо емигрантска....плъхо скапани, избягахте от България, а сега и акъл давате на нас, които живеем, работим и си плащаме данъците в БЪЛГАРИЯ....сиктир.. са за бесене и рано или късно това ще се случи....

АБЕ ХОРА НЕ СЕ ЗАНИМАВАИТЕ С МИТЪО. ИЗЛЕЗЕ ЛИ ОТ ЗАТВОРА И Е МЪРТЪВ. МАФИЯТА ЩЕ ГО ПОСТАВИ НА МЯСТО. ЛОШОТО Е НЕГОВИЯ БИЗНЕС Е НАСЛЕДЕН ОТ ДРУГИ. ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ БИЗНЕСА С ДРОГА, А НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ПРИСЪДАТА НА МИТЪО

Разберете, хора, че колкото и да се възмущаваме срещу Митьо Очите и присъдата срещу него, нищо няма да променим. Цялата тая работа с влизането на тоя образ в затвора е нагласена, за да не отиде на друго място, от което вече не се излиза. Както знаете - празно няма. Става преразпределение на територии. На мястото на един наркобос идва друг. Има ли значение как ще се казва той? Важното е, че ще продължава да трови децата. В Бургас и навсякъде. И в другите градове има деца. Единственото спасение за родителите е да говорят открито с децата си за тая напаст наркотиците. Друг начин няма. Ако децата знаят до какво води наркозависимостта, няма да могат да ги прилъжат да опитат.

ВЕЧЕ НЕ МУ ВИКАЙТЕ ОЧИТЕ ЗАЩОТО ОТ ВАКУМА КОЙТО СЕ ПОЛУЧАВАШЕ ОТ ЗАД ОЧИЧКИТЕ ХЛЪТНАХА.

Присъдата е напълно неадекватна ,несправедлива и незаконосъобразна. такова престъпление трябваше да получи 15 години и конфискация на имуществото. Той е забъркан и в убийства включително. Законъ има няколко функции: наказание,превенция, и справедливост. С така постановената присъда тези функции не се изпълняват. Всеки наркобос ще знае,че каквото и да е направил ще може с някакви си 4 години да се откупи. Просто в България правораздавателната система не изпълнява функциите си в Държавата. Това е истината. Децата на България,които са изтровени с дрогата и съсипаните техни родители така ли са оценени? Не,това просто не е правосъдие. Прави са от Брюксел за оценката на правосъдната ни система. Тя определено не работи.

към Вергил:абе,човек,ти човек ли си или какво си?Ти деца имаш ли?Съмнявам се!Май мозъка ти е болен точно колкото и на Митьо очите.Как може да обвиняваш родителите,че децата им са станали наркомани,ти изобщо знаеш ли как се става наркоман.Ти как би предпазил детето си ,ако имаше такова-сигурно ще го затваряш в къщи по 24 часа в денонощието,ще му наемеш частни учители,ще му забраниш достъп до негови връсници и какво?-до кога?Айде като толкова знаеш за възпитанието на децата,дай ни съвет как да си предпазим децата,че и аз имам дете и колкото повече чета и умувам по въпроса,по-страшно ми става и се моля само Бог да предпази детето ми от дрогата,защото аз и съпруга ми сами не бихме могли!Моля и ако има родители преживели този проблем също да ни посъветват,защото проблема е сериозен и всички сме застрашени!

Европо, като вряскаш за борба с корупцията у нас, това, Митьовото, не е ли корупция? Как иначе щеше да му се размине 10-20 години ефективна присъда? Това е предумишлено престъпление - да трови децата с наркотици, за да си угажда на гъза - да си вози задника в скъпи коли и да живее така богато, както не е заслужил. Съдът го изкарва просто заблудена овчица. Присъдата му е като на някой, у когото случайно и за първи път са намерили една доза, та заблудило се момчето. Присъдата на Очите не отговаря на престъплението му - разпространение на наркотици, организирана престъпност. Европейският съюз ни е нарочил за корупцията, обаче си затваря очите за ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ в България.

Тва движение да не се прави на интересно че са обречени от самото начало.Да не се правият на полацаи и прокурори че битката е изгубена още от както са измислени наркотици.Да гледат към подрастващите и да ги образоват малко до какви последствия води употребата на наркотици.тва трябва да е техното призвание кви са тия актове на вижте ни ние сме голяма работа от тяхна страна.май повече искаме да пишат за нас от колкото да правим нещо по въпроса изобщо а?

В действителност опуленият мафиот е осъден на смърт,но присъдата ще се приведе в действие по-късно,като излезе от затвора.Ще видите,че няма да изкара и една година навън и той си го знае много добре.Лошото е,че на неговото място ще дойдат други.А на родителите -постарайте се да прекарвате повече време с децата си,създавайте в тях интерес към заниманията със спорт,танци,чужди езици и т.н.Сдружението против дрогата нека бъде по-активно,да инициира подписка във всички градове,няма родител,който не би се подписал под нея,да търси контакти с чуждата преса .

Незнам какви доказателства са нужни-и децата в Бургас знаят кой е Митьо Очите.По дискотеките повечето охранители продават неговата дрога.В Бургас е по-лесно да си поръчаш пликче пари на заем както ги наричат от такси,и ще ти го донесат по-бързо,отколкото ако си поръчаш аспирин.За какво повече да говорим?

Тая тяхната сделка мирише от всякъде. Предполага че до месец ще е на такъв облекчен режим, че ще може да си движи мръсния бизнес и от затвора, а пък гостите на Шератон ще му завиждат за обслужването и комфорта. Да не говорим, че повече по тия обвинения не могат да му повдигнат дело. Чудя се дали не са го надушили и някои Европейски служби и той сега да се крие от тях

Тая тяхната сделка мирише от всякъде. Предполага че до месец ще е на такъв облекчен режим, че ще може да си движи мръсния бизнес и от затвора, а пък гостите на Шератон ще му завиждат за обслужването и комфорта. Да не говорим, че повече по тия обвинения не могат да му повдигнат дело. Чудя се дали не са го надушили и някои Европейски служби и той сега да се крие от тях

ako ne e o4ite , nqkoj drug 6te hrani decata vi s droga , 6to ne gi vyzpitate po dobre , taka 6te gi spasite , dilyri vinagi 6te ima ,

точно ще си създаде нови връзки за това време.И след присъдата готов за нови дела!

Осъдиха един,дано не е последен! Тоя в Америка през следващите сто години цигари нямаше да може да си купи.

Здравей народе! Пак се опитват да ни правят на луди! Ми, на тоя адвокатин за туй му се кихат повече от две коли паре! И на мене да ми дават толкоз, и язе че изкарам, че твойто прасе не е изяло царевицата на Пешо, а он сам си я сварил и продал на плажа! Ай стига бе! Две хубави очи... особенно едното! Та на тоя полуидиот му дадоха присъда, сякаш е ритнал куче на улицата. И ще гърмят по медиите, че видите ли, за първи път се правело такова споразумение, че такава била практиката в демократичните държави, че си признал вината и т.н.....Ами нека иде тоя кретен в САЩ и си признае вината за подобно нещо, пък тогаз да видим колко ще му лепнат! Ще си виси в high security correction center докато му изсъхнат мъдята! Пък нека майка му плаче на ляво и на дясно, че си вадели хляба от една обществена пералня, дето повече от сигурно е, че ако не рекетират околията, няма да пере и седем чаршафа седмично. А колкото до доказателствата, питайте половин бургаска околия, те ще ви ги дадат.

Parodia e tazi prisuda.Da se nadjavame, che sled 2-te godini, deto ste go pazjat ste doide i negovoto vreme-stilno pogrebenie s mnogo opechaleni.

Пазете си децата, жени и мъже! Пазете си ги сами, учете си ги сами и си ги възпитавайте на собствени разноски, без да ми искате пари от тези, които аз плащам като данъци! Ако Митьо Очите ви е трън в очите, на мен трън сте ми вие, които лекомислено бягате от родителските си отговорности и ми се офлянквате тук по форумите с разни банални претексти друг е виновен... Никой не ви е виновен! Вие сте си виновни и толкова по-зле за вас! Моите деца са чували за дрога само по телевизията, и то почти никога... И при това живеем в град, където има над 15 милиона жители и Бог знае колко хиляди дилъри! И съм сигурен, че няма никаква заплаха за нас! Наистина, живеем в друг квартал, както се казва - просто мога да си го позволя, да... Но ако вие сте си изпуснали децата, това си е лично ваш проблем! Не съм адвокат на Митьо Очите и откровено в себе си го мразя много, уверявам ви! Но не си мислете, че ако Митьо иде завинаги в затвора, дрогата ще изчезне от България. Това са глупости! Вие самите сте виновни да има дрога, защото има пазар, а пазарът сте си вие! И докато има пазар, ще има и Митьовци! Дали ще са Очи, или Тикви, или Задници,... това е маловажно! Важното е, че вие ги търпите и ги спонсорирате! Когато излизат от затвора с подкупи, парите ги плащате вие. Не аз, а вие! Така че не плачете! И си го искате, и ви се полага! И ви е хак! А аз се чудя има ли все още някой буден и умен там?... Чудя се, но все по-малко... И все по-убедено си мисля, че в обществото ни има нещо обратно, нещо наопаки. Не е виновна мафията, сама по себе си, а е виновно обществото, което я е допуснало да се развие, вместо да й смачка главата. В това отношение благодаря на всички нежни революционери, които като Зельо Зелев оставиха нещата да се развиват по чужди сценарии, но не мога да подмина и ролята на търпеливия ни народ... Нищо, и това ще понесеме!... Това е формула без край! Жалко! Защото имаше и други възможности, може би. Но за да има ефект, трябва да се действа! А не да се понася и не да се търпи!

Dobre e , 4e ima protesti ot roditelite na dezata - narkomani. Ne mojete da si predstavite ujasnata tragedija na tezi semejstva. Do tezi, koito obvinjavat roditelite, 4e dezata im sa stanali narkomani - krastete se da ne vi se slu4va...Da vijdash kak deteto ti si otiva, po-ujasno neshto njama. A na prestapnija mitjo i 100 godini zatvor mu e malko - da go ostavat na roditelite, te da go nakajat...

Тоя е за електрическия стол. Един от най-големите малоумници в града ни. Съдебната ни система пак доказа че служи на интересите на някой, но не и на обществото. Пък едва ли тоя се задържа неосъден толкова време без протекции от някой от властта.

Абе колко години искат да гние човека бе. Не е убиец не е някакъв изверг. Не мисля, че 4,5 години ефективна присъда са малко. Все пак не са много хората, които влизат за разпространение на наркотици. След като това е решено от съда тези подписки са безсмислени. Нека не ставаме като страните от третия свят, където подобни престъпления се наказват със смърт.

До АФК - не Митьо ходи ги продава тез наркотици ами децата ви. - А децата от къде ги вземат? Да не ги берат от саксиите по балконите!? До вергил - ти пък какво философстваш за проблемите в семействата, твоето никакви ли ги няма ? . Ако зависеше от желанието на родителите, наркотикът нямаше да е процъвтяващ бизнес. Затова зарибяването е агресивно и безогледно, не се подбират по произход и възпитание. А тия да нямат доказателства да опандизят организатора! И после, нямало чадър!

da vzemem da protestirame..kak moje da osadqt 4oveka na 4,5 godini...predlagam da sa 4,5 godini..uslovno! ;)

Интересно защо невинен човек ще прави споразумение с прокуратурата? А Илиян Василев е пълен некадърник щом клиента му е напълно невинен, а все пак не успя да му спести затвора. Ама иначе паричките си ги прибра, нали? За това България е на този хал. Заради продажните дребни душици, които за пари ще изкарат невинен и най-големия престъпник. Много жалко за страната ни и за бедния ни народ.

Интересно защо невинен човек ще прави споразумение с прокуратурата? А Илиян Василев е пълен некадърник щом клиента му е напълно невинен, а все пак не успя да му спести затвора. Ама иначе паричките си ги прибра, нали? За това България е на този хал. Заради продажните дребни душици, които за пари ще изкарат невинен и най-големия престъпник. Много жалко за страната ни и за бедния ни народ.

nqma dokazatelstva?:) izmamna darjava gadna.toq bokluk trqbvashe da leji 20 godini.a toq Kotkata ot negovite koito go pipnaha s orajiq i narkotici za 500 000 lv trqbvashe maika mu jiv da go oreve:) smart za tqh.izrodi.i za maksim sa6tata rabota.kak se izvartq kopeleto gadno.ubiite go toq rusnak

Toi se prisnava sa vinoven ,a ot sada sa svoja sastita srestu niskoto nakasanie otgovarjat -lipsva dokasatelstva !!!Palna sadebna parodija v BG !!!Obarkaxte mi ponjatieto sa spravedlivost g-da pravorasdavaschti ,no jivotat ste pokaje koi -koi!!!

Вергил е глупав, а AFK явно е дребно дилърче защитаващо босовете - опитва се да го забележат. Гнус !

Е тоя с очите не си ли беше признал, сега пък невинен????????????

Да правилно Митьо ако го тикнат доживот в затвора няма да има повече наркотици и няма да умират повече хора от свръхдоза. Ама що си мисля, че не Митьо ходи ги продава тез наркотици ами децата ви.

Ясно е че престъпник от такъв мащаб би трябвало да лежи поне 20 години в затвора.Поне така става в САЩ-ако искат споразумение мутрите-20 години затвор,ако не-150 години.Но искам да попитам-вие родители,които членувате в този комитет-защо позволихте на децата си да станат наркомани.Наркоман не се става с еднократен акт-това е дълъг процес,отнемащ поне няколко месеца.Къде бяхте вие през това време?Не видяхте ли че децата ви имат проблеми?Защо сега прехвърляте вината си на други?Ако не е този наркопласьор ще са други-те така или иначе са вече наркомани.ако се наложи ще си купуват и от аптеката но ще се друсат.Поемете вината си и недейте да се излагате.Достатъчно е че сте позволили на децата си да провалят живота си.

на правосъдие не вервам защото го нема у тази скапана територия дето сме

a kolko deca sa stanali narkomani???? a kolko ne sa ve4e na tozi svqt??? i go puskat da si vee bairaka sled 4 godini?? propql bil, ni hubavo, ama tova koeto e napravil ne se broi, daje mu se radvat, 4e e pro[pql, ebati tapotiqta, az zatova ne glasuvam, oti darjavata i darjavnicite ni sa prodajni

Думата наркотрафикант или наркодилър трябвадасе замени с отровител набългарски деца и тогава оществото ще разбере какви са наистина тези хора и тогава отношението към тях изакрилящите ги полицаи и съдии ще бъде съвсем друго т.е. като към масови убийци.Надявам се,че мнинеито ми нямада бъде изтрито,защото ако не го допуснете ще означава,че и вие сте помагачи на убийците.

Илиане, ами тогава твоиаТ клиент как се е признал за виновен в разпространение на наркотици и образуване на престапна група. Ти за6то подписа споразумението като няма доказателства. Да бе6е се отказал от за6титата му.

Каква липса на доказателства?!?!?Ка невинен?!?!?Абе,тия ни вземат за пълни баламурници.Сигурно, им беше снесъл малко повече кинти,щяха и да го оправдаят.

Адвоката Илиан Василев от прокурор мина в другия лагер. Тук става въпрос за пари, за много пари, а не за съвест. С много професионализъм и всеоттдайност, той отърва от справедливо възмездие голям брой най-отявлени и брутални престъпници. Не мога да си представя що за човек трябва да бъдеш за да даваш съвети на убийци и наркотрафиканти как да избегнат правосъдието? Мръсен занаят за хора с услужлива съвест, ако изобщо имат. Все пак има и неприятен момент. Често такива борци за правосъдие ги отстрелват, като и клиентите им...