Скандали разтърсиха екипа на ”Пловдив 2019”

Забавяне на държавните средства и скандали разтърсиха екипа и организацията, свързана с "Пловдив 2019" – европейска столица на културата.

Обратно в новината

Коментари - Скандали разтърсиха екипа на ”Пловдив 2019” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се хващат тези да правят нещо, че 2019 идва, а все още нищо не са направили, за да заслужим това, че бяхме избрани за културна столица. Изобщо, като се замисля, с какво ние съвременниците на Пловдив допринесохме в архитектурно и културно отношение към богатството на нашия град?! Или историята и културата по наше време ще е с отпечатъка на времето, през което живеем - чалга в културно и духовно измерение. Тъжно е! Тъжно е, защото няма хора с размах, които да направят нещо значимо за града, за което след 100 години хората ще казват - "Построено е през 2019 г., когато Пловдив е бил столица на културата в ЕС".

Поздравявам пловдивските общинари, че единодушно са гласували за отстраняване на Манол Пейков заради конфликт на интереси. Синчето на Божана Апостолова.

Голям смях все едно виждаме НДК проектирано в Филибе! 100% кадърност !

Назначете най-после някакви читави, а не партийно заслужили кадри! Само "дейци на културата" и хора дето хал хабер си нямат от проекти.

Просто няма пари - няма значение , какви са хората...

Не е вярно, че няма пари! Няма размах на мисълта. Няма хора, които да измислят и създадат нещо грандиозно, с което Пловдив да се гордее и в бъдеще.

Има пари, просто се харчат безразборно. В някакви тъпи и скъпи прояви. Никой не дава отчетност. А са изхарчени милиони. И засега - сал един надпис имаме..

Цитираните в статията Даниела Дженева и Кирил Велчев са майка и син! Ще разрешат на синчето да харчи без разрешение?! Това ли е разрешението на проблема. Като знам колко му е умствения багаж, съветниците правилно не му разрешават да харчи без разрешение. А уж нямало пари? Кога ще направите отчет на похарченото до момента, защото то не е малко, а насреща - нищо!

Герберастия ...