Разследват смъртта на Горан Горанов в Бургаския затвор

Прокуратурата разследва причините за смъртта на 32-годишния Горан Горанов, който беше открит мъртъв в Бургаския затвор, а роднините твърдят, че е имало инцидент

Обратно в новината

Коментари - Разследват смъртта на Горан Горанов в Бургаския затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

друго щеше да е да слага пера от живи птици по кръстовете... ама на умрели... чак е ужасяващо....

Боже, защо прибра толкова рано милото момче, преливащо от добродетели? Та то тепърва щеше да твори блага за нас простосмъртните .. Дир-ник, така добре ли е ?

Всичко си е напълно естествено и закономерно. Не търсете под вола теле. Сам си търсеше белята и си я намери. Все пак,мир на праха му.

колко още изрода трябва да умрат в адски мъки за да се оправим,май много.всеки си плаща за делата,рано или късно.

Че какъв по-щаатлив завършек от това. Дявола да си прибере версиите. Дано прибере и майк аму и близките му, които са част от невъзпитанието на толкова голям боклук. Бургас се отърва от един глиган Горан. да е за назидание на другите утрепки от града. Рано или късно всеки си го получава. Готран си го получи доста късно. Рижата и той, но има време за малката. Седи и гледай. Тази държава трябва да покаже, че има ред. Луди, бесни, биячи поставени на място.

Този човек се е нуждаел от лечение в закрито психиатрично заведение още след първите му прояви. Ако беше получил такова , сега щеше да е жив и някога в бъдеще можеше да се подобри. Вместо това не е получил адекватна медицинска грижа и е умрял в затвора , защото освен за околните , той е бил опасен и за себе си. Ако всичко това се беше случило в по-нормална държава цялата история можеше да има по-щастлив завършек.

Щеше да се подобри...до първото влошаване.

Значи, че е добре задето сме се отървали от този. Отива на издръжка на Свети Петър. Не мога да съчувствам за смъртта му.