Мръсен въздух - без коли в центъра

Бензинови пари над нормата може да затворят центъра на София за коли и той да заприлича на пешеходна зона.

Обратно в новината

Коментари - Мръсен въздух - без коли в центъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боксерче, не си прав, кой ще ни работи и ще ни плаща наем!? Ние трябва да се занимаваме с наука и изкуство и да се забавляваме, а нали знаеш, че отнякъде трябва да капе! Не говори така - не е много тактично спрямо работническата класа;)))))

Вижте на автогарата в Захарна фабрика какви селски и смърдящи автобуси има . Да си ходят и да не идват в София.

Всички селяндури да се разкарат от София и полужението ще се оправи!

А забраната ще важи ли за кметския джип и не само неговия,паркирани навсякъде из центъра?

софийско гражданство и всеки от където е дошъл там да си ходи,да си закачи ралото за теглича на голфа и да оре нивата ей така ще се реши проблема

А ,защо електронни табла за отчитане на вредните емисии няма в райони с регламентирани сметища!?

Съвсем тенденциозно и съзнателно, повече от пет години НЕ ПОЛЗВАМ колата си в София. Комплексарите от миналото, в което беше супер гъзария да прередиш някого за заветната соцконсерва, трябва да осъзнаят, че притежаването на една (вече и западна, обикновено втора-трета ръка) консерва вече не е престиж... Напротив - всички, които сутрин скачат сами във возилата си и после псуват община, колеги по идиотизъм и т.н., докато с часове търсят заветното място за паркиране, за мен са хора, които не ценят времето и нервите си. А вечното оправдание: Бързам, затова тръгвам с колата е един от най-големите абсурди. И понеже нашенецът (бил той от село или шоп-кореняк) трудно увира за собствената си полза, трябва да бъде ударен там, където най-много ще го заболи - по джоба! Висока такса за влизане в центъра веднаж завинаги ще реши въпроса. А колкото до графския транспорт - вече вкарват возила, абсолютно съответстващи на най-високите евростандарти, за разлика от повечето трошляци в движение...

DA SE ZABRANIAT KOLITE V CIALA BULGARIA!

TOZI POGARNIKAR I MUTRA B.B NE MOGE DA IZMISLI TAKAV HITAR HOD.MNOGO E TAP I NEOBRAZOVAN,IAVNO MU PODSKAZVAT DOBRE PLATENI SAVETNICI KAK DA IZLEZE OT PROBLEMA S ZADARSTVANIATA.NICHT NOVO .PREHVARLIA VINATA KAKTO VINAGI.EDINSTVENATA POLZA E CHE DEPUTATITE CHTE HODIAT PECHA NA RABOTA I MINISTRITE I CHTE MOGE NARODA DA GI PLIUVA PO ULICITE .

бУЛ ХРИСТО БОТЕВ около площад Македония е 10 пъти по-мръсен от Раковска - сложете едно табло там и ще видите рекордни стойности за София и Европа.

АБЕ ВИЕ НА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ ТУКА? КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ В БГ ДА ЗНАЕ ЧЕ ТАКА ЩЕ Е ДО ИЗМИРАНЕТО НА ПОСЛЕДНОТО ПОКОЛЕНИЕ КОЕТО ПОМНИ КОМУНИЗМА!

Щом ще спрат колите да спрат и рейсовете, защото те замърсяват най много. Да останат само трамваите и тролеите те са единствените екологични превозни средства.

Защо не сложат такова табло на Орлов Мост? Не ми отговаряйте, въпросът е риторичен. Как ли ще спрат там движението на коли, въпреки че е най-мръсното място на София?

Закрийте цялата държава и я прекръстете на селото на Borat!!!

В София да карат коли само с катализатори. Годишните технически прегледи да бъдат в КАТ!

ДА СЕ ЗАБРАНЯТ КОЛИТЕ В ЦЯЛА СОФИЯ, КОЙТО ИСКА, ДА СИ КАРА НА СЕЛО.....

1.da se vuvede zabrana za bri4kite ne samo v center,2.dori i novite Audi Q7, Porsche i t.n sa pove4e zamursiteli ot edin golf.No nali poliziamafia,ta komentar e izli6en

Vav tolkova skapana darjava kato Bulgaria kavo pove4e iskate.?Na tqh ne im puka za nas za tqh e vajno da si zemat parite i tova e.

Да измерят и замърсяването на въздуха в Младост-1, бл.73, след поредното безумие на кмета при оформянето на движението около новостроящото се метро. Два сфетофара на разстояние около 50 м и спиране на движението, чакайки да светне зелено, работещи двигатели на частен и градски транспорт. Така тържествено открито, но не заведе журналистите да снимат останалите разбити тротоари около блока. Ей така си останахме да се тровим и всичко да е разрушено. Отгоре на всичкото и изсякоха всички дървета в този участък, без никой да санкционира собствениците на забранените строежи

Всичко е от ясно по-ясно. В центъра ще имат право да се движат само качествени хора с качествени автомобили с качествени сини лампички отгоре и тези които качествено са си платили за това на разни некачествени хора

Да пуснат нормално европейско метро, което ходи до всеки квартал, и шофьорите сами ще се откажат да карат колите си из центъра. Иначе какво ще се промени от забраните за преминаване, паркиране и т.н. Хората ще се изнервят още повече и ще възневидят корумпираната власт.

Значи спираме колите в центъра а самосвалите бълващи пръсотия и прах извън центъра да си се возят на воля. Много странна логика е това

Няма лошо ама забраната най - вероятно няма да важи само за мутрите. Иначе е факт че 90% от хората може да си пътуват без проблем и с градския транспорт.