САЩ са убили от въздуха главатар на „Ал Кайда” в Сирия

При американски въздушен удар край сирийския град Сармада на 18 ноември беше убит един от лидерите на "Ал Кайда", Абу Афган ал Масри.

Обратно в новината

Коментари - САЩ са убили от въздуха главатар на „Ал Кайда” в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия луди крави, колко пъти убиваха вече главатаря на Ал Кайда вече, а?

"САЩ са убили от въздуха главатар на Ал Кайда в Сирия" А той знае ли, че убит! Да не "изпълзи" на някой екзотичен остров от който не екстрадират!

Казваш да не стане като оня главатар на ИД от съветскити произход дето го заловиха американците, па тои бил убит преди година от руснаците, а? Това е руски патент.

той Абу Умар аш Шишани вече поне 3-4 пъти го убиват руснаците. Добре че го заловиха хамерите, че му писна на човека да умира

Американците докязаха че руските С300 и 400 са бошлав работа.

ГолЕма работа. Друго си е да гръмнеш автобус с даца или болница.

Този не го ли убиха с дрон веднъж през 2012 и веднъж през 2013 година? Сега му е за трети път. Много са жилави, ей!

голям фантазьор си. Има ли хора дето да ти се вържат на лъжата? :))))

Може, може. Ама Уошингтън поуст публикуваха преди година списък с терористи от Алкайда и Ал Нусра, като някои били обявени от Пентагона за убити по три-четири пъти. Та затова питам

... сега разбирам. Руснаците убиват и са лоши. Американците, и те убиват, ама са добри.

Поредният главатар на Ал Каида е убит от смелите хамериканци. Очаква се изявление на убития Абу Афган ал Масри

Те убиха на времето Осама бил Гладен за който потрошиха милиарди в Афганистан. Хвърлят пари през балкона, като наште пенсионери.

Казваш друго си е да потрошиш всички болници в един град и всички камиони с цистерни за гориво. Щото реално дори в ТАСС не пише друго за руските удари. Ни един идилец не пише да са убили за цяла година.

САЩ са убили от въздуха главатар на Ал Кайда в Сирия, а преди това свалиха от власт друг главатар в Балканския им протекторат

Пълни глупости

Така преди време един баща уби сина си в наше село. Храни куче, да го убиеш - хамериканска народна поговорка.

Павлик Морозов!

егати провала за руската военна машина русия уж се бие с ал кайда в сирия от повече от година накрая дойдоха щатите да вършат реалната работа докато русия и ал асад избиват деца! та и със самолетоносач!

САЩ знаят кои са лидерите , защото те ги създадоха и сега след изборите се налага експресно да ги чистят понеже ситуацията се промени коренно. Дори на малките деца това е ясно. Друг първо трябва да си направи труда да внедри агенти и да разбере кои са лидери, че после да ги зачисти,. Но това не става лесно и бързо.

Затова руснаците избиват наред!

Ех, щерев, щерев! Днес каквото видиш и все руснаци ти се привиждат. Утре като станем част от китайската империя - първи ще си дето ще ревнеш против американците...

Кой от кога се бие там? Руснаците не ги броят.

Тъпанар!!!