Нов протест на такситата блокира Пловдив за час

Центърът на Пловдив бе парализиран днес между 15 и 16 часа, докато протестно шествие на таксита се придвижваше със скорост от 10 км/ч по ключови булеварди.

Обратно в новината

Коментари - Нов протест на такситата блокира Пловдив за час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако им вържат апаратите с НАП тогава ще видят бял вълк.1/нов апарат(260лв) ново Данъчно задължено лице защото 50%от сегашните ще се откажат няма кой да плаща данък на пари,които не е получил,но вече не може да скрие. Всеки път когато се разбунтуват става все по-лошо за тях.

500 коли - при 2000 таксита в Пловдив ! Не е зле ! Хората са прави да протестират защото в градовете с изключение на София, си плащат и осигуровки за около 2000 лева на година минимум, и сега ги товарят с някакъв лобистки данък , какъвто няма в цял свят ! В столицата има 5 фирми които са монополизирали услугата, и осигуряват на своите водачи възможност да се водят на работа в кухи фирми-фантоми , и минават гратис с едни 300-400 лева годишно които дават на ДДС-арската мафия . А и когато шофьора е в този сив сектор , не му трябват фактури за разходи, и това дава възможност на монополистите да крият доходи като не издават фактури за лизинг и такса ЦДП (ефир). Ако нещата в този бизнес се изкарат на светло, според експерти в хазната могат да влязат около 100 милиона от данъци и осигуровки, а с този измислен данък общините в цялата страна ще приберат смешните 10-12 милиона, по простата причина че бизнеса на големите ще си остане в ерата на 90-те ! То най-голямата фирма в столицата се води по документи на безработния кипърски гражданин Георгиу Георгиус , тоест Офшорка, как да искаме да има яснота и законност в този бранш !