Прокуратурата в Берлин разплете случая с изчезналата Лиза

Разплита се случката с 13-годишната берлинчанка с руски корени Лиза, която стана героиня на международен скандал.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата в Берлин разплете случая с изчезналата Лиза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типично за руските МУРЗИЛКИ - пропаганда, изопачаване, медийни манипулации - ХИБРИДНА ВОЙНА. Типично за руска "булка" - прападнала, пропита... от 13-годишна.

бе то и аз така мислех и преди мен един дребен французин също ама....глеам сега един черно ще се пробва...и той ще гризне дръвцето

са изфабрикувани, заяви говорител на държавната прокуратура в Берлин, цитиран от ДПА и БТА те га онодят баба меркел тогаз ще се хванете за работа ама че е късно

сега на немската полиция остава да "разреши" и другите случаи с изнасилени германки в Кьолн!

Както всичко друго вързано с азиатите, цирк, лъжи и пак цирк.

Най - важното от тази статия е " Лавров поиска подробности " и германците му ги дадоха веднага . С две думи , руснаците задействаха германците - да се знае кой командва .

са се изпънали мирно, чукнали токове и изрекли бодро "Хайл Путин!"...

а не токове .

колко си супер тъп червен цървул

Вие пак нищо не разбрахте Германците запушиха големата уста на руснаците и показаха пред цял свят, че в Русия мозък не вирее и че дори високопоставени руски политиканти се изказват неподготвени! С две думи, докато има руснаци, ще има простотия!

Товарищь Маслинков ли,става дума?

Немците защо не изгонят руснаците да си ходят у дома ами се мотат?

там няма руснаци . има рускини женени за немци ! няма луда жена която да се омъжи за руснак ! само мъжете са толкова тъпи , че да взимат тези руски повлекани за съпруги !

ако това беше вярно , това щеше да е първата изнасилена рускиня ! те си са дащни !

на Будапеща в края на ВСВ бойци и офицери от РККА са изнасилили около 60000 унгарки, вкл. малолетни, непълнолетни и старици. Това е доказано и публикувано в историческо изследване. Било е и докладвано на висшето военно ръководство (вкл. на Сталин) - просто цинично са се изкефили...

На 22 септември 1944 г. Георги Димитров изпраща писмо до Сталин и Вячеслав Молотов, в което посочва: "По места има различни случаи на насилие по отношение на местното население на заетите територии от страна на отделни военнослужещи от тиловите части на Червената армия. Например: а) произволно се изземват от местното население работният добитък, каруци, продукти и друго без знанието на местната власт и без съответното оформяне на документи по изземване на добитък и хранителни продукти; б) произволно се изземват държавни и граждански частни моторни превозни средства и смазочни масла. Това води до срив на есенната сеитба; в) някои военнослужещи в пияно състояние нахлуват през нощта в частни домове в градовете и селата, извършват грабежи, изнасилват жени и убиват мъже. В с. Дивдядово, Шуменско, между другото, е убит и най-старият член на компартията"

не знаехме че в момента Германия е във война и я губи от арабите, които я побеждават и окупират. Сега вече сме спокойно, че нещата са нормални.

При това положение германското правителство съвсем в реда на нещата трябва да натовари тази руската общност в Берлин на вокзала с чемоданите им и хайде у рашата! Чули недоразбрали и ще се репчат! Я по кротко бе смотаняци голи и боси запасани с чифте пищови! Ще казват на германците какво да правят! Тя ерата на СССР свърши и то с шумен фалит!

А германското правителство ще има ли достатъчно средства да закупи от "рашъните" къщите, хотелите, ресторанти и заводи, които преди това са им били благосклонно продадени? Или тези "рашъни" са такива милозливи наивници, че ще си вземат безропотни "чемоданите" и ще отидат мирно и тихо до "вокзала", изоставяйки цялото си имущество и инвестиции в Германия, наивнико?

Германия може да им прекрати визите и руснаците имат право да се спасяват както могат! Германия никого не е карала на сила да си купува имоти! Руснаците е можело да живеят и под наем! Само не разбрах, какви заводи имат руснаците в Германия?

Другари, кво стана бе? Нали имаше бой заради тая съветска кифла, сега да не излезе поредния кьорфишек всичко? Тц, тц, всичко ви е така на вас, от А до Я лъжете и пренасяте съветските лъжи на българска почва. Не че ви се връзват повечето, ама има група идиоти, които верват и за тези ми е думата, оставете ги на мира.

ги нарича Ленин. Но и те не са съвсем безобидни.

Бае Ганя

Полезни, ама за Ленин и останалите от хомобандата. Не и за нас. За нас са вредни. Ако можеше да мислят, преид да верват на съветски новини, щеше да настъпи такъв живот...Ама не би.

путьо ..марийкин

В края на доклада няма и заключението - Путин поръча да отровят Литвиненеко?

И си е самата истина. А причината за убийството, ДОКАЗАНО от Фелштински, е собственото разследване и осветляването на взривяванията на жилищни блокове през есента на 1999 г. ОТ ФСБ, при които няма как Путин да е безучастен (при решението и подготовката Путин е директор на ФСБ, при взривяванията Путин е премиер, при бързото прекратяване на разследванията е президент)! Това е най-стряскащото от многобройните престъпления на Путин и компания (след него директор на ФСБ става приятелят му от Питер Патрушев)! Не разбирам как можеш да си фен на Путин без да получиш задоволително опровержение на обоснованото с много факти и доказателства обвинение!

Не знам дали е вярно, но аз се чувствам много по-сигурен в свят без трафикант на плутоний за ислямски държави.

А, такаа! Видехте ли сега? Той и нашият кмет и партиец е набеден от пиклата!?

Голям праз-аре писна ми с тия руско провокации.Путлеровската пропаганда и действия не се нищо особено.

Сега разследването в Германия ще "докаже", че жените в Кьолн, Щутгарт и др. немски градове сами са си "търсели" тарамбуките на връх Нова година, защото са били "полуголи" в полунощ посред зима и са задействали естествените нужди на втората потребност по пирамидата на Маслоу от тарамбуките.... Важното е баба меркел и всички около нея да са доволни и да канят доволно още тарамбуки!

Каквото е търсила рускинята, това си е намерила. Направила е щастливи десетина имигранти за да им помогне за по - бързата интеграция.

това обяснение смърди на измишлиотини. и много прилича на "бозите" дето нашето "правосъдие" ни сервира. винаги ми се е искало българия да заприлич на германия, а то какво става - германя почва да копира бъргарски практики. ...

SPIEGEL ONLINE 30.01.2016 Man schreibe die Cyberattacke "klar einem russischen militärischen Nachrichtendienst" zu, sagte ein hochrangiger Sicherheitsbeamter dem Nachrichtenmagazin SPIEGEL.Angriffe mit dem gleichen Muster habe es in den vergangenen Jahren mehrere gegeben, auch auf deutsche Rüstungsunternehmen und andere Nato-Staaten. Хакерната атака (срещу Бундестага) е дело на руската военна разузнавателна служба, твърди високопоставен служител на органите за сигурност пред SPIEGEL. Много подобни атаки със същия подход е имало и през изминалите години, атакувани са немски военни концерни и други страни от НАТО. Ако питате мене, подобна наглост не си е позволявал нито Сталин, нито Северна Корея. Путлер започна да прекалява и скоро ще си получи заслуженото!

имаше и при работата на комисията по свалянето на малайзийския самолет над Източна Украйна (МН-17).

И той душа носи. знаеш ли колко е труден живота на Савушкина 55 в Санкт Петербург??? Рублата падна 2 пъти, а заплатите още не са ги увеличили и копейка

Те много работят тия германци бе. За един ден работа две седмици разследват.

убийствата на: 27 февруари 2015 г Борис Немцов 23 март 2013 г. н Борис Березовски 16 ноември 2009 г. Сергей Магницки 15 юли 2009 г. Наталия Естемирова 19 януари 2009 г. Станислав Маркелов 7 октомври 2006 г. Анна Политковская 23 ноември 2006 г. Александър Литвиненко 17 април 2003 г. депутатът Сергей Юшенков за колко века ще се раследват?

бой докато признае версията на Кремъл и после в затвора за това, че е е "лъгала" и счупила телефона. И че слушала западна музика или на Пуситата. знаем ги тези бързи действия. На края застрелване на площада или чайче плутоний за затопляна на отношенията

Истината е една. Германия просто се зачуди как да потули случая и 10 след трагедията, измислиха тази история с 19 годишния уж приятел на момичето при когото била. Само тотално заблудени и платени соросоиди могат да повярват на тази германска боза.

колкото и да го повториш няма да стане истина. Дори Лавров призна, че се е окъкал и че го били подвели вестниците - чети статията бе миндил

Чета това, което е казал Лавров. И стигам до извода че статията е пропаганда.

ДИМБИ! Като си толкова влюбен в Русия, защо не ни освободиш от присъствието си и да си събераш парцалите и да се изнесяш в Русия, за да се бориш за правата на неоправданите 13 годишни изселници от Русия, обърнали с пълно право гръб на "прелестите" на Путлеристан? Кажи кога да мина да те взема и да те закарам за моя сметка на гарата да си хващаш товарния влак в посока Сибир!

А ти защо не вземеш да се изнесеш в Саудистска арабия при твоите приятели. Тъкмо ще оставиш нас нормалните хора на мира.

Аз просто питам. Защо тази ,, истина" според германците излиза чак сега, 10 дни след случая.

ти кога искаш бе? след 13 години както е в Кремъл ли? Или след 3 часа като е готова пропагандата? Тъпак.

хората правят разследване, а не подготвят изявления за печата като Пу-Виенту. колко според тебе трябва да трае едно разследване?

Ако си е била стиснала катеричката, резаният питон няма да е можел да влезе. Но пуста руска култура!

РУСКОТО СЪЖИТЕЛСТВО: Друг свидетел разказва как в една нощ видял как млада германка тичала по улицата, бягайки от двама пияни руски танкиста и крещяла Страх ме е! Света Мария, страх ме е!. За тези изнасилвания, за тези зверства и геноцид над германските жени в съветско време било забранено да се пише и говори. Днес обаче знаем как руснаците са влизали в болниците и са изнасилвали всички жени, включително бременните майки, а след това са ги убивали, заедно с плода в корема им, попречвайки им да дадат живот на още един ариец, който тотално ги превъзхожда, както физически, по ген и по дух. Руснаците мразят германците, тъй като самите те осъзнават, че са по-нисши и че германеца ги превъзхожда напълно. И до днес руски ветерани от войната отказват да говорят за тези си зверщини, което не трябва да ни изненадва. Имало обаче малки изключения на руснаци, които не искали да изнасилват германките и да ги измъчват, бият и всячески тормозят. Те обаче не били считани за достойни от другарите си и често били пращани в конц. лагери като Гулаг, понеже били един вид предатели. Драги български читатели, на подобен зверски духовен и физически геноцид и мъчение бе подложена и българската жена, когато Червената Армия навлезе и окупира България след 9.IX.1944 г. Една окупация която 45г. ни бе представяна като мирно влизане на един уж братски народ. Мирно влизане, което доведе до хиляди грабежи, убийства, изнасилвания и всякакви престъпления срещу българския народ.

Младите германки да се сърдят на младите германци. Каквото са си надробили швабите, това ще сърбат.

Младите рускини да се сърдят на младите мароканци. Каквото е сърбяло, това си е начешало девойчето.

Младите рускини да се сърдят на младите чеченци, дагестанци, грузинци, украинци, поляци, литовци, латвийци, естонци, афганистанци. Каквото си е надробил "миризливия казашки ботуш" (Васил Левски), това ще сърбат.

Много холивуд много нещо.

Чудя се когато са я обладавали , като каква са си я представяли. Рускиня или дойчландка.

Задайте в гугъл Савушкина, 55. Логово троллей и вижте кадри от кремълската тролска фабрика на улица Савушкина снимани със скрита камера. Някой от "форумците" тук ще се видят във видиото

Последно с масови изнасилвания в Източна Европа и Германия са се занимавали Руските Красноармейци!

Сърди се на швабите. Пак те са причината за това както и сега.

Неграмотнико руски! "Швабите" (Schwaben) са един от шесте немски народа от които се състои германската нация! Останалите са баварци, франки, саксонци, фризи и тюринги Само народноста на "швабите" ли ти е виновна за нещо и как установи, че само те са виновни! И не си мисли че "шваба" е обидна дума! Това е народност! Само в празните московски чутури в Русия и България "шваба" е обидна дума! Никъде другаде!

А американската армия е правила бебета на германките само по любов...

Аз не съм заслепен бе приятелю. Просто питам, защо тази ,,истина" според германците се огласява чак сега, 10 дни след случката.

Не си заслепен. Ти си изключително тъп. В твое присъствие руснак от тоалетна хартия няма нужда!

Тъп дух, когато двама си мерят пи.ките, не си навирай за.ника пред тях.

Този които е порил рускинята да търси обезщетение от родителите й за това, че не е бил напълно задоволен.

Швабите се опитват да излязат от случая , като пр.дня из гащи. Но не им се получава, никой не им вярва освен шепата платени балъци.

Представи си че са я изнасилили двадесет или тридесет мигранти? Защо роднините й да се срамуват от това, че една малолетна си е начешала катеричката. По - добре е, че швабите крият истината.

Дано е истина. Разпространяваха се новини и за 300 руснаци които били мигранти в Германия.. това не е станало, така ли?

не 300, а 400.

Лавров не може да има претенции защото изнасилването на 13 годишни руски девойки не е престъпление.

Другари и товарищи, през последното тримесечие нашата фабрика постигна големи успехи. Започна да изнася за Германия и постигна голям смях в цял свят. Много ни се смеят. Управляваща съдружница - Савушкина. Бабуля на 55.

Другари и товарищи, през последното тримесечие нашата фабрика постигна големи успехи. Започна да изнася за Германия и постигна голям смях в цял свят. Много ни се смеят. Управляваща съдружница - Савушкина. Бабуля на 55.

ГЕРМАНЦИТЕ ПАК ПРИКРИХА НА РУСНАЦИТЕ ПАРТЕНКИТЕ. ИСТИНАТА Е ЧЕ БАЩА И Я Е ПУСНАЛ НА РАБОТА И ТЯ НЕ МУ СЕ Е ОТЧЕЛА. ТЕ ДРУГО НЕ ПРАВЯТ РУСКИНИТЕ В ГЕРМАНИЯ.

Няма вече следи, защото тогава никой не е направил медицински изледвания. Вкарали са я на разпит против всички закони за разпит на малолетни в Германия. Ей сега като те пребият ти върви доказвай след 3 месеца че някой те е бил.

ти хабер си нямаш как се правят разпити на малолетни.... къде ги измисляте тези простотии бе мурзил? Излизал ли си извън селото от което живееш?

Ей оли (нежно на олигофрен), информацията я има навсякъде, да не е като едно време да разчиташ на вестника който се контролира от властта. Вече разбрахме, че нашите яничари са се мобилизирали в защита на ислямския джихад.

За какво да ти се извинява Москва , за това, че ни освобождаваха два пъти ли. Или за това, че хиляди българи бяха спасени бягащи от турския башибозук. Безродници мръсни сте това соросоидите.

Този който е порил рускинчето да си направи пълни изследвания за бяс, спин и трипер.

Особено за СПИН. Нали скоро регистрираха едномилионният спинозен руснак. А колко ли са нерегистрираните ...

на пресконференция на 2ш.01 лавров казва :" ние пожелаваме успехи на германия в справянето с тежките проблеми , свързани с мигрантите ", изразявайки надежда, че проблемите няма да бъдат "заметени под килима"(както се получи по време на новогодишните празници в няколко европейски градове ) аз нямам никакво доверие на швабите , както и в" комшиите"на югоизток .

След като Лавров казва че девойката е изнасилена от десетима чернилки и десетина мароканци може и да е истина.

А как две седмици след изнасилването, излиза тази ,, истина" удобна за швабите?

вече 13 години Кремъул потулва смъртта на Сергей Юшенков... в Германия се разкриват случаите, а не се потулват като в пРосия.

Както и да го усукват руснаците отново се оляха.

И какво усукват руснаците? Кажи , защо още в началото не се разбра ,че момичето е при приятеля си а чак сега две седмици след случката излезе тази информация. Кой се усуква в случая, ако не швабите.

А Путлер кога ще ни каже за: 27 февруари 2015 г Борис Немцов 23 март 2013 г. н Борис Березовски 16 ноември 2009 г. Сергей Магницки 15 юли 2009 г. Наталия Естемирова 19 януари 2009 г. Станислав Маркелов 7 октомври 2006 г. Анна Политковская 23 ноември 2006 г. Александър Литвиненко 17 април 2003 г. депутатът Сергей Юшенков

Путин да вземе и да признае, че СССР убиха Българския Цар Германските министри фон Шахт и фон Папен, говорят пред Нюрнбергския процес. Те са цитирани от френския проф. Жак дьо Лоне в книгата му "Загадъчната смърт на именити съвременници", в която една глава е посветена на ранната смърт на цар Борис III. "Царят, срещу когото през 1925 г. са правени опити за убийство от комунистите, е смятан от Сталин за препятствие в целите му по отношение на България. Борис е одобрил репресивни мерки против подривните действия на московските агенти. Освен това има намерение да сключи мир със съюзниците и да им отвори вратите към своята страна, за да изпревари руснаците. При успех Сталин би бил принуден да се откаже от превръщането на България в съветски сателит", пише проф. Лоне. Cicero "Cui prodest scelus, is fecit (Цицеро: комуто е изгодно престъплението, той го е направил) "Имайки предвид това, което малко по-късно се случи в България, тази смърт е била по-изгодна за руснаците, отколкото за германците"

от лов, Борис ІІІ е минал през съветското посолство, където е бил нагостен. Лабораторията на НКВД все още не е имала полоний-210, но е разполагала с други специалитети.

Швабите трябва да кажат истината за това изнасилване , а не да потулват случая.

истината боли бе педьо.... :))))) а щом те боли - значи е истината Чебурашке :))))

Кончита, педьо ще викаш на сина си, ако имаш.

Ако кажат истината, някой резняк трябва да я вземе за ханъма, защото вече са я разпорили като великденско агне. А и срам за родителите си ще донесе и за целия руски народ.

Попитали Радио Кремъл: "Вярно ли е, че България е изнесла за Япония 500 компютъра?". Радиото отговорило: "Има нещо вярно, само че не са били 500, а 500 хиляди, и не са били компютри, а компоти, и не са били за Япония, а за Русия, и не са били изнесени, а са били върнати." тя не била изнасилене, а приспала при прятел Той не бил сириец, а руснак руснаците за пореден път пак се осраха в мечтите си да осерът другите

jingiby

Навремето имаше един виц за следния лозунг висящ в една болница в Москва: "Съветските болни са най-здравите на света!" Ако мога да перефразирам за мурзилките: "Руските шафрантии са най-честните в Европа!"

Кремълските троловe пак са много активни във форума и пак манипулират и дезинформират! Търсете в гугъл и четете: - Как работает фабрика "кремлевских троллей" - Безумие кремлевских троллей - Я хочу закрыть эту фабрику лжи

Никой не се връзва на глупостите на ватенките. Българите са умен народ и 10-20 продажни малоумника не могат да променят това.

Ето и дезинформацията от Кремъл не закъсня! Една от статиите е на руския НОВАЯ ГАЗЕТА! И руснаците ли станаха "соросоиди".

точно защото сме умен натикахме продажниците на България в миши г барабар с Волен Сидеракис и русофилистиците никога няма да хванат властта. само така БЪЛГАРИ !!!!