Коментари - Гласуваме с цели три бюлетини наесен | dnes.dir.bg
назад

Гласуваме с цели три бюлетини наесен

На местните избори наесен ще се гласува с три интегрални бюлетини – за кметове, за общински съветници и за районни кметове. Те ще се слагат в общ плик.

Обратно в новината

Коментари - Гласуваме с цели три бюлетини наесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

koito iska da glassuva,da si plashta danutzite tuka ,i stiga s tezi musulmani.Da se pou4im ot susedna Gurzia.

Ще гласувам с пушка двуцевка...

таквиз като тебе аполитични субекти са вредни за обществото ;)

С тоз неграмотен електорат някои партии живи да ги оплачеш ха-ха-ха

Да му мислят дпс вождовете как ще нагласят - пръчици ли ще са, клечки ли, или там някъкъв друг иширет. Ние негласуващите сме лесни, Ще гледаме сеир на поразия.

Накъдето и да се вратиш, гъзо ти все отзад.

ВАЖНО Е ДА СЕ ГЛАСУВА ГОСПОДАРИ ОТ ПАРЛАМЕНТА НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ ЧЕ НАРОДА НЕЩЕ.

САМО ГЕРБ! ДА ЖИВЕЯТ СИКАДЖИИТЕ НАЧЕЛО С ВОЖДА БОЙКО БОРИСОВ

Хора и аз като всички вас не ходих да гласувам на последните избори,но така наливаме вода в мелницата на ДПС .Затова трябва всички да гласуваме,независимо за кой,само да не са турците.Иначе ни чака апокалипсис.Кого наказваме като не гласуваме?Закона са си го измислили супер. И пет човека да гласуват,ще си разпределят всичките места и пак ще лапат,а ние ще плюем по форумите.така,че добре си помислете и да гласуваме всички!!!!!!!!!!!!!!

Има ора, дет не моат брои до три, ва.

Защо тогава след всички избори плачете, че турците печелят? Ние самите не искаме да си въведем ред в къщата и все някой ни е виновен.

Те първо д помислят дали ще има кой да отиде да гласува.Мисля, че баламите вече свършиха.

Политическата гмеж с гласуване няма да си иде,ритници и трябват.Жалко,че читавите хора избягаха

В тази държава всичко е сбъркано. Нима управниците гледат толкова нависоко, че невиждат онова, което става долу в краката им.Ами народът няма да отиде да гласува. И аз няма да отида. И то защо:1. Защото хлябът и сиренето са с нови цени.Кг.сирене се изравнява с това на месото. Всяка кутия сирене-казва кварталната продавачка иде с нова цена. Е, като е така да си се избират тези,които си правят законите, защото те си ги гласуват за самите себе си. И само това ли. Имам чувството,че живея в държава без пилот. Дори и освобождаването на сестрите стана от чужди държавници. Нашите само сеотчетоха преднарода-видите ли ние колко много неща направихте, за да са те сега в България. А то-нищо. Няма да гласувам,защото нищо няма да променя.Да се е отчел нашият общински съветник или депутат предизбирателният си район. Друг път. Това в България няма да стане. Станишев да е застанал пред телевизора и да каже, защо хранителните продукти поскъпват. Няма такова нещо. Е, и мен ме няма на изборите. Днес в българия, за да станеш депутат или министър, зам.министър-трябва да платиш на съответната политическа сила. От, което следва, че това не са избори, а пародии.

Neshtasniciiiiiii...