Коментари - Мъртво пияни астронавти в Космоса, саботаж в НАСА | dnes.dir.bg
назад

Мъртво пияни астронавти в Космоса, саботаж в НАСА

Астронавтите му отпуснаха края. На няколко пъти астронавти са летели в Космоса мъртво пияни, разкри списание “Aviation Week & Space Technology”, като се позова на източници от НАСА.

Обратно в новината

Коментари - Мъртво пияни астронавти в Космоса, саботаж в НАСА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИЯ ДА НЕ СА БИЛИ БЪЛГАРИ

Bravo!Tia sa bili v Balgaria,opita e poznat.Mnogo e gotino....ne drusa..!

пил не карам, ама кола!!! мммамкаму - не съм пробвал совалка! Па, както казва Бабачко - кат метна една туба домашно, еле па 10 ракии - не ми и требе совалка, праим обиколки на земята пешеходно....

На фона на всеобщата разпуснатост на нравите, това си е в реда на нещата.

Е АЙДЕ НА ЗДРАВЕ

Еххх .. имам една мечта Да бъда третия български космонавт - сиреч да имам 20 милиона долара излишни !

Хаха! Ще пият ами... Като се знае че е по-безопасно руска ролетка да играеш, от колкото да се качиш на тоя дрънголник :) за сведение - русата ролетка се играе с 1 патрон от 6, а совалките падат ако не всяка втора, то третата :-)

Pri ekstremnite usloviq na gospoda kosmonavtite i kosmonavtkite ne e chudno , che upotrebqvat alkohol. Dori trqbva da se naprvi espediciq samo s piqn ekipaz za nauchni celi :-)

Добре, че нема астронавти от Перник.

Че руските космонавти молодци ако не ударят по една водна чаша водачка преди полет нема да издържат 9-те Же бе! Кво чудно има тука? Пък и в орбита надали има с кого да катастрофираш хихихи

в соволките официално има алкохол за тържествани случай, но трябваше да продължат съвместната работа с Руснаците те имат опит с алкохола и няколко промила не са им проблем трябва още да учат, а за саботажите най-сетне си признаха ,че са диварсанти..........

Какво толкова е станало.....почерпил са се с братушките горе и са се веселили.....

УРА И В КОСМОСА АЛКОХОЛ КАК МИ СЕ ИСКА ДА СИ ИЗПИЯ ЕДНО УИСКИ НА БОРДА НА КОРАБА И ИЗВЪН ЗЕМНИТЕ ДА СУ ЧУДЯТ КАКВО ПРАВЯ. ЕВАЛА БЕ КОСМОНАВТИ САМО ДА НЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ КОРАБА ДА ПИШКАТЕ.

Е това трябваше да го съобщите та сега нашите катаджии ще хукнат да дават добровални дежурства из Космоса.Стига само да разберат къде е това.

Ако са достатъчно пияни може да излязат в открития космос без скафандрите. :)

човещинка, на много висока цена :)

Искам да сьм космонавт.И да не изтрезнявам.

Какво чудно има,как ако не си пиян ще тръгнеш да летиш в Космоса.Много хора биха се замислили на трезво.А и там все още няма катаджии така,че и от тази гледна точка нямаш грижи,нито има опастност да катастрафираш.Май там е най-безопасно да караш пил.Къде ако не в Космоса.Пък и когато си в безтегловност и се рееш насам-натам,въобще не личи,че си пиян.

Абе а колко ли ще ги ужулат ако ги спре катаджия ...

къде пропадна митът за железни правила ,въздържание ,физически натоварвания и т.н. дали това е вярно ?

Еххх .. имам една мечта Да бъда третия български космонавт - сиреч да имам 20 милиона долара излишни !

хахахаха, пичове

Е това е култово!! Жестоко! :)

А къде е челния съветски опит, руснак на 6 водки без проблем ще приземи, коя да е совалка. Американците бая има да се учат още.

Определено сътрудничеството в космическите програми с Русия след студенатра война дава своите плодове. Наздаровйе... :-)

Голям праз! Нашите говеда карат с 6,5 промила в кръвта, където има хиляди автомобили по пътищата, а тия що да не карат една совалка, дето щъка сама из космоса:-)

а бе какво става тук? боговете сигурно са полудели или целия свят? австронавти пияни,100 % допинг на колоездачната обиколка на франция........

Дееба,една туба с гъсто домашно мерло,пиперована сланинка..и земля в илюминаторе..чудо!

тва е най-свежарската дискусия, която съм чела в последните шест години в дира Наздраве копелета, въпреки, че аз не употребявам.

А бе американците за по-евтино да не са взели руски космонавти на лизинг.