Коментари - ”Евтините” пакети - солени за туристите | dnes.dir.bg
назад

”Евтините” пакети - солени за туристите

В България уловките за туристи се крият зад привидно привлекателни цени или евтини рекламни трикове.

Обратно в новината

Коментари - ”Евтините” пакети - солени за туристите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На г-н Иванов искам да му кажа, че Копакабана и Ипанема ( заедно с плажа Leblon ) са около 8 км дълги, което е 4 пъти повече от плажа на Слънчев бряг. Освен това г-н Иванов, в Рио има още няколко плажа - единият е Playa Barra Tijuca - който е 18 километра дълъг и още един голям плаж - Playa de San Conrado - който е около 2.5км дълъг. Та общо само тези плажове са с дължина 29 км. Да не говорим че има и други по-малки плажове. Но 29 км плажове сравнени с 2-та км на Сънито...Недей се излага. Като живееш в Бразилия, трябва да знаеш тези неща.

fakt e 4e da po4iva6 v 4ujbina e mnogo po eftino i obslujvaneto e ot klasa .tova ne go znae samo tozi koito ne izlizal.zatova balgarite jivee6ti v bg po4ivat na bg 4ernomorie za6toto ne mogat da si pozvoljat pove4e.samo i samo da kagat na rabota 4e sa hodili na more .a 4ujdencite koito idvat na po4ivka sa nai golemite bednjaci v sobstvenite im strani i idvat sas socialnite si pomo6ti taka 4e edin srednostatisti4eski 4ugdenec njama da doide na po4ivka v na6ta skapana bulgaria.

е стига, че водата в морето е студена, има вълни постоянно, медузи щипалки и всякакви боклуци, плуващи във водата, ами и разни тарикати те мамят и изнудват с лъжливи оферти. Отделно от това плажната ивица е малка за всичкия народ и съседите по плаж ти дишат във врата и дуги части на тялото.

Аз няма закъде повече да пътувам. живял съм в Дубай, Тайланд, сега живея в Бразилия. не е виновна Германия, че курортите им са на Балтийско, но цените са татива. Мога да ти изпратя сметки. Мръсните канали пресичат Копакабана и Ипанема и изтичат директно в океана. Двата заедно са колкото плажа на Сл.бряг но Рио е 8 милиона и никой не цвърчи за пренаселеност.

то отдавна се знае че през некерман и туи излиза по евтино, ефектът е троен - хем ние минаваме тънко, хем немците доволни, хем тарикатите хотелиери прецакани, наздраве

Иванов, вземи попътувай по света и после обяснявай къде какво било... балтийските курорти -- по-забутано място не намери ли?

Няма по-скъпо и тъпо място от морето през лятото! Може единствено да се сръвни с ходенето на планина през зимата!

Без да искам направих сравнение. В Турция за 4 човека платих 1200 лева за път / до Кушадасъ /, 7 нощувки и по 4 пъти на ден ядене на 4 човека на корем плюс чадъри и шезлонги и на плажа и на басейна. У нас само за 5 дена платих 700 лева за път и спане. Другите екстри, като храна, чадъри и шезлонг ми излязоха още 700 лева. Разликата я виждате, но има и още нещо. Там ме обслужваха, като бял човек, а тук ме лъжеха като циганин.

Абе 4 легла по 35 лв. са 70 евро. В немските курорти на Балтийско море леглото е 80 евро, кафето от кана 2Е и се разхождаш с шлифер. сервитьора те напъжда още като си изпиеш бирата - 4-6Е, ако не поръчаш следваща. така че пътувайте вижти и тогава се възмущавайте от нашето море

Цените са ниски или високи - евтини могат да бъдат продукти или услуги!!!

Нека... Още малко ще позалагат капани и скоро никой няма да отива да се хваща в тях. Ще ги изчакаме да изпукат от глад и да фалират, а после ще видим.

s 2 dumi, ako imate izlishni pari ne gi harchete na balkanite. po tezi zemi aidukluka e dalboko vkorenen ot vekove kakto v narodnia folkolor, znachi v ejednevnata praktika.

до Иванов: Май май от ходене по чужбината не сте стъпвали по българските курорти да видите как е. Да вземем златни пясъци - мръсотия, мазни, потни и миризливи келнери, 'полягащи' върху масата и питащо: 'Ко ша искаш?' или 'Ко ша прайм ся?'. Гадни хотели, в които те третират като на конвейр с гадни гривнички, които ако не носиш - не получаваш закуска, нищо, че договора ти с тях казва нещо друго. Рецепционистки, които дори български не говорят както трябва, а ако случайно при изнасянето забравиш нещо - няма нужда да се връщаш - никой не го е виждал... брой го - безследно изчезнало. А да добавя ли гадните 'викачи', които като гарги се нахвърлят и започват да ти шепнат колко им бих хубав ресторанта поне 10-15м след като си го подминал? Или може би храната, която в повечето случаи прилича на лошо претоплена в микровълновата? А недай си боже да заговориш на български!!!! Отношението е няколко пъти по-лошо! Понякога ми се налага да ходя там (макар че отдавна съм си дала дума крака ми да не стъпва) и никога не говоря български. Често пътувам в чужбина - разликата не е просто явна - тя е светлинни години.

Браво на Админа Ако бях написал някакво оплакване, някаква отрицателна новина или нещо кофти като цяло, щяхте да публикувате мнението ми, но понеже пиша че съм доволен от нещо. мнението ми не е публикувано. ДАЖИВЕЯТ НЕГАТИВИСТИТЕ

Ха-ха, нещастници. Миналия месец спахме а апартамент в центъра на Рим за 22 евра на човек. Ходете по чужбина - по-евтино е и по-поучително