Коментари - Овчаров оглави бюджетната комисия | dnes.dir.bg
назад

Овчаров оглави бюджетната комисия

Депутатите избраха бившия министър на икономиката и енергетиката и настоящ депутат от Коалиция за България Румен Овчаров за председател на комисията по бюджет и финанси.

Обратно в новината

Коментари - Овчаров оглави бюджетната комисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българино,добре,че никой не ти се връзва на глупостите.Какво точно очакваш да видиш от Атака.Може би постановка на живо на тема Луди на свобода пасат стадо овци или нещо от този род.Не послуша съветът ми да си хванеш гадже,сега ти казвам отиди на театър или поне на цирк,ако си жаден за зрелища.

Олигархията отвръща на удара :))

НЦИОМ: ГЕРБ 23 %, БСП 17 %, ДПС 9 %, Атака 7 %, ако изборите бяха днес...kade sa ostanalite 44%???

ТОЗИ ПЪТ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАКА. САМО ТЯХ НЕ СМЕ ГИ ВИДЯЛИ КОЛКО СТРУВАТ. ДАВАЙТЕ ДА СЕ ВДИГАМЕ НА БУНТ И ДА ГИ ЛИКВИДИРАМЕ ЩОМ НЯМА КОЙ ДА ГИ ОСЪДИ ТИЯ БОКЛУЦИ!

Сега и на врабчетата е ясно какви хора управлявят. А докато ни забавляваха с оставки, отново увеличиха тока парното и водата. И сега Р. Овч. и В. Топлото и копания, могат спокойно да се насладят на награбеното. ЧЕСТИТО!!!!

където се е крало пак ще се кръде

овчарят и гоце са от един дол дренки

Не $те прави $къпи $ъграждани.Ние $ме че$тни политици и не $е интере$уваме от пари,а работим за благото на държавата и народа.

Няма никога да си отидат без бой,затова и безкръвна промяна не е промяна.

Деца, това е мафията в държавата ! Нищо добро не ви чака в блатото с алигатори. Не ставайте мръвки за крокодилите, които и днес, и вчера бяха на власт. Напуснете страната, нашата мила и чудесна Родина. Само така ще ви опазим за после да я има ! До тогава ни оставете нас, виновните за разрухата и регенериренето на престъпната власт, да си разчистим вересиите !

много ми се ще да ги разпечатат нашите писания и да му ги дадат да чете за народната любов към него.А може и да го правят,кой знае?

Иванчо,от 9,13 ч,номенклатурчик,каз по -просто и с разместени буквиклатикурчо.Е с това полезно нещо,покрай краденето се е занимавал въпросния другар.А тия пробват търпението народно.

От тези овчари все гола ходя. Ту тук - ту там и все мойта кожа свалят.

Там ли се намърда тоя.Веднага да се маха.Това е все едно да вкараш вълк в кошарата,да пуснеш мечката при каците с мед.Схванахте идеята.

ЗАПОВЕД на министъра на пропагандата на великия райх Във връзка с посещението на комисия от международния червен кръст в ъв вашия концлагер нареждам: Да се подмени мръсното бельо на лагерниците по следната схема: бельото от 1-ва барака-във 2-а и обратно .От 3-та -в 4-та и оббратно и т.н. Проявилият се с не милостиво поведение ротенфюрер на 6-та рота-се наказва с преместване в щаб квартирата-Берлин на длъжност оберщурмбандфюрер. Най- болните и въшлясали лагеристи се изпращат за почивка и лечение в почивна станция Дахау!

Май някой ми ползва името. Не става така мой човек. а иначе ... да живей българската капиталистическа партия.

върти се покрай бюджета пича какво да прави и той има деца да храни

ХАК ДА НИ Е ОВЧАРСКА ДЪРЖАВА АМА И ТОВА МОМЧЕ СИ Е СТРАШЕН НАГЛЕЦ

Що се отнася до Овчаров и решението на управляващите да го поставят за шеф на бюджетната комисия, това за нас, обикновените хора, е безумен скок от трън на глог. Той е крадлив и ще продължи да си краде!

Sega shte se nakrade na volya. Tozi politicheski trup otdavma smardi na lesh.

Едно време баба ми казваше, че да крадеш е лошо нещо. И ако крадеш, ще те сложат на лошо място. Днес да крадеш е добро нещо. И колкото повече крадеш, толкова на по-добро място те слагат.

pratete go v Lybia da nauchi kak se krade,belkim ni otsrami tam

Подлагате на изпитание търпението ни, така ли? Знаете колко ни е противен този крадец и ментърджия и вместо да стои само на партийна работа, го слагате точно при парите.

Никой не е по-подходящ от него! Само той има такъв размах в краденето на държавни пари и в назначаването на такива хора в съда и прокуратурата, че да не го закачат. Браво, Овчи! Неповторим си! Това, че за теб после ще пише, че си икономическа проститутка да не ти пука!

Ненадмината е наглостта комунистическа.

NEMAM DUMI......

Ех тая Татянка.Пак е намислила нещо.

Пак този крадец Овчаров? Той е един от най-алчните и корумпираните в това правителство, единствено е работил за своите лични интереси, заграби и приватизира за себе си и БСП дружина почти цялата енергетика, на него първи трябва да се направи проверка, следствие с обвинение за използване на държавната власт за лично обогатяване! Да, ама Гарвана гарвана око не вади- всички в Парламента са вид олигархични партии, които взаимно са се подкрепяле в 17 годишен преход и КРАЖБИ! ПФУУУ НУЖНА Е СМЯНА НА ЦЯЛОТО ПОЛИТИЧЕСКО СТАТУКВО В БЪЛГАРИЯ, КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ от досега управлявалите партии у нас В ПАНДИЗА, ВСИЧКИ СЕГАШНИ ПАРТИИ ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ В БОКЛУКА- В НЕБИТИЕТО НА ИСТОРИЯТА! НАРОДЕЕЕЕЕ се е провикнал дядо Пенчо Славейков...

Крадеш,крадеш и получаваш... награда.Ха сега обяснявай на младите как да живеят и ги възпитавай.

Овчаров си е пич ,а вие дето нищо неправите само викате , направете нещо пък тогава обиждайте човека, бил вземал кой е давал и на мен давайте и аз ще вземам, вие като неможете кой ви евиновен ,хайде бегом на опашката за паро,ток ,газ ......

малееее как ме досърбяха ръцете да гласувам ......

А,не така Другари!Номенклатура трябва да се пази!Тези верни на Партията до смърт другари може да са сгрешили,но Ние ще им дадем възможност да изправят грешката си!Това не са мои думи,така обикновенно отговаряха на въпроси на колектива на открити партийни събрания предсавители на Висшия ешелон,които свеждаха до знанието на работниците ,че провалилия се директор на месокомбината е наказан с преместване като директор на някой завод.Нищо ново при Столетницата!

Сменят се хората - важното е далаверата да върви. Хепи енд да има - сестрите да си дойдат, редовните PR лекета да се отъркат в тях и пр. Лошото е, че не виждам начин скоро да гризнат дръвцето, както и го заслужават....

Абе човек,всички са еднакви,спомни си правителството на Симеончо, Н.Василев.Осра се като министър на транспорта,дай да го направим на икономиката,не става- шеф на администрацията и т.н., А кой ще го попита за кой чеп бяха купени дизелови мотриси Сименс и са пуснати по линия, която електрофицирана. Кой ще отговори,там какви комисиони паднаха.Отдавна съм разбрал,че няма значения партия,те всички(СДС,ДСБ,ОДС,Б са ПАРТИЙЦИ. А какво да говорим за това че отхвърлиха закон за гласуване с чужди карти,още тогава трябваше да се распусне парламента.Те нагло се признават че не гласуват а ние си мълчим.Е,щом има стадо- Овчар. ще си има работа.

Аз съм със STOP! НА БУНТ НАРОДЕ! 45+ години стигат!

ХАЙДЕ ДА СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДРУЖНО..И ПАРИТЕ ОБРАТНО В ДЪРЖАВНАТА КАСИЧКА!

Каква е тая простотия, скъпи управляващи!!! Вие нямате и един грам морал:( Овчаров е за затвора ( и ще влезе рано или късно). Престанете да правите хората на глупаци, защото скоро горчиво ще съжалявате. Има ОГРОМНО НЕДОВОЛСТВО в хората! Скоро ще ви бием шута!

Точно този трябва да бъде държан далече от пари. Най-добре в затвора.

Ха така. От трън - та на глог.

тоя няма ли кой да го грамне и него. Що за наглост е това. Явно лапачката е доста голяма, нали Овчо. Пу да е...... майката ти нагла, мериносна

Не че го защитавам, дори напротив - МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ, но колко от Вас Уважаеми участници във форума гласуваха на парламентарните избори и колко от Вас за тъпите комуняги. Така е като не се гласува. Видяхте ли кво стана на последните избори за Евродепутати - еми нямам думи!!! За малко фесовете да спечелят. Червените бабички си избраха комунистите и сега се налага да им сърбаме попарата. По лошото е че наште баби гласуват против нас, против внуците си. Поговорете им малко бе хора, то тяхната изпята песен, поне за нас да помислят.

всичко само черно ли е? човека ни направи изгодна зделка с приридния газ ,вие гледата с черните очила! и на парното в Перник намали цената с 5лв.и пак нищо невиждате ! Какво искате 3 000лв. за долар ли?

Аааа,не се учудвам - то това си е от време оно да се менкат! Комунистически пинизи! А Татяна Дончева е егати устатата противна жена! Добър оратор,е,нищо друго - ама когато става въпрос да си защити партията,още по-добра става! Халал да им е,останаха няколко месеца - пилците се броят наесен

НОМЕНКЛАТУРЧИК - едно време така им викахме. Означава - ояден, самодоволен наш човек, гьонсурат, на който от нищо и за нищо не му пука, живеещ по специалните закони на НОМЕНКЛАТУРЧИЦИТЕ.

само не разбрах какво общо има това на колко си години че да си чукундур..аз познавам доста младежи дето са на по- малко и от 25 а са направо завършени чукундури вече така че не ми кадвай че за да си тъп трябва да си навършил 50 години..ма всъшност кво ли ти обяснявам

Абе тоя що не гние в пандиза бе? Какъв шеф, какви 5 лева... ?

Щом Данчо Ментата беше шеф на бюджетната комисия,защо не и овчаров.Бахти държавата в която живея.Хубаво,че децата изчезнаха от тук.

Позор. Най-големия престъпник отново ще ни крадевместо да е в затвора.

Много се краде в тая държава,от най дребния търговец,та до министър председателя,ей това ни разделя,и не можем да се обединим срещу управляващите

Г-н оФчаров пак ще хрупа зелена тревица а като я свърши ще го преместят на друга полянка да хрупа и трупа!!!!