Коментари - Най-големият ни враг била Ал Кайда | dnes.dir.bg
назад

Най-големият ни враг била Ал Кайда

Само българите и италианците смятат световната терористична мрежа „Ал Кайда“ за най-големия външен враг, показва годишният доклад „Световни отношения“ на института „Пю“, проведено в 47 държави.

Обратно в новината

Коментари - Най-големият ни враг била Ал Кайда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е най-големия враг на България? Това са умственната нищета, душевната пустота и неспособността за самоуправление. 50% от американците не вярват, че Ал Кайда има нещо общо с изпълнението на 9-11. Защо българите вярват в такива очевидни глупости? Този, който има малко самоуважение би си зармърдал мързеливия мозък за да намери информация в Интернет, че официалния репорт е най-голямата глупост от това, което се говори за 9-11. 9 месеца преди 9-11 неоконсерваторте изплакаха, че им трябва нов Пърл Харбър и си го направиха. От 10 год. Живея в САЩ и мога да ви кажа най-отговорно, че САЩ е най-алчната, безмилостна и професионално организирана империя откак съществува модерния човек. Тяхната демокрация е един голям цирк. Тези, които управляват САЩ не се избират. Те определят кой да бъде избран. Клановете Буш и Клинтън вървят заедно като кон и каруца. Догодина пак ще избираме президент. Избора ще е м/у bullshit и horseshit. Иначе цирка е професионален: всичко изглежда като на яве. Американското стадо трябва да си мисли, че нещо зависи от него. Българското стадо е по-зле. Манипулира се много лесно и с очевидни глупусти. Не са ви виновни политиците ами вие, дето се чувствате като багаж, който някой друг трябва да носи. Докато не си взвмете съдбата в ръцете хаир няма да видите. Всеки народ си заслужава политиците. Защо на никой не му прави впечатление, че който и да е на власт в БГ все една и съща ще му е политиката. Толкова ли не виждате, че конците се дърпат отвън и то не в наша полза. Демократичния Запад винаги е действал по принципа разделяй и владей. Стига сте се делили на комунисти и демократи, че и на чалми и кръстоносци. Вземете та се пообразовайте, та да не говорите доказани неистини, като ролята на САЩ в новата история. САЩ са най-богатата държава заради кражбите, убийствата и не на последно място безмерната алчност и професионалното умение да хващат друго да им вадят картофите от огъня. На тези дето харесват САЩ ще кажа: за САЩ България е една пороруска държава с която не искат да си имат работа. За тях славянските народи са нещо като оборска тор в/у който ще цъфти цветето на богуизбрания американски народ. В църквите им промиват мозъка с тези идеи. Християни са само на книга. Кражбата на чужди имоти и ценности и убийствата са цел на живота и забавление. Ама човек трябва да има очи за да ги види, не само мераци да кара пица в Америка.

Значи да очакваме скоро атентати и в България, организирани от ЦРУ под прикритието на името Ал Кайда.

Защо се правиш на тъп, смятам че си ме разбрал достъчно добре какво съм искал да кажа. Дали съм вреден или не - не му е място да обсъждаме това тук. Само не разбрах с какво съм вреден? Ааааа.... забравих , ЩО НЕ ТИ БЕРА ЛАЙКАТА И НА ТЕБ !!!! Тодор

Да ако бяхме американци-със сигурност.Но аз смятам,че за нас българите най-големият ни реален враг са нашите управници до момента включително.Те ни съсипват окончателно.

До Petar научи се да пишеш на кирилица пък тогава коментирай говедо

От ал кайда не са чували за нас. А и защо да ни правят атентати, кото отзвука ще е нулев. Не се плашете скъпи съграждани. Плашете се от жалките ни управници и от такива като медиците ни в Либия дето ни разоряват ударно.

Най-големият ни враг са комунистите и тяхните кръгове от фирми и лобита.По страшен враг от тях няма!!!

Най-големите врагове на България са Русия и Турция. През 1878 г. единия звяр Русия отмъкна плячката на другия звяр Турция. България ще се оправи като престане да изпълнява ролята на плячка, а стане звяр като нармалните държави.

НАЙ ГОЛЕМИЯ НИ В РАГ Е В ПАЛЛАМЕНТА НА Р БЪЛГАРИЯ

Пак е с К,ама е КАДАФИ! Ех,как ни прекара тоя! Да не му се надяваш!

България нямаше да получи нищо - нито либийски дълг/както иракския/, нито концесии. Така поне се спасиха няколко човешки живота. Млъкнете, кретени!

не се гневете на доклада световни отношения ,просто е пропуснато да се подчертае ,че това е проучване от близкото БЪДЕЩЕ ,както американците си пренасат базите /мишените/ у нас ,тогава ще видите ,че проучванията са повече от верни....

Най-големят враг са ни не политиците (те са същите като нас), а ние самите, защото не можем да си изберем политици, които да не са маскари. Още по лошо - не можем да си изберем компетентни хора да управляват държавата ни. Тези, които не са маскари и са компетентни, ги отхвърляме, а тези, които са и са некомпетентни, ги славословим и избираме. Да ви е честита тройната коалиция! Ред е на следващата - БСП/ГЕРБ!

na golemiq mi wrah e komara,ot nego otyrwane nqma

най големите врагове сме си ние

Да виждате един скрит паралел? И в Италия и в България на чело на държавата е мафията. Естествено е да ни насочват вниманието към несъществуващи врагове... Ето - в Русия съшщо начело е мафията и кой им е враг - Англия... Я си отворете очичките най-накрая...

Абе каква Ал Кайда? Сигурен съм, че ако някой българин я е споменал като враг #1 е било пълна ирония и несериозност.

Какъв враг е АЛ КАЙДА бемислите ли ,че някой от Ал Кайда е чувал зя България, ние май сами сме си врагове.

Глупости на търкалета! Кой са питали, каква е тази представителна извадка? Трябва да си абсолютно малоумен да посочиш Ал Кайда, след като имаш такъв прекрасен избор!

СЛОЖЕТЕ КРАЙ НА ПОСТОВЕТЕ ПИСАНИ С ЛАТИНСКИ СИМВОЛИ И БЪЛГАРСКИ ДУМИ.

Егати простотията! Как може Ал Кайда да ни е враг! Та ние с нищо не сме интересни за тях! НИе сме едни дупедавци, които съм сигурен че те презират, а с презряните никой не се унижава да се занимава....

Тодоре, това за маскарите не го е казал Алеко, а героят му Бай Ганьо с когото Алеко определено не се е идентифицирал, а напротив. Такива като теб са по-вредни и от маскарите. Ал Кайда са ни враг? Е след някой друг месец и още промиване на мозъци сигурно ще посочим глобалното затопляне..

За диктаторите-терорист най-голям враг е САЩ. Жалко, че търпят Кадафито. За мен той е терорист. Какво според вас е арестуването на 5 невинни сестри и изнудването за пари или укриването на онзи атентатор от Локарби, който Кадафи естествено го е бил натоварил с задачата да убие невинни хора. Кадафи трябва да бъде съден - това е справедливо.

Басси простотията! По-тъпо нещо не бях чувал тази седмица...

Браво Хамлет! TO BE OR NOT TO BE! THAT IS THE QUESTION! Отговорът както винаги остава в нас,ПРОСТОСМЪРТНИТЕ! няма да узнаем истината за този фарс,защото Истината рядко е чиста и никога проста! Остава едно:ДА ПРОСТИМ ВСИЧКО НЕСПРАВЕДЛИВО И ДА ГЛЕДАМЕ НАПРЕД! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

a be tiq sa ludi be s tiq anketi axxaxaxa nay golemiq vrag si ostava TURCIQ - rezenqcite sa se integrirali v 1/4 ot bulgaria a moje i pove4e taka 4e da ne mi puskate nekvi qlovi anketi za Osama deto neznae kade e bulgariq

За това че нашите собствени политици са ни най-големите врагове - спор няма. Само че въпросната анкета кой знае защо ми напомня за времето когато се диплеха не реклами, а лозунги като Джералд Форд - враг на Тутраканската селищна система и Всяко яйце бомба, всяка кокошка - бомбандировач в леговището на империализма...

Най-големия враг на Българите е България.

Да им имам манипулираните анкети. Най-големия ни враг, външен и вътрешен са политическия елит слял се организирано с мафията. То всеки като ни види кой ни е начело, му се отщява да ни довърши... Следващ враг е чалгата като начин на живот, а на трето място ПИСАНЕТО НА ЛАТИНИЦА. АДМИНИ И ОПЕРАТОРИ, спрете постовете на латиница, тъй като чалгаджийницата и политиците няма как да го направите, поне това можете и зависи от вас.

Най-големия враг са ни политиците!!! От 'Гоце' до Р. Овч., от Костов до Лилов, от царя до Доган ( мога до безкрай да ги изреждам ) всичките са едни и същи маскари - както е казал Алеко Константинов преди много години. Как един свестен не се намери, да им бера лайката!

Най-големия враг са ни политиците!!! От 'Гоце' до Р. Овч., от Костов до Лилов, от царя до Доган ( мога до безкрай да ги изреждам ) всичките са едни и същи маскари - както е казал Алеко Константинов преди много години. Как един свестен не се намери, да им бера лайката!

porednata manipolacia !!! bratia balgaria pazate se, zapo4vat jako da ni promivat mozacite

Да направим теб министър председател, а?!