Коментари - Цената на свободата | dnes.dir.bg
назад

Цената на свободата

Представител на либийското правителство съобщи, че всички условия за екстрадирането на българските медицински сестри и палестинския лекар са изпълнени.

Обратно в новината

Коментари - Цената на свободата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mnogo zdrave ootuk natatak i se nadqvam darjavata da pomisli taka i za ostanalite

Висока цена ще плати ЕС за безхаберието на политиците ни през тези 8 години...

А нашите тъпанари уж нямат пари да построят 300 км магистрала Пловдив-Бургас, за да не загиват всеки ден по 10 човека по раздрънканите пътища!!! Това е срамота!!! 300 км!!! Левашка история!! Пътят към морето прилича на гробище!!! Иначе си плащайте мангизи на чужди държави и се плюнчете с дипломации по цял ден!! Бг политика за НИЩО не става!!! Нещастници!

Наистина Кадафи се оказа голям пич. Еееее, ние никога няма да доживеем да имаме такъв политик, защото той се ражда от народа. Време е и на нас да ни пусне някой една качествена семка, та белким след 20-30 години се роди онзи, който да ни направи нормална страна. Обръщам се към всеки, които се мисли за чист българин: Няма такъв, защото ако имаше, то нямаше да търпим това положение така, че не обиждайте на евреи, цигани, турци и пр. И понеже съм почтен гражданин, съм обречен да бъда мачкан и онеправдан в собствената си държава, където те управляват и са на почит мафиотите, курвите, сутеньорите и гнусните депутати, които си плюят на пръста за да си чистят ушите. Искам да живея в Либия, защото ще знам, че имам достоен държавен глава, който защитава интересите на народа си. Не дай боже тук, в България да бяха заразени 500 български деца от СПИН и само да има съмнение че 5 либийски сестри са причинили това, еееееееееееее ззнаете ли, че не след 8.5 години, а на 8-мата минута те щяха да бъдат обезгавени тук, в България. Така, че благодарете на Кадафи, че за сега им запази живота, въпреки грижите, които причиниха на два народа. Браво пич. Харесвах те и преди, а сега още повече.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОГАТО ЧОВЕК СЕ ПРИБИРА В БЪЛГАРИЯ ПРИ НОРМАЛНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА МУ СЕ ИСКА ДА ЦЕЛУНЕ ЗЕМЯТА

Как, може да има толкова олигофрени и неграмотни хора в чата. Прост народ,слаба държава.Това е.

Французите винаги са били галантни, а Франция - най-прекрасната европейска страна с ясно установени правила и закони. Нека им благодарим за усилията, които положиха, но да не забравим, че ако не бяхме в ЕС, никой, ама никой нямаше да си мръдне пръста за невинните девойки. Вместо да плюете по Ив. Костов и Надежда Михайлова, кажете им едно голямо БЛАГОДАРЯ за усилията, които положиха комунистите да станат християни и България да влезе в ЕС. В противен случай правителството ни щеше да си драпа матракулките и да харчи наляво и на дясно за пътни, дневни, експертизи и пр. за адвокати и експерти, за роднините и близките до десето коляно, само и само да докаже, че не е възможно българи да са виновни за нещо. Е, сега видяхте, че което не може да се направи с много пари, се прави със страшно много пари. Всъщност това е и системата в нашата държава. Такова е и жалкото ни съществуване тук, на местна почва, а не там, където бързо се печелят пари, ако спазваш законите на страната в която си. А арабите имат железни закони , братко. Те поне всички са вярващи, за разлика от нашите некръстени комунистически християни. Сега да видим колко милиона ще ни струва и лавровият венец, с който ще поискат да бъдат закичени невинните ни сънародници. Искам да поздравя новият френски президент и съпругата му и да им пожелая попътен вятър в политиката и живота, което няма нищо общо със сестрите ни. Просто това е едно пожелание от сърце за новоизбраният Френски президент и за целия френски народ. БЛАГОДАРЯ и на цялото демократично правителство на България, което включва имената предимно на Иван Костов и Надежда Михайлова, които отвориха очите на комунистите към демокрацията на европейските страни и те през глава хукнаха натам, за да плюят по тях. Жалки страхливци. Научете се да казвате двете толкова важни думички извинявай и благодаря нищо, че не е имало кой да ви научи на тях, защото комунистите и създадените от тях търтеи никога не се извиняват и не благодарят, но се ползват до дупка от плодовете на демокрацията, срещу която воюваха. Надявам се да си намерите майстора някой ден било у нас, било в чужбина, защото нищо не остава ненаказано, предатели.

Какви национални герои!Що за глупости.Нацианален герой може да беде само Васил Левски или ако се роди някой кото него.Кощунство е да наричате така мед. сестрите,те са само едни освободени от либииски затвор български граждани,които с нищо не са допринесли за благото на родината и народа си.И толкова.Напротив заради своята небрежност ,увиснаха като воденичен камък на шията ни.

чета коментарите и се учудвам как хората имат токожа прозорливи мнения; абсоютно споделям тези за 'невинните', за това, което БГ ще плаща, за висшите дипломати кадафи и Саркози и за това, че на еврейчето Паси, на рома Костов и на Надежда М. трябва да им се търси лична отговорност за късоносата, 'тиха' и инфантилна дипломация

Руски граждани щяха да ги освободят за нула време, защото Кадафи никога не би посмял да се гаври с Русия. А на теб дето обвиняваш руснаци че не е помогнали ще ти кажа едно - щом си намерил друг сутеньор нека той да ти урежда проблемите,аванта свърши...Разбра ли ???

невинни или виновни това може би никога няма да научим,но по добре би било да не ги героизират толкова и посрещат като национални герои

Изплатиха исканите пари сякаш медиците ни са виновни. Така все едно признават вината им. Вместо те да платят обещетения за дето ги държаха в затвора цели 8 години. Според мен всичко е въпрос на политика. Първанов и Станишев просто искаха да се покажат какво могат и сега все едно те са героите освободили медиците. Просто искаха да покажат че уж правителството и президента си вършат отлично работата, а иначе изобщо не им пука за тези 5 човека, както не им пука за целия български народ. Гледат само себе си и те да лапат. Какво направиха за онези двама българи в Ирак. Оставиха ги да ги екзекутират, а искането беше много по-малко тогава и то полезно за нас и можеше да послужи като оправдание за изтеглянето на войските ни от Ирак. Да ама не оставиха ги тези двама шофьори и те като медиците са отишли по своя воля там да правят пари. Не виждам къде е разликата и защо тях ги пожертваха.

Работата си мирише, та чак смърди и то от всички страни - Кадафи, българските тутурутки, които уж минават за политици, нежната загриженст на ЕС, та чак и самите медици, чисти като сълза от сърна.... Няма начин да разберем каква е всъщност сделката и колко дълбоко са ни го Ама нейсе, ще си платим като попове и с лихвите отгоре - както винаги! Това което мен ме притеснява е че тяхната съдба е напълно реална възможност за всеки български гражданин в чужбина - нека те пипнат тамошните власти, пък ти чакай помощ от родната дипломация и съчувствие от сънародниците си. Загиваш си като едното нищо.

Чета простотиите по-долу и онемявам! Колко нищи хора има у нас! Един иска 6-и САФ да абдикира (!!!) в Либия, друг с апломб (подобно на Катон за Картаген) повтаря фашисткия възглед, че каквото и да става виновни са евреите и ционизмът ... Да не изброявам. Тъпаци много. А трябваше съвсем малко да изчакат, за да чуят при Коритаров от посланика на Сомалия в Либия, че става дума за един милиард долара, които са дарение от емира на Катар - чист и безкористен, благороден жест, за да се постави край на една хуманитарна драма, която бе стигнала до безизходица. Ако бяха изчакали щяха да си спестят правописните и стилистични грешки, както и резила от скудоумните съждения.

едно нещо не ми дава мира...защо като слязоха от самолета не целунаха българската земя...странно..толк обичат родината и толкова копнееха да се завърнат

Какво им благодарите на французите и на Саркози. Добре му е на него че на гърба на българския народ подписа споразумение за още и още разходи в интерес на Либия. Мисля че всичко това се прави съзнателно със цел още по голямо обедняване на България за създаване на условия за по-голяма смъртност в страната,по-голяма емиграция по-голямо изтребление по нашите лоши пътища, за да може турция да навлиза все по-активно на българска територия и да овладява българската икономика , територия и политика. Това е основната програма на ционизма а Саркози е ционист.

Cenata na svobodata predstoi da bade pochuvstvuvana ot celokupnia balgarski narod: umirashti ot nedoimak, napuskashti Balgaria, valni ot prestapnost i beznakazanost za prestapnicite i nova izborna pobeda za stoletnata gresnica, bludnica i zakoraviala prestapnica BKP/BSP/DS

ПРЕД ФРЕНСКИЯ ЛЪВ,ПУТИНЧО МЯЗА НА КОТ В САПОГАХ-МАЗНО РУСКО ЧЕНГЕ-ДА ВИ ШИБАМ ЧУПЕНИТЕ МОСКВИЧИ,И ВАС-КРАДЛИВИ ЧЕРВЕНИ ЗАДНИЦИ !

Спрете да мислите за пари, за Бога!От такива мисли сме на този хал!!!Вижте по далече от егото си....Не може ли простичко,по човешки, да се зарадваме, че наши сънародници, се разминаха със смъртта,че приключи най-сетне дългогодишното им страдание, а се правим на всезнайковци и велики анализатори....Стига вече...излагаме се....Светът се подлуди да ни помага, а ние...все нещо не ни е по вкуса....къде ви е патриотизма!?!?!

Rusia ne si mradna prasta za osvobozhdavane na medicite, vapreki che Kadafi e v otlichni otnoshenija s Rusia.

Еххххххх, де да се грижеха и за България така, както се погрижиха за Либия...Няма що, тия араби нечистоплътни изнудиха ЕС за всичко, което си пожелаха.....А нещастна България стана разменна монета за мръсните им номера...И в крайна сметка - на сухо и без стотинка.....Бати политиката, бати нещастните политици, бати пигмеите...

Хайде да ги направим герои на България.Ние всеки ден го ядем по голям от тях!

мисля че ще му мяза едно гражданско сдружение да заведе дело срещу държавата по повод необмисленото разхищаване на държавни пари /защита, полети и др./ за хора с частни проблеми.

мисля че ще му мяза едно гражданско сдружение да заведе дело срещу държавата по повод необмисленото разхищаване на държавни пари /защита, полети и др./ за хора с частни проблеми.

BLAGODARIA NA EU SARKOZI I NEGOVATA SAPRUGA KOITO BDIAT NAD BALGARIA TOVA OZNA4VA 4E NIE NESME ZABRAVENI ILI IZOLIRANI OT EU TE STE POMOGNAT NA VSI4ki AKO I NIE SI POMOGNEM:DEUTSCHLAND

Mnogo ohraneni i palnichki tezi sestri. Mnogo dobre izglegdat...

Чудесно е, че медиците най-сетне се прибраха. Хиляди благодарности на сем. Саркози и ЕС в лицето на г-жа Фереро-Валднер за помощта. А сега по другите болни въпроси. Държавата трябва да защитава своите граждани, където и да се намират те, независимо защо са отишли там и дали са я питали. А и ние гражданите трябва да проявяваме съчувствие в такива случаи, защото не се знае дали всеки от нас нама да се окаже някога в тяхното положение. Основната вина е на държавата, защото ако ги беше измъкнала навреме нито те щяха да страдат, нито ние да плащаме. Цената надали ще научим някога с точност, може би ще я почустваме. А иначе повечето от долупишещите са прави - държавата и цялото общество трябва да полагаме усилия не само в такива екстрени случаи, а и когато става дума за децата, пенсионерите и социално-слабите. Не на последно място и за бизнеса.

ДОБРЕ ДОШЛИ! ПОКЛОН НА ФРАНЦИЯ! НЕ ПИЩТЕТЕ ЗА ТЕЗИ ПАРИ А ЗА ОТКРАДНАТИТЕ ОТ УПРАВНИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ МЕКЕРЕТА ВЕЧЕ 16 ГОДИНИ НИ КРАДАТ ПА НИЕ СИ ТРАЕМЕ .ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ СЛЕД КАТО САМ ИМ ДАВА ВЛАСТТА.

Горко на народ , които гледа непрекъснато в чуждата паница , мрази събратята си и обича единствено себе си , мрънка , обвинява и вечно е недоволен.

Щом си МЪЛЧИМ значи сме ДОБРЕ!!! 500 годиги също е и значи че СТРАХЪТ генетично е заложен !!! Сами си го слагами!!!!!! Ние нежелаем да живеем !!!!!!!!!!!!

Zenata na svobodata e sapri4astnostta na zelia balgarski narod plus tazi na zjalata demokrati4na obshtnost ot zjal svjat. DA BLAGODARIM NA BOG, SVETATA DEVA MARIA I NA VSI4KI, pomognali mnogo ili malko za spravedlivoto delo. Radvame se , 4e naj-posle shestimata balgari plus palestinskia lekar sa na svoboda i na balgarska zemja. Reshenieto na prezidenta Parvanov e absolutno pravilno i go privetstvame za tova. Ne se samnjavame, 4e neshto drugo bi bilo vazmojno. XORA SPRETE S TAZI OMRAZA, NENAVIST I ZLOBA. TJA SHTE VI POGUBI, NISHTO NJAMA DA SPE4ELITE S TOVA. Kogato napravish dobro ti se vrashta dvojno, ne zabravjajte tova.

дупе да ни е яко. колко болни и бездомни хора чакат за трохичка.

ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ НЕ Е УМИШЛЕНО, УБИЙЦИ НА СВОБОДА-ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!

Три въпроса: 1.Кой ги изпрати там? 2.Колко ефирно време за оправдания на политиците ни спестиха за състоянието ни сега? 3.По колко ще струва на всеки един от нас освобождаването и компенсацията за тях!

pratete nashite politizi v libiq da se naychat ka se pravi politika. Blagodarn na semeistvo SARKOZI

v momenta Kadafi si pie 6ampanskoto i praznuva za izvoiuvanata pobeda vse pak ne e nikak lesno da napravi6 EU za smqh i ot zatvarqneto na nqkolko nevinni jeni da izvoiuva takiva pravomo6tiq za stranata si parvo cqla evropa trqbva dase pou4i ot nego i ot umenieto mu da vadi dividenti ot ni6to a posle da go ekzekutirat

Чест им прави , че се държаха достоино и стига сте коментирали прическите им .Нима щяхте да бъдете по-доволни ако изглеждаха смачкани и унизени докраи!

A kolkoto do cenata - shte si q platim...i na France I na EU

Abe tupaci ami koi ni dade bezvuznezno samolet za pogarite? drugite poiskaha da si platim!!!! Koito s kakvoto moge

Аз лично се страхувам вече,че съм българска гражданка:( тия жени 8 г. и половина затъваха бавно и сигурно в пясъците на Либия! А в това време тоя некадърник Соломн Паси ни шъткаше ВСЯКА вечер по тв,че трябвало да си мълчим,защото сега било времето на ТИХАТА??? дипломация..Надя Михайлова,Ив,Костов- ни шъткаха,спомнете си.. Мисля,че на тия самозвани политици трябва да им се иска ПЕРСОНАЛНА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ!!! Сега сме в наведено съсътояние-ЕС,Франци и т.н...аз съм готова да платя каквото е нужно на тия,които освободиха медиците ни!Но на Либия да им строим магистрали и т.н.,да им лекуваме децата-ами нали всяко дете беше обезщетено с огромна сума,докога ще ги тантуркаме заради лошата им хигиена?? Е,за това пък вече трябва да си платят сегашните ни политици:(( И какво безсрамие-оня адвокат Шейтанов и С.Паси посрещаха мед.сестри..с пълни джобове от цялата тяхна драма,която съзнателно забавяха да разрешат ,че да им тече не само по джобовете! Срам! А на медиците аз пожелавам-здраве и стабилно възстановяване:)

Човече, ад е да живееш в бълХария с една пенсия. Опитай, ако не вярваш, после ще говорим ще имаш ли пари за прически и дали няма да целунеш българската земя при спасението си :)

за БЪЛГАРСКИТЕ деца!!!!

След като премине еуфорията от завръщането им ,ще трябва да се правят равносметки и да се дават обяснения не само от самите медици ,но и от нашите тъпи политици на цял един народ.Защото това.което френският президент направи буквално за един месец(той от толкова време е президента на Франция),нашите папуняци неможаха да направят за 8 години.И не само,че не направиха,ами съм сигурна,че са закопали народа,защото тази свобода е много скъпа,тя струва много ама много пари,които едва ли ЕС ще плати.Трябва да се дава обяснение,защо точно Франция.в която национализма е силно изразен и съвсем не долюбва България.Дори и да са невинни тези медици,ще трябва да се изправят пред народа и да дават много обяснения,защото им се устрои посрещане като на национални герои,което според мен не заслужават.Но истината ще излезе и струва ми се ще бъде много горчива.

добре че са французитие за ништо ни няма !! комунистическа държава!!!

Дочувам, че парите за обезщетения са осигурени от самите либийци, явно - под силен международен натиск. Така че спрете да опявате какво сте платили за свободата на тези жени! През всичките тези години не бяхте ли най-вече загрижени как ВИЕ да вържете двата края, или пък как да построите нова кооперация или нов хотел край морето?!! Безсърдечни безсрамници :(((