”Училище” за джебчийки в Камено

Българските джебчийки се смятат за едни от най-сръчните в Европа. За да се научат да крадат обаче, те ходят на "училище". Едно от тях е в Камено.

Обратно в новината

Коментари - ”Училище” за джебчийки в Камено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто като фасул. Проверка на имуществото и приходитеи като има разминаване имуществото се отнема.

Apollony

"От къде циганите имат пари?" - от кражби, проституция, наркотици, незаконна търговия с акцизни стоки, производство на незаконни акцизни стоки, измами, както и такива в особено големи размери, фалшиви ТЕЛК-решения, измами със социален статус, нелегални транспортни услуги и други. Е, тогава не се чудете от къде в циганските квартали има къщи по 600 кв.м. и защо има дупка в бюджета от няколко милиарда.

Айде стига с тия глупости "български джебчийки" ! ТОВА СА ЦИГАНИИИИИ! Ако продължавате така да изкривявате нещата скоро ще има леш по улиците! Не си играйте с нервите на народа!!!!

През 2012г е публикуван РЕДУЛТАТ ОТ ИЗСЛЕДВАНЕТО НА ГЕНЕТИЧЕН ПРОИЗХОД НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ РОМИ -ВСИЧКИ РОМИ ПРОИЗХОЖДАТ ОТ ИНДИЯ ,оттам са мигрирали ,като през първите 5 века са мигрирали из средна Азия ,а през 13 век -началото на османското робство ,заедно с османските тюркич групи от средна азия са нахлували в Европа.И днес има над 100 млн мъже в Индия със същата У-хромозома ,по която се идентифицират ,и която определя генетично 1 от 240 етноса в Индия,като става дума за ниските касти,с висока престъпност и сега в Индия -ОСВЕН ТОВА РОМИТЕ ГОВОРЯТ РОМСКИ ЕЗИК ,КОЙТО Е САНСКРИТ -КЛАСИЧЕСКИЯТ ИНДИЙСКИ ЕЗИК ,И ДО СЕГА ....ТАКА ЧЕ,ВЕЧЕ ПИШАТ ,да не си мислят от невежество,че ромите произхождат от Румъния,България,Унгария ....,и не произхождат от Египет ,както някои са мислили ...

"жените от клана Златарите са залавяни многократно." ...явно не са чак толкова сръчни :-D

Всичко трябва да се конфискува. Терени, сгради, коли, фирми, дрехи, телефони, мебели.

във варна полицията охранява циганките и те им се отчитат и това се знае от всички цялото общество знае кой краде кой продава цигари и наркотици просто много хора печелят от това и основно комунистите това върви от 60те години

и няколко десетки стълба...

Най-големите им защиници са българския хелзински комитет. Соросоидите от БЕХ не дават дума срещу мангал да кажем

тия мангали на главите ни се качиха и нямат спиране..ама се изучиха и като понатрупат пари първо си купуват власт-някой да им осигури чадър и да си правят каквото искат-това е истината..

Знаем, знаем... И като завършат "училището", си карат "практиката" из улиците и автобусите на Бургас, а "тясната специализация" - в Несебър и Сл. бряг! Само местните власти "не знаят" за това, разбира се;о)

Преди години ме обраха във фоайето на кукления театър в Пловдив, където бях завела 5-годишния си син. Развиках се, татковците се разтичха и заловиха 4 момичета циганки по улицата. Извикахме полиция и дежурният полицай се опита да ме умилостиви да не пишем протокол, защото тия момичета били продадени от родителите си на някакъв циганин и сега трябвало да изработят парите. На някои даже им изкълчвали палеца да бъдат по-ловки. - Браво бе, рекох, сега остава да си дам и ключа от апартамента от жалост. Бях потресена от безхаберието на родната полиция, която или имаше указания за защитен чадър над тия бандити или играеше с тях. Та значи писах и докладна с/у полицая.

Чудно ми е какво са предприели и по другото оплакване - към полицая.

Трябва само да се върне Тато, да има МИЛИЦИЯ в Камено и всичкото мангал ще се върне пак на улицата да мете,в тухларната и на всички тяхни работни места на които тихо,кротко и постоянно си бачкаха !! Този цигански "БОС" ще е в панделата,а ако ли не,то поне нямаше да смее да мине от другата страна на моста на "Славянка"

Ето един БУРГазлия! Гъзлиите даже не знаят за кой мост става въпрос. А на този мост бургаските момчета поддържаха КППто безплатно ....

И аз съм чувала, че дори е имало "стражар" на моста, който е "завръщал" мургавата гмеж към гетото;о)

Тато е жив в главата ти...тъпа.

Мъъъничко воля се иска и за 48 часа му виждат сметката на циганския клан.

Ех, къде е Арлин Антонов! В Пазарджик още плашат непослушните циганета с него.

Българските джепчийки всъщност са ... Цигански джепчийки

и все пак са от българия.може да циганин ,ама си е българско

Жопчажийките да н са барат! Имат си сички докименти. Освен тва зимат само от българити... Така тря да бъде...

деер

Колко пари се харчат по линията за закрила на детето ? Щом няма осъдени, няма и такова нещо! И може директно да спират харченето на пари за нещо, което го няма!