Сергей Наришкин: Да не стигаме до нова Карибска криза

Шефът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин призова да не се допуска възникването на нова Карибска криза, като тази от 1962 година.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Наришкин: Да не стигаме до нова Карибска криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стреснаха се руските страхливци!

руснака квичи и плаче. като рекетьор на който са му пъхнали бухалката отзад. много ги търпяха. време е за сметката!

pompai

Задава се ,война- САЩ-КИТАЙ-РУСИЯ-ЕВРОПА.

Тя войната вече започна, затва е тва квичене откъм кремль!

Ушанките усетиха дебелия, четвъртит и венест близо до задника си и взеха раздават морал !!! Запада ще ви изтръшка, като сопол на бордюр.....хич няма да усетите, как ще се изпържете като цаца, ама на няколко хиляди градуса

Сопри се, плъх, байгън ни стана с твоето тролене!

само руските идиоти чувам да тропат с оръжия... иначе хленчат за мир

Много хора, включително и аз, обвиняват САЩ в цинизъм във външната политика. Надявам се също така много хора да са наясно, че ако Русия са в позицията на САЩ, то тяхната политика ще е точно същата и това е доказано в периода на СССР. Нито една от тези страни не ни е брат, приятел и прочие.

Интересно, защо новината е толкова кратка. На ДИР - а не му изнася да каже каква среща има дне в Москва.

Фалиралите колониални кочини са в предсмъртна истерия. Всъщност, Наришкин им припомня как кочините бяха истерясали от ужас, разбирайки, че БРАТУШКИТЕ имат ракети в Куба.

Тереза Май още ли не е подала оставка след долните и лъжи ,а оранжевият Бо Джо кога?Хей Британия светът неистово ви се подиграва!

За САЩ мнозина биха се съгласили с Вас, обаче опитайте се да им обясните същото за Русия.

Западните кочини нито имат парите, нито войниците да водят война. Нафрашкани с гладни имигранти и потомци на роби, с разсипани финансови системи и изнесени в Китай производства. Никаква нова Карибска криза не може да има - колониалните кочини не могат да платят.

Канадеца от Факултето, Майора от пандиза и прочие соросоядчета са в потрес. Русия ще напада. Не могат да си намерят място от ужас!

И какво от това да ти дам 5 лева ли и въобще ти нормален ли си!

ЕргоГеизмът висш и последен стадий на капитализма!!! Да стягат чалмите!!!

Защо не си видите заслугите на вожда Ленин в тази насока, СССР е първата дръжава в света в която се прекратява прслдването на хомоскесулистите благодарение на него.

стига с тея заплахи за ядрена война, само вие ги сипете. Кво ви става? А спрете се и станете нормална държава.

да бе, в дер зор ихтамнетите ги натръшкаха едни бедни и черни имигранти. посраха се горките ихтамнети, и там болше тех нет. това е само една усмивка от чичо сам. не е пуснал новите оръжия в действие а ватниците пуснаха кафяво изотзад - зор, зор във дер зор.

ленин и зиновиев първи в света са направили прайд. крупская не е била доволна сама в кухнята, но после са предложили жените да стават общи и тя се е кротнала.

кво каза вчера Китай ? в рамките на Международната конференция в Москва Вей Фенхе ЦИТИРАМ : "Китайската страна дойде за да покаже на американците за близките връзки на въоръжените сили на Китай и Русия, особено в тази ситуация. Дойдохме да ви подкрепим." "Китайская сторона приехала, чтобы дать знать американцам о тесных связях вооруженных сил Китая и России, особенно в этой ситуации. Мы приехали, чтобы поддержать вас"

Без Турция НАТО е една нула в Европа. Нито конвенционална, нито ядрена война може да спечели в Европа. САЩ и Русия може да си мятат междуконтинентални ракети, но без Турция или Китай Западът не може да победи Русия.

Класация по активност на троловете: Schilo - 37 400 коментара Паисий Х - 19 700 коментара Горд Европеец - 11 925 коментара КГБ - 9 375 коментара Ьовиги - 9 050 коментара JeSuisDobrichlia - 8 775 коментара petrovito - 5 850 коментара Т-14 Армата - 5 025 коментара Cezarbg - 4 100 коментара

нали го знаеш номера на китайката?

не барай отчетите на другарете. това е почтена работа, по 20 стинки на пост.

А дали е забранено да се пише във форумите,а дали ти хлопа дъската,а дали като не ти изнася другите са тролове!?Ходи и брой в Дневник за повече полюции!

недей плява против тия знатни русофили бре мискинино!!!

Ей, янки и англичанки, Ще ви бере задника ядове!!! Тъпанари!!!

Повечето от бедите идват, щото янките си повярваха , че пак са недосегаеми ! Самозаблуда, нали?

Де тоо кеф и за баба ?

от карибската криза как се потеха кравите след като усетиха биковия в самия си задник,а сега не се потят,имат памперси

Ако Русия в действителност притежава невидими за НАТО ракети,да забие 2 халосни в часовника на Бег Бен и ингилизите ще станат благи като агънца! На тази сган само бой помага! На Слънчев бряг като стане спор с някой от бозавите и го викна в офеса на 4 очи...после е друг човек!

Напротив, точно сега те губят икономическото си лидерство от Китай, нещо което никога не изгубиха от СССР, и това ги изнервя. Икономическото им лидерство е по-важно от военната хегемония, която така или иначе винаги е била под въпрос. Защото нямат и никога няма да имат защита при реален ядрен конфликт. Това е ясно на всички.

Искаш да кажеш БигБенда да удари камбаната на умряло, без съществени последици за останалите. Става.

И го е казал на форум обсъждащ борбата с тероризма... на който са присъствали 15-на военни министри и цяла сюрия други военни от 90 държави, или с други думи борбата с тероризма за руснаците се превръща във военна операция-)

Войната на тролите е излючително полезна. Представени са двете крайности в изключително развлекателна форма. Голем кеф е да се чете излиянието на тролите като се заядат един с друг. Требе да се отбележи обаче че руските троли са много по добри от козяшките. Познават естестово на проблемите из основи и са много по-начетени и интелигентни. Козаците явно ги обират от борсите за безработни и без основно образование....

Представям си Кузя как заплашва със задушаване карибският басеин...

..сибирска широта..всестранно! ....

хм карибската криза с изказване на наришкин руснаците да не влизат в ирак?:)

Сега какво? Новата опорна точка е ватнишките ролове да се хвалят един друг, за да си повдигат и без това смачканото самочувстие на аутсайдери?

съм притеснен .... Свършиха руснаците ... Ше требе да внасят работна ръка от Китай ... Избиха ги безжалостните украинци ... (или беше обратното) ...

Добре, че си позаселиха някои колонии, та си имат сега Британска общност!?..

Колега, ..